/Bucuresti/Service auto

Bosch Car Service - Maco Motors

Strada Virgil Pleșoianu 93, București 011526, România

Bosch Car Service - Maco Motors
Service auto
4.7
164 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F379+MC București, România
+40 722 506 548
macomotors.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristian petrache
Cristian petrache2 ani în urmă
Recomand acest service pentru profesionalism si felul in care abordeaza clientii. Comunicare excelenta cu personalul service-ului, axata pe necesitatile clientului. Discuri de frana si placute fata/spate, cap planetara si rulment roata dreapta, revizie completa, baterie, ne-am pregatit de iarna :).
Multumesc, ne vedem la urmatoarea revizie!
Dragomir Mihai
Dragomir Mihai2 ani în urmă
Cei mai buni din București un service auto în care găsești tot ce ai nevoie de la schimbatul unui simplu bec pana la reparație capitala a motorului de orice tip de autoturism...baietii sunt niște oameni de nota 20 foarte săritori atenți și bine organizati lucrează chiar mai curat și mai atent ca în multe reprezentante...într-un cuvânt profesioniști.
Atenție preturi foarte accesibile cea ce nu găsești pe nicăieri în București.
Recomand cu căldură
Laura Andreea Tu
Laura Andreea Tu2 ani în urmă
Am apelat de multe ori la serviciile acestui service auto, avand doua autoturisme cu ceva vechime. De fiecare data serviciile oferite au fost de buna calitate, la preturi accesibile. Recomand acest service pentru profesionalism, operativitate (foarte importanta cand depinzi de masina zilnic), seriozitate!
Mihai Bejan
Mihai Bejan2 ani în urmă
Service auto cu vasta experienta profesionala multi-marca! Recomand cu încredere
Simona Mastevska
Simona Mastevska2 ani în urmă
Un service foarte bun, cu oameni profesionisti, promti si seriosi .
Recomand cu încredere . De fiecare data au gasit problema și au reușit sa o rezolve. Multa bafta in continuare sa ramaneti la fel de buni ! RESPECT
Andreia Florina
Andreia Florina2 ani în urmă
Nu foarte multumita, am mers acolo datorita ratingului ai comentariilor pozitive. In urma reviziei mi-au facut o lista cu piese de schimbat in valoare de 4000 de lei. Am mers la un alt service unde mi s-a confirmat ca masina nu are nicio problema. Ca atare au trecut 10 luni si n-am schimbat nimic. Probabil este un tratament "preferential" aplicat femeilor :)
Claudiu IONIŢĂ
Claudiu IONIŢĂ2 ani în urmă
Client multumit! Am ajuns in acest service dupa o serie de incercari cu masina unde am constatat ca, diferenta dintre unele testere si experienta pot duce la interpretarea diferita a erorilor si daca acum cateva luni a fost schimbata o piesa iar masina se comporta la fel, dupa ce acest service a identificat altfel codul de eroare pentru ca si testerul dar si experienta i-a ajutat in identificarea rapida a problemei, lucrurile s-au imbunatatit. Pe domnul Florin l-am cunoscut printr-o recomandare a unei persoane care este un vechi client si desi este un tip care zambeste si iti explica in detaliu, am observat ca este si un bun "meserias". Sa fii meserias in ziua de azi e lucru mare si din ce in ce mai rar intalnit ... nu te apuci sa-i schimbi omului jumatate de motor pentru a ajunge si la piesa defecta ci ai nevoie de multa experienta si analiza logica despre modul in care functioneaza unele lucruri dar si de implicare. Aceasta a fost experienta mea si nu am dorit sa scriu pentru a creste punctajul in recenzii ci pentru ca am vrut sa fiu sincer cu cei care vor o parere despre acest service. Toate bune :)
Emil Alexe
Emil Alexe2 ani în urmă
O sa incep prin a spune ca in 12 ani de soferie nu am gasit vreodata asa ceva.

O experienta care in realitatea zilelor de astazi din pacate nu prea mai exista.

Absolut exemplar. In primul rand am inceput discutia prin a spune ca eu am matiz. Multi se feresc de matiz, nu stiu de ce. Probabil preturi prea mici... sau stiu ca noi fiind mai nevoiasi nu avem bani de spagi. In orice caz, multi iti inchid telefonul in nas cand aud de matiz.

Apoi, pentru schimbat ambreiaj si cutie de viteze a durat doar o zi si jumatate, maxim, daca nu doar o zi ca nu-mi mai aduc aminte bine. Oricum, un timp ireal de scurt pentru o lucrare care necesita demontarea multor subansamble principale ale masinii. La altii dureaza cate o saptamana sa schimbe amortizoarele sau alte nimicuri care se rezolva in 2 ore.

Mai mult decat atat, am respirat usurat cand am constatat ca am toate suruburile la locul lor dupa ce am plecat de la ei, din nou asta a cam devenit o raritate, daca nu umbli cu cutia cu suruburi dupa tine risti sa ti se dezmembreze masina pe drum la cate suruburi se fura.

Mai mult decat atat, toate suruburile demontate puse la loc cu vaselina - protectie anti-rugina si usurinta la demontarea ulterioara.

Mai mult decat atat, fiind un tip asa, mai mester, am tot felul de improvizatii pe ea, inclusiv pe la motor. De obicei astea le gasesti smulse, rupte, daramate, ca nu au ei chef sa le demonteze cum trebuie. Am constatat efectiv socat ca acele improvizatii erau intacte, efectiv nu iti dadeai seama ca cineva a umblat acolo.

Au aparut 2 mici probleme dupa, dar derivate din faptul ca e SH cutia de viteze, nu cred ca e problema sa le rezolve intr-o ora doua contra unui cost corect, deci nu am cum sa-i trag la raspundere pentru asta, probabil nici ei nu si-au dat seama, dar functiile principale, ambreiaj si cutie sunt ok, merg perfect.

Mai mult decat atat, masina se simte exact ca inainte. Iar o raritate. De obicei incepe si bate ceva, troncane altceva, altceva e stramb, altele sunt indoite... efectiv ca si cum as fi lasat-o parcata, nu altceva.

Inainte sa o aduc, o discutie destul de consistenta la telefon in care mi s-au explicat toate variantele, cat si cum se cere manopera, ce e recomandat, ce nu, solutiile corecte tehnic si explicate si tot asa.

Efectiv de la cap la coada ireprosabil.

Daca la urmatoarele interventii se lucreaza la fel, pot spune ca in Bucuresti avem UN service auto. Ca pana acum nu exista niciunul.
Locații recomandate