/Bucuresti/Service auto

AutoCar Service

Strada Preciziei 34, București 062204, România

AutoCar Service
Service auto
4.9
143 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
CXJG+8M București, România
+40 743 181 181
autocar.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–16
Marți: 7–16
Mirecuri: 7–16
Joi: 7–16
Vineri: 7–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Viorel Aldea
Viorel Aldea2 ani în urmă
Mulțumesc pentru frumoasa colaborare cu doamna Oana Stanciu care a dat dovadă de multă predictibilitate și atenție în oferirea celor mai bune servicii cliențiilor! Am fost plăcut surprins de calitatea lucrării de înlocuire și vopsire a portierei stânga spate care a fost lovită de un autoturism asigurat City Insurance. Perioada de așteptare a notei de constatare a durat 3 luni, timp in care am fost ținut la curent cu situația dosarului meu de daună. Reparația mașinii a durat 5 zile, însă am primit mașină la schimb nouă. Recomand cu incredere serviciile acestei campanii!
Enache Anton
Enache Anton2 ani în urmă
Cazul meu: doamna/domnișoara Oana a avut o tactică care m-a făcut sa concluzionez că mi-am pierdut timpul trecandu-le pragul. Pe lângă asta, soluția propusă de tinichigiu cu costuri foarte mari. Am rezolvat problema in alt service la preț de 4 ori mai mic și sunt foarte împăcat cu ce au făcut. Nu m-aș mai duce încă odată la acest service.
Sorin Burcus
Sorin Burcus2 ani în urmă
Buna ziua Acum ceva timp am avut un eveniment neplacut cu masina si am ales sa o repar la AutoCar. Personalul amabil , profesionist. Dosarul a fost imediat întocmit iar programarea mașinii a fost rapida.. Pe durata reparației a mașinii mele am primit o mașină la schimb .O mașină nouă, impecabila. Totul a decurs foarte ok și de aceea recomand tuturor care au nevoie de un service sa meargă fără ezitare la AutoCar.
Mulțumesc ,spor la treaba ca o faceti bine !
Cristi Chirea
Cristi Chirea2 ani în urmă
Experienta cu AutoCar a fost una dintre cele mai bune avute cu un service, mai ales in calitate de pagubit al unui accident. Am fost placut surprins de calitatea lucrarii de inlocuire și vopsire a portierelor de pe partea dreapta care au fost lovite de un autoturism asigurat Euroins. Oana Stanciu a dat dovada de profesionalism rar intalnit in zilele noastre, foarte amabila si prompta la orice intrebare sau nelamurire pe care am avut-o. Profesionisti in adevaratul sens al cuvantului, de la inceput pana la sfarsit. A fost o reala placere sa interactionez cu acesti oameni. Mi s-a explicat tot procesul legat de dosarul de dauna, am fost sunat cand s-au primit aprobarile, cand au sosit piesele. Reparatia masinii a durat 6 zile, iar pe toata durata reparatiei am primit masina noua la schimb. O echipa de profesionisti! Recomand cu tarie!
Nicu Panduru
Nicu Panduru2 ani în urmă
Am ajuns aici in urma unui eveniment neplăcut in trafic,in acest service am fost întâmpinat in receptie de personal pregătit si foarte înclinat spre nevoile clientului.
Autoturismul meu a beneficiat de reparatie cu piese originale,piese la care am avut acces pentru verificare. Pe durata reparației am primit si autoturism la schimb clasa pe clasa.
Multumesc AutoCar service pentru experiența avuta,va voi recomanda.
Cu stima.
Manuela Sfirschi
Manuela Sfirschi2 ani în urmă
Chiar îi recomand!!
Am căutat un centru de daune care să lucreze cu o anume firmă de asigurări, i-am găsit pe cei de la AutoCar pe net, puteam ajunge ușor, am sunat, am povestit, am pus muuulte întrebări. Am primit răspuns la toate.
Mi s-au explicat toți pașii, am fost informată de toate termenele, totul foarte deschis, am fost sunată de fiecare dată când se termina o etapă, și toate, la datele estimate de către cei de la AutoCar.
Am avut de înlocuit mai multe piese: aripă față, ușă față, oglindă retrovizoare, de îndreptat, de vopsit, plus alte câteva elemente. Reparația a durat o săptămână, am primit mașină la schimb. Piese originale, s-a lucrat frumos, de calitate.
Profesioniști, onești, știu ce au de făcut, fac să pară ușor. În plus, modul în care tratează clientul, toți cei pe care i-am întâlnit acolo: prietenoși, politicoși, responsabili. N-am fost singurul client, acesta era modul de colaborare.
Spațiul de lucru: curat, organizat.
Personal, sunt foarte mulțumită de cum s-a rezolvat totul. Experiența a creat un nou standard pentru cum se poate lucra cu un service. Nu văd de ce m-aș duce în altă parte:)
Mulțumesc!
Madalina Rauca
Madalina Rauca2 ani în urmă
Am ajuns întâmplator la acest service și am fost plăcut surprinsă de promptitudine de care dau dovada. Serviciile au fost de cea mai buna calitate, iar personalul a fost foarte drăguț.Faptul ca se primește masina la schimb, este un lucru minunat.Felicitări echipei Autocar!
Andreea A
Andreea A2 ani în urmă
Foarte profi de la întocmirea dosarului pana la reparație.Dna Oana o super profesionista ,rezolva totul la orice ora .Mașinile pe care le primești la schimb sunt noi.Totul la uperlativ.Apelati cu încredere!Auto
Locații recomandate