/Ilfov/Service auto

Honda Nord

Bulevardul Pipera 1, Voluntari 077190, România

Honda Nord
Service auto
4.6
534 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F4RF+VW Voluntari, România
+40 31 828 0130
hondanord.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Rosu Silviu
Rosu Silviu2 ani în urmă
Oameni seriosi , nici o problema cu honda nord , feedback dupa 5 ani de revizii
Theo Tudorache
Theo Tudorache2 ani în urmă
Am sunat sa intreb de disponibilitatea unui ulei ca sa nu bat drumul pana acolo degeaba si mi-a raspuns o domnisoara sictirita care insista sa-i spun modelul uleiului, desi i-am spus absolut tot ce scria pe cutia. A fost sa-si intrebe colegii ce tipuri de ulei au si mi-a spus "veniti aici sa vedeti ce uleiuri avem pentru masina dumneavoastra", apoi mi-a inchis telefonul brusc.

Update: Am fost sunat de managerul Honda Nord care si-a cerut scuze in numele domnisoarei si mi-a explicat ca am fost redirectionat eronat de la piese catre receptie. Domnul a dat dovada de profesionalism si a vrut sa ma ajute.
Alex Arhire
Alex Arhire2 ani în urmă
Revizia nr 2 facuta azi la HN. Experienta placuta, pret decent, discount pt membrii Clubului HN, cateva mici lucrari pe garantie, timp de asteptare scurt. Recomand. Multumesc echipei HN: Vali, Gabi, Florin 👍
Cristian
Cristian2 ani în urmă
Prima revizie, la un an, programată telefonic din timp, preluat rapid, întrebat șef service, mecanic si alte persoane din reprezentanță, detalii despre o exploatare corectă și eficientă a mașinii.
Am primit cu amabilitate si profesionalism toate răspunsurile așteptate. Personalul reprezentanței are un comportament pe măsura așteptărilor si a brandului. Se permite dialogul cu mecanicul si vizitarea in timpul intervențiilor tehnice, în limite civilizate. Aceasta este o notă de respect față de client și un mod de a câștiga încrederea că lucrurile se rezolvă ca la manual.
Prețurile sunt decente si reale.
Mă bucur că am ales mașina acestui brand si efectuarea reviziilor la reprezentanta Honda Nord.
John Doe
John Doe4 ani în urmă
Honda CRV, cumparata din Ploiesti de la Autoklass. Revizia 3-a la Honda Nord. Placut impresionat de profesionalismul celor de la service. Chiar daca merg 200 de km in plus (in total)pana la ei n-o sa mai merg niciodata la revizii in Ploiesti unde nici macar nu-ti poti vedea masina, am stat 9 ore la prima revizie + multe probleme de care nu vreau sa vorbesc. As da mai multe stele dar nu pot. Legat de departamentul vanzari..cam plictisit baiatul..
Lenuta-Alina Ragea
Lenuta-Alina Ragea2 ani în urmă
Service care nu respecta clientii! Am un dosar deschis de 3 luni si nici macar nu au sunat sa ma programeze pt ca nu exista masina la schimb! Este inadmisibil!

Update 19.01.2022: Am fost contactata din partea service-ului, s-a gasit o masina de schimb cu cutie automata, cum am solicitat si agreat impreuna, iar masina a intrat in service si a fost reparata in 3 zile.
Dolea Simona
Dolea Simona2 ani în urmă
Foarte multumita de ultima vizita, mi-au rezolvat problema cu profesionalism.
Al SVY
Al SVY2 ani în urmă
Dealership&service arata impecabil. Personal amabil. Am fost pentru prima revizie si a fost verificata inclusiv presiunea in pneuri. Raspund la intrebari si sunt atenti la nevoia clientului. Sala de asteptare este confortabila si aveti la dispozitie si o cafea buna...voi reveni si in viitor
Locații recomandate