/Bucuresti/Service auto

S&M Autoservice - Centru Daune Euroins. Centru Daune Allianz. Daune Sector 3

Strada Traian 126, București 030576, România

S&M Autoservice - Centru Daune Euroins. Centru Daune Allianz. Daune Sector 3
Service auto
4
58 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4MC+39 București, România
+40 736 645 358
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Horia Laza
Horia Laza2 ani în urmă
Feritiva de teparii astia! Cel mai de kkt service. Am fost cu o problema mecanica.... la relanti masina avea un tacanit undeva in parteade jos a motorului si o trepidatie. La un alt service la o investgatie sumara mi-au zis ca ar putea fi volanta. Am mers la astia le-am semnalat problemele, le-am spus ca alt service a zis ca s-ar putea sa fie volanda..au confirmat si ei ca asta e problema si s-au apucat de treaba. Eu am comandat tot kit-ul de ambreiaj+manopera 2500ron ...l-au schimbat..problema e tot acolo. Cand le-am cerut socoteala au spus ca eu le-am cerut sa schimbe ambreiajul pe baza unei expetize externe (eu doar le-am mentionat ce-au zis altii insa le-am explicat si au uinteles clar ce au de reparat). Ma mult au reusit sa-mi sparga si scutul de plastic de sub motor, venind cu explicatia ca asa era cand l-au dat jos de pe masina.
Alex C
Alex C2 ani în urmă
Am fost cu o problema minora. Inlocuire alernator BWM E39. (Aveam piesa). S-au miscat repede. M-au sunat peste cateva ore ca sa vin sa iau masina. Sunt multumit. Nu bag insa mana in foc ca ar rezolva la fel de bine probl mai complicate.
Andrei Ciupitu
Andrei Ciupitu2 ani în urmă
Una din cele mai proaste experiente avuta cu un atelier de tinichigerie. Culoarea alba nu i-au nimerit nuanța din 2 încercări. Au chituit o aripa atât de prost încât atunci când te uiți la mașină din spate de la distanta aripa dreapta e mai bombata ca stânga. Fata de ușa deși chituita și "îndreptată" are o adancitura în ea. Geamuri gazate. Ornamente plastic negre gazate cu alb. Folie zgâriata. Fata de ușa julita. ABSOLUT!!! DEZASTRU!!! cea mai prosta alegere de servicii de tinichigerie și vopsitorie!
Minca Daniel
Minca Daniel5 ani în urmă
Cataloghez experienta scurta din aceasta ruina de service auto(arata ca dupa un bombardament) ca cea mai proasta traita, merg acolo pentru un simplu polish la 2 zgarieturi pe bara,mi-au spus direct si foarte sictiriti ca trebuie data bara jos si vopsita! Surpriza, am ajuns acasa am dat cu niste motorina iar masina numai are nicio urma de zgarietura, Feriti-va!!!!
Tavi C
Tavi C6 ani în urmă
Am reparat la ei pe asigurare Euroins C Klass 2002 lovit pe partea stânga ușile plus aripa spate. De vopsit le-au făcut ok dar montajul a fost jalnic, bătaie de joc. Mi-au înlocuit geamul de la ușa din spate că l-au spart la montaj, masca ușii era prinsă la mișto, șurub nestrans la balama, la ușa din față reglaj prost, trebuia să trag tare de ea să se închidă, chederul la geam era pus aiurea, încălecat peste geam, mașina mi-au dat-o plină de praf în interior, capse lipsă și puse la mișto în portbagaj, pragul de la ușa din spate nu era montat... Am revenit la ei după ce am vorbit la telefon cu o zi înainte și nu au remediat decât șurubul de la balamaua ușii din spate l-au strâns pe fugă și mi-au zis să vin în altă zi că sunt aglomerați au multe mașini de făcut... A rămas că mă cheamă ei în altă zi, a trecut mai bine de o lună, niciun semn.. M-am apucat de am desfăcut eu ușa din spate și am găsit plin de cioburi în ea cum au spart geamul la montaj și le-au lăsat acolo, nu mai zic că geamul zici că se crăpa când îl deschideam erau resturi de cioburi pe garnitură...sticla era prinsă cu două bucăți de plastic rupte una peste alta când normal era să fie doar una și nu era strâns bine, balansa geamul la culisare. Dacă ajungeți la ei, feriți vă de nenea șprițarul cu mustață și păr alb, el mi-a efectuat montajul!
Pascu Alexandru
Pascu Alexandru6 ani în urmă
Se misca EXTRAORDINAR de incet, sunt foarte putin comunicativi, nu iti dau toate documentele necesare, te indruma numai catre reparatii in serviceurile colaboratoare care sunt niste DEZASTRE la fel ca ei - cu toate ca puteti repara masina in orice alt service care este dispus sa isi recupereze banii de la Euroins.
Niculae Ionescu
Niculae Ionescu2 ani în urmă
Dezastru, te duci pentru o problemă și pleci după 4, 5, zile cu buzunarele goale, dacă intri în știr te mănîncă porci OCOLIȚI acest loc
ROBERT ZGIMBAU
ROBERT ZGIMBAU2 ani în urmă
Momentan ok.sa vedem cand vin piesele cat dureaza sa montezi o bara si un stop si sa vedem la final calitea vopselei si a muncii lor .revin
Locații recomandate