/Bucuresti/Service auto

Kia Romauto

Șoseaua București-Ploiești 40, București 013695, România

Kia Romauto
Service auto
4.4
743 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
G32J+VH București, România
+40 21 305 7280
kia-bucuresti.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 10–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Tao Master
Tao Master2 ani în urmă
Dealerii deosebit de amabili, gamă largă de mașini pentru toate gusturile și buzunarele!!
Marius CHIRITA
Marius CHIRITA2 ani în urmă
Dupa 25 de minute petrecute in showroom in care am deshis/inchis/verificat toate automobilele prezente, niciun reprezentat Kia nu s-a sinchisit sa ne intrebe ce vrem. Inteleg ca au cereri mai multe decat pot ei sa livreze, dar chiar asa lipsiti de bun-simț e greu de acceptat.
Ana-MariaPaziuc1982@gmail.com Lplntdcs
[email protected] Lplntdcs2 ani în urmă
Am avut o experienta de neuitat ,domnul Alexandru a fost serviabil,calm,a raspuns prompt la toate intrebarile noastre,nu avem cuvinte de lauda .Va multumim frumos pt timpul accordat si amabilitate.Sunteti un adevarat exemplu de urmat .
Liviu cirica
Liviu cirica2 ani în urmă
Am fost programat ptr. o constatare in urma recomandarii facute de service-ul unde am facut ITP.Programarea ca intotdeauna a fost respectata.Personal extrem de competent(profesionist), amabil si fff OK !!! Am remarcat ca Mit- Motors actual este neincapator, supraaglomerat, nu mai face fata nevoilor actuale in conditiile in care Romania este plina de masini KIA.Doar ptr. reviziile periodice ,fara alte probleme si este total neincapator!!!Ptr. o programare in urma constatarii efectuate trebuie sa am rabdare pana pe 17 septembrie!!! Intreb factorii de de cizie : NU ESTE PREA LUNGA ASTEPTAREA ??? Singura solutie este un Service mai mare cu mai multe standuri de lucru atat mecanice cat si tinichigerie electrice, ptr o servire operativa si mai ales PROMPTA !!!! Personal nu am, decat cuvinte de lauda!!!In ce ma priveste acord maximum de stele !!
Mihai Cirip
Mihai Cirip3 ani în urmă
Revizia a devenit prilej de jecmăneală! 😡
Am o Kia Cee'd SW din 2010. Niciodată nu m-a costat revizia mai mult de 500 lei, cu unele piese sau uleiul de la ei. Acum, cu toate piesele și uleiul aduse de mine, 740 lei! Revizia includea demontarea și examinarea plăcuțelor de frână și montarea lor – a celor vechi sau a altora noi, după caz. Practic, schimbarea lor nu costa nimic în plus. Pe vremuri, în service-ul din Kiseleff, era un mecanic în vârstă care debavura plăcuțele vechi la polizor, dacă nu trebuia să fie înlocuite.
Acum mi-au băgat manoperă la schimbarea plăcuțelor 240 lei + TVA! Schimbarea a 2 becuri (becurile mele!) m-a costat 80 lei + TVA!
Rușine 🤮 Huo 😡
Rbroberto
Rbroberto2 ani în urmă
Am venit pentru o baterie in garantie. Ce nu mi se pare normal, este ca perioada de garantie a ramas aceeasi, desi bateria a fost schimbata, fiind defecta. Mi s-a spus ca ar fi avut 2 ani garantie, doar daca o cumparam eu. In rest, servicii destul de ok, informatiile primite au fost utile, am facut si revizia si resoftari. Totusi, timp mare de asteptare, cca 1,5h peste maximul anuntat.
Alexandru scarlat
Alexandru scarlat2 ani în urmă
Este mai mult vorba despre profesionalismul echipei. KIA.
Constantin Menciu
Constantin Menciu2 ani în urmă
Personal serviabil ,servicii de calitate FELICITARI
Locații recomandate