/Ilfov/Service auto

Service Auto Almira

Bulevardul Biruinței nr. 91, Pantelimon 077145, România

Service Auto Almira
Service auto
3.9
123 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F62J+97 Pantelimon, România
+40 21 352 0096
autoalmira.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alexandru Ioan Cosa
Alexandru Ioan Cosa2 ani în urmă
Foarte încântat de serviciile oferite, prețuri accesibile, mecanici foarte bine pregătiți, promptitudine și profesionalism.
Recomand cu cea mai mare încredere!
Pentru viitoarele intervenții, aici voi veni.
Costinel Marin
Costinel Marin4 ani în urmă
Astăzi pe la ora13 sun la nr.de contact ...am și eu nevoie de tinchigerie la o solenza,o problemă minoră la praguri!interlocutorul leșină de râs:"solenza? ha,ha,ha!"bine vino poate o rezolvăm!O asa atitudine neprofesionista de mult nu am mai văzut!!! Pe lângă asta schimbam și plăcuțele si discurile etc. Așa vreți să vă faceți clienți? Ps. Am sunat la Automarcusgroup...super profesionisti! Imi pare rău că nu am inregistrat convorbirea! 0 stele pt. recenzie aveți?
Mindra Gabor
Mindra Gabor4 ani în urmă
CE ATELIER ESTE ALMIRA?
Mi sa cerut 4000 de lei.Pentru recondiționarea a casetei. Bineînțeles că nam făcut ci mam dus la alt service și nare NIMIC caseta!Dar stabilizatoare și bieleta și cap bare!!
VALENTIN-GIANY Radu
VALENTIN-GIANY Radu4 ani în urmă
Oamenii ăștia sunt intr-adevăr buni in tot ce fac... ce sa mai vorbim de patron... un om bun care pune suflet in tot ce face.. prețuri decente super baieti de incredere Bravo . Mai rar asa service in zona Pantelimon
Caars ro Vanzari Automobile Rulate
Caars ro Vanzari Automobile Rulate5 ani în urmă
Am fost acolo pentru o geometrie 3d. Preturile sunt ok doar ca am omis sa specific ca vreau fata spate si nici ei nu m-au intrebat. Dupa ce a terminat cu fata , au dat acele chestii de la roti jos si mi-au spus pretul . Mi-au cerut bani doar pentru reglaje fata si am zis ca vreau si spate. Sefulica de acolo a inceput sa injure si sa gesticuleze parca avea inca 10 masini in asteptare si il tineam din treaba.
Pro: pret ok
Contra: sefu" , persoana care organizeaza totul pe acolo nu stie sa vorbeasca cu clientii , mai ales ca a inceput sa injure in fata mea .
Marius Daniel (MD)
Marius Daniel (MD)7 ani în urmă
Volanul a capatat un usor grad de inclinare asa ca am facut programare in prealabil (5 zile) pentru ora 12 ( ora propusa de lucratorul service cu care am dialogat telefonic) in vederea efectuarii unei verificari ale articulatiilor + geometrie.
Concret, in service:
-verificare mecanica pe elevator - facuta in graba, derizoriu, total neprofesional. Lucratorii (caci nu ii pot numi mecanici): "hai ba' pune-i scuturile si da-o afara (nr masina) ca e pauza de masa".
-geometrie facuta de 2 ori (in aceeasi zi), in zadar, rezolvata ulterior LA UN ALT SERVICE.
- in cadrul aceleiasi vizite in service, am cerut preturile pentru o piesa si manopera aferenta schimbarii acesteia, nu am primit nicio informatie (desi au trecut mai mult de 10 zile).

Nu va lasati inselati de preturile mici.
Nu recomand!!!
Sorin Irinel Pirlitu
Sorin Irinel Pirlitu2 ani în urmă
Mare Mare grija daca nu esti din Bucuresti. Pe mine m-au jegmanit acum cativa ani. Aveam un logan pe teleorman la care se auzea un pacanit pe partea dreapta, dupa ce mi-au schimbat flansele si amortizoare ( undeva pe la 1000lei) tot nu sa remediat problema lucru care a durat aproape o zi urmand sa imi zica ca defapt e un suport motor de 30lei pe care nu il au si e tarziu ca sa mai dea comanda!
Nu recoman!
Mare Mare atentie!
Alex Alex
Alex Alex2 ani în urmă
Am fost cu masina intr-adevar o masina mai veche 2002 pretul nu a fost nici ieftin dar nici scump, insa unde altii m-au evitat ei m-au primit. Probabil cand este vorba de o masina mai veche si costul reparatiei este mai ridicat deoarece multe suruburi nu s-au desfacut sau se desfaceauf greu... Am tot citit recenziile si eram sceptic insa ajuns acolo totul mi s-a parut f ok eram pregatit si ma asteptam ca va costa ceva banisori reparatia, insa asa este cand ai o masina veche.
Locații recomandate