/Bucuresti/Service auto

Service Auto Bucuresti - DEXCAR - Vopsitorie Auto Sector 3

Strada Balta Albina 8, București 032622, România

Service Auto Bucuresti - DEXCAR - Vopsitorie Auto Sector 3
Service auto
4.4
223 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C656+4V București, România
+40 731 348 341
servicedexcar.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Serban Valentin
Serban Valentin2 ani în urmă
Am vopsit integral mașina la ei ,foarte profesioniști mai ales șeful de service ,dl. Constantin ,care a fost foarte amabil și mi a oferit pana și o mașina la schimb pe durata reparației. Ii voi recomanda peste tot. Va mulțumesc echipa dexcar
CRIS
CRIS2 ani în urmă
Această firmă lucrează la nivel european de calitate servicii și respect față de client , voi recomanda tuturor celor care nu cunoscut această firmă sa apeleze cu mare incredere , toate elementele de caroserie , vopsitorie, și unghi de direcție au fost executate excepțional de bine . Mulțumesc echipei !!!.
Recomand serviciile oferite de acești oameni
Voronca Maricica
Voronca Maricica2 ani în urmă
Am reparat masina la ei am luat o de 3 zile după o săptămînă de stat fără.De fapt mi a adus o curată inauntru si spălată pe afară.Garanție un an mi au zis factură tot.Îi recomand față de unde am făcut aceeasi lucrare (vopsit usă pe dreapta) pe Olteniței si s a exfoliat după 2 ani în 2 locuri.Restul lucrarii vedem în timp,oamenii sînt seriosi ,termen respectat.Sper să fie totul ok.Managerul este de treabă cu care poti discuta ,Mă voi întoarce tot la ei dacă voi mai avea probleme.
Gabi pan
Gabi pan2 ani în urmă
Am schimbat toate placutele de frana la un Audi A4 , totul foarte ok , pret bun , rapid , Recomand ! cu siguranta o sa revin la ei la urmatoarea revizie
George Zaharia
George Zaharia2 ani în urmă
Am avut un accident rutier si la recomandarea unui prieten am ales sa imi repar masina aici. Recomand acest service intrucat au dat dovada de profesionalism, seriozitate si in acelasi timp amabilitate, de la constatarea daunelor, receptia masinii….. pana la predarea ei.
Daiana Ciotlos
Daiana Ciotlos2 ani în urmă
Am gasit service-ul pe net si am sunat. Am discutat la telefon cu un domn foarte amabil, am trimis serie sasiu si ulterior mi-a comunicat pretul pentru piesa si manopera,programare rapida in 4 ore, mecanic bun. Foarte multumita de servicii.
Catalin Iulian
Catalin Iulian2 ani în urmă
Nu recomand. Lipsa totala de profesionalism in constatarea defectiunilor. Masina nu ventila deloc aer, iar in service mi s-a comunicat ca este ars atat rezistorul cat si ventilatorul, fiind solicitat un pret de 1000 lei cu manopera inclusa. Dupa ce am plecat din service am verificat personal piesele inlocuite si am constatat cu stupoare ca nu sunt arse si functioneaza perfect, in fapt problema fiind cel mai probabil un contact imperfect la fire!
Dragos Dalea
Dragos Dalea2 ani în urmă
Un service la care sigur o sa mai revin. Programarea a fost facuta in ziua in care am sunat. Toti angajatii sunt profesioniști, foarte amabili, neașteptat de rapizi si au un raport calitate - pret excelent la piesele folosite.
Cu siguranța voi recomanda si cunoștințelor echipa DexCar.
Locații recomandate