/Bucuresti/Service auto

Autoserv Lujerului

Strada Lujerului 32-34, București 061135, România

Autoserv Lujerului
Service auto
4
647 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2HJ+PX București, România
+40 749 210 220
autoserv.ro
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps Autoserv Lujerului
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Aena Trade&Logistics
Aena Trade&Logistics241 zile în urmă
Am primit confirmare telefonica a faptului ca gasesc bateria de care aveam nevoie. Am asteptat la rand, domnul responsabil a gasit de cuviinta sa serveasca o persoana inaintea mea desi era dupa mine, apoi imi spune senin ca bateriile de tipul acela ,pentru care primisem confirmarea de la dansul ca sunt in stoc, se comanda doar on-line. Pot intelege o posibila greseala , nu pot intelege atitudinea prin care domnul incerca sa dea vina pe mine si toata experienta per ansamblu! Recomand atentie celor care nu au timp de pierdut si bani!
Mishu17520
Mishu17520241 zile în urmă
Am mers la acest service sa imi schimb anvelopele dupa ce in prealabil am vizitat si pagina web studiind receziile si scorul inregistrat
Marturisesc ca am plecat spre service zicand hai ca merge si asa neluind in calcul scorul afisat de 3.9.
Bun ajuns la service.
Timp de asteptare aprox 5 min (norocos zic, oricum ceea ce vreau sa zic nu era aglomerat).
Personalul amabil si profesionist.
Modul de lucru impecabil.
Pretul mai mult decat corect, de fapt a costat exact cat este afisat pe site.
La pachet am primit bonus si niste sfaturi si recomandari oneste privind problematica jantelor si cauciucurile.
Intrun cuvant foarte multumit de serviciile oferite si modul in care au fost executate.
Recomand cu incredere!
Si la final iți multumesc Dudu pentru modul in care ti-ai indeplinit treaba si modul agreabil al discutiilor avute.
Multa sanatate tuturor!
Rox Ana
Rox Ana241 zile în urmă
Va acord o stea pentru că nu merge sa acord cu minus.Total neprofesioniști, pierdere de antigel diagnosticata inițial cu "nu ați strâns bine capacul de la vas" apoi la a doua vizita " niste furtune către termostat sunt deteriorate" .Au schimbat tot ansamblul plus termostat, au ținut mașina 4 zile , când problema era de fapt radiatorul.Ulterior am constatat că mi au montat o garnitura nepotrivita, ceea ce a făcut ca vasul de antigel sa se golească in doua zile după ce am ieșit din service cu mașina " reparată". Apropo uri de șpagă de genul " nu vi s-a încasat manopera corect, dar lăsați". Urat, f urat, nu știu cum puneți seara capul pe pernă.
Marius-Laurentiu Piper
Marius-Laurentiu Piper241 zile în urmă
Foarte multumit. Am achizitionat de la ei si am si montat la ei. Comunicarea telefonica a fost OK, mi-au spus si cand sa vin ca sa nu fie aglomerat, la fata locului au fost amabili si instalarea a fost rapida si bine facuta.
Irina V
Irina V271 zile în urmă
La schimbarea anvelopelor i-am aratat mecanicului unde gaseste informatiile despre presiunea recomandata pentru masina mea. A spus ca nu-l invat eu cum sa-si faca meseria, a pus presiune 3.2 bari, fata de 2.5, cat era recomandat.
JOhn Doe
JOhn Doe302 zile în urmă
Unul dintre cele mai scumpe serviceuri din bucuresti, Pentru 2 ore de munca cer 600 de lei. Nu dau factura, dau doar bon generic care are toata suma pe el.

Iti zic ca te costa 300 dar la final iti cer dublu, pentru o chestie pe care sigur au mai facut-o de 100de ori. Estimeaza una si la final te costa dublu.

Nu dau lista de lucrari facute la masina, durata fiecareia si costul fiecareia. Primesti daca ceri un bon generic cu toata suma.

Tepari, Cel mai praf service.
Seb. D
Seb. D2 ani în urmă
Am comandat telefonic o baterie Varta pentru mașina personală, iar domnul cu care vorbisem a spus ca ma așteaptă a 2-a zi la service pentru schimbarea bateriei. Chiar dacă am ajuns cu nici 10 min înainte de pauza lor de masa, am fost foarte bine primit, am putut achita, mi-a fost montata bateria și verificată, ba chiar am plătit mai puțin deca mi se comunicase in prealabil. Foarte mulțumit de amabilitate, de calitatea serviciului și de disponibilitatea personalului.
G T
G T2 ani în urmă
Feriți-va de dl Cezar, "expertul" cu testarul. Se uita ca mâța în calendar. M a pus sa schimb piese de 2.000 lei și problema nu s a rezolvat. Acesta lucrează la negru, nu ți da nicio hârtie cu erorile nu și asuma greșeală. Este inadmisibil ca un service sa nu aibă tester ul lor și sa aștepte ca alții sa ghicească care ar putea fi problema , ca de opinie nu poate fi vorba.

Nu va recomand sa cheltuiți bani la acest service auto.
Locații recomandate