/Bucuresti/Service auto

Neortic Motors

Șoseaua Pipera 48, București 014254, România

Neortic Motors
Service auto
4.2
211 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F4M6+J5 București, România
+40 21 9228
neortic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Nicolae Proca
Nicolae Proca2 ani în urmă
Foarte greu de ajuns cu camionul pentru livrare autovehicule.
Andy
Andy2 ani în urmă
Printre putinii care au mai rămas profesioniști in București!
Sorin Petcu
Sorin Petcu2 ani în urmă
Am reparat Kia pe casco. Super!
Iulian Brînzoi-Nuta
Iulian Brînzoi-Nuta2 ani în urmă
Pentru acest service am doar cuvinte de lauda, profesionisti si implicati fata de alti furnizori ale acelorasi servicii. Foarte la obiect, detalieaza problema clar pe intelesul fiecaruia. Domnul Vitorio un om cu o amabilitate debordanta. Felicitari! Cinci Stele!
Alexandru Mircea
Alexandru Mircea2 ani în urmă
Am schimbat cureaua și kit-ul de accesorii la Neortic pentru un Citroen, dar cureaua s-a rupt după doar 5000km, asta în condițiile în care o curea ar trebui să țina 90000km/6 ani. Am reparat mașina la un alt service agreat Citroen, unde mi s-a spus că motivul ruperii ține de manoperă — mecanicii Neortic nu au tensionat-o corespunzător.
UE
UE2 ani în urmă
Evitati servicii de vopsitorie (masina vopsita pe casco). Meserias arogant, (masina era de vina, iar culmea tupeului legat de geamuri gazate... Cica asa erau) geamuri gazate, vopsea scursa, imperfecțiuni nepolisate, asamblare defectuoasa si nici macar dupa sesizare nu au fost rezolvate toate problemele existente... au refacut doar ce am vazut eu initial fara un pic de efort din partea lor de a inspecta autovehiculul. Este in garantie, dar ma gandesc sincer daca sa revin la ei... Iar pt proprietar ca sa nu existe loc de dubiu voi reveni si cu poze. Max 2 stele pt ca exista si alti angajati ok!
Laurentiu Constantin
Laurentiu Constantin2 ani în urmă
REPROFILAȚI-VA! Pare o gluma dar nu este. Mi-au dat o mașina pe benzina in loc de un diesel, lipsa de profesionalism este la ea acasă sau mai bine zis la ea in showroom. Ca sa-și scuze greșeala au spus ca oferă prima revizie gratuita datorită gafei făcute, dar se pare ca între timp au uitat și m-au refuzat politicos. De autoturism sunt foarte mulțumit #Citroen C5 aircross. 2.0 diesel, însă echipa neortic - lipsa de profesionalism și neseriozitate.
Eden Amet
Eden Amet2 ani în urmă
Manopera bună preturi excelente pt manopera și rezonabile pt piese, se pricep sa execute bine operațiuni care ar fi refuzate/executate defectuos la alte service-uri. Personal f mulțumit de schimbarea unei distribuții lanț + navigație + lucrări la articulația unei auto cu suspensie hidropneumatica.
Locații recomandate