/Bucuresti/Service auto

Uncas Nicu SRL

Strada Baicului 57, București, România

Uncas Nicu SRL
Service auto
4.6
774 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F522+3J București, România
+40 21 253 0253
uncasnicu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Flavius STROIA
Flavius STROIA2 ani în urmă
Foarte flexibili, seriosi si profesionisti inainte de toate! Ba mai mult, sunt rapizi in efectuarea lucrarilor. Repara orice tine de partea electrica. Preturi ok. Recomand cu drag!
Cristian Andrisca
Cristian Andrisca2 ani în urmă
Am reconditionat alternatorul la un Renault Scenic si tot procesul a decurs perfect. Mecanici amabili si profesionisti. Recomand 100%!
Land Of Wolves
Land Of Wolves2 ani în urmă
Recomand 100%. M-am dus la ora 13 la 17 era gata mașina. Domnul care m-a primit super ok a venit direct sa testeze mașina sa vadă dacă are curent. Mi-am rezolvat problema și costul a fost foarte ok. 280 lei montaj și reparație electromotor. Am primit recomandare de la trei prieteni, de la mecanic și de la omul care îmi face mereu itp și nu am fost dezamăgit sa vin aici.
Problema a fost la electromotor la o kia sportage 2007 când porneam mașina la rece nu o lua la prima cheie și nu se auzea nici un sunet. Acum totul este în regula.
Ciprian Ilie
Ciprian Ilie2 ani în urmă
Voi incerca sa fac un mic rezumat al etapelor care se petrec de când ajungeți la service cu mașina cu alternator defect și până plecați de acolo cu el reparat.
Am avut de reparat un alternator pentru Hyundai i30, 1.6 diesel. Știind de pe net că nu se fac programări, m-am dus direct acolo, luni pe la ora 14. Am fost preluat rapid de un mecanic care a verificat că alternatorul nu incarca. Mi s-a explicat că vor incerca sa facă reparația in cursul acelei zile, dar ca e posibil sa dureze și mai mult. Vom discuta la telefon ce e de reparat. Erau 5 mașini înaintea mea. La ora 17 am fost sunat, mi s-au explicat defecțiunile, mi s-a spus prețul (630 lei). Precizez că mi-a recomandat să cumpăr alt alternator, având în vedere că statorul era ovalizat și afectat de apa. Am ales să meargă mai departe cu reparația, l-am rugat doar să facă o poză cu codul amortizorului, să pot cumpăra un alt alternator daca va fi nevoie. A doua zi, pe la 10 m-au anuntat că mașina e gata.
Reparația a costat 630 lei, și s-a compus din:
-montare/demontare alternator: 250 lei
-carbuni(perii): 25.21 lei
-fulie: 210.08 lei
-rulmenti: 67.22 lei
-capac rulment: 16.81
In afara de montare/ demontate , la prețurile de mai sus se adaugă TVA.
Pot spune că experiența a fost una buna, chiar daca prețul a fost ceva mai mare decât așteptările mele, dar poate așteptările mele erau greșite. Oamenii cu care am interacționat au fost amabili, transparenți și eficienți.Singura observație pe care o am este că nu au făcut poza promisă , au justificat că nu a fost timp, având multe lucrări în derulare, ceea ce pot crede.
Pe viitor as apela tot la ei, dar as demonta eu alternatorul acasă. Sau aș cumpăra altul de la dezmembrări, costa cam 300 de lei.
Dani L
Dani L2 ani în urmă
Mult prea aglomerat. Recenzia nu are legătură cu serviciile (la care sunt excepționali probabil), ci cu faptul că nu ai acces la acele servicii daca te grăbești - lista de așteptare se întindea pe minim 2 zile, deci, cu puțin noroc, mașina intra la reparație peste 3 zile...
Catalin olteanu
Catalin olteanu2 ani în urmă
Sa cam scumpit serviciile lor, mi-au cerut 300 doar pentru manopera de montat demontata alternator la kia ceed fără reparație, l-am făcut la un service alternatoare pe Fizicienilor cu 250 cu tot cu reparatie și manopera de montat demontat și garanție, garanție primeam și la uncas.
Viorel calin
Viorel calin2 ani în urmă
Având în vedere profesionalismul fata de meserie, nu am avut noroc sa ajung sa pot rezolva și eu problema mea,era foarte aglomerat eu nu am avut timp să stau sa-mi vina rândul,am plecat am luat o piesă noua și mă costat foarte mult asta e.Oricum multumesc ca avem oameni ce stiu sa faca meseria bine.Felicitari
Constantin Florentin
Constantin Florentin2 ani în urmă
Mulțumesc echipei de muncitori de la service, adevărați profesioniști !
Am avut o problemă la mașină pe care doar aici am reușit să o rezolv iar costul reparației a fost rezonabil !
Recomand cu căldură !
Locații recomandate