/Bucuresti/Service auto

YGR Total Service

Strada Odei 42, București 077120, România

YGR Total Service
Service auto
4.8
61 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
93GW+MH București, România
+40 721 286 389
ygr.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alex Zavici
Alex Zavici2 ani în urmă
O sa dau 3 stele pentru ca nici nu am apucat sa ma duc la el, insa la telefon mi s au cerut 250 de lei pentru un schimb de ulei cu filtre .
Ioana Ignat
Ioana Ignat2 ani în urmă
Lucreaza curat, cu rabdare, ca la carte.. Rezolva orice problema, profesioniști! Recomand!!
Ioan Novac
Ioan Novac4 ani în urmă
Felicitări pentru modul în care tratati clientii. Super profesioniști. Mă bucur că am găsit asa oameni intr-o industrie atat de degradata din cauza unora care nu-si merita meseria.
Ca si comparație, am sunat la un service din aceeasi zona si domnul care mi-a răspuns mai avea puțin si ma plesnea pentru ca mi-am permis sa-l deranjez. Recomand cu mare drag
JACKSTAR
JACKSTAR2 ani în urmă
Am un singur dumnezeu, un singur frizer si un singur service auto care imi rezolva toate problemele de ani buni, YGR TOTAL SERVICE, doar aici vin cu masina cand are probleme si sunt foarte multumit. Recomand.
George Dumitrescu
George Dumitrescu2 ani în urmă
Am un Peugeot 508 hybrid 4 din 2012, aveam o bataie pe spate si nu a reusit nimeni sa mi spuna de unde este! La YGR TOTAL SERVICE am intalnit o echipa foarte bine pregatita care au gasit problema. Erau bucsile de la puntea spate. :) Problema s a rezolvat foarte repede!!! Sunt foarte multumit
Banches raluca
Banches raluca2 ani în urmă
Multumita este putin spus, datorita rabdarii si profesionalismului baietilor masina mea "alearga si toarce" ca in tineretile ei. Am un BMW seria 3 pe care il simteam ca nu mai este ce a fost odata, am fost si la alti "mesteri buni" care nu au gasit problema iar din cauza lor au aparut alte probleme. Baiatii s-au ocupat de tot, masina se comporta mecanic ca una noua. Multumesc baieti aveti maini de aur !!!!!!!!!!
Grig Sidor
Grig Sidor2 ani în urmă
Un service pe sufletul meu. Profesionisti, pasionati, meticulosi si seriosi. Nu pun nici o piesa fara acordul prealabil al proprietarului si nu stai cu masina in service mai mult de doua zile (asta daca ai o lista luuunga de defectiuni). Felicitari pentru seriozitate si operativitate. Va multumesc!
Octavian Nasta
Octavian Nasta2 ani în urmă
Profesioniști adevărați.Lucrare executata asa cum trebuie,fără preturi mari.
Raport pret/calitate ok
Locații recomandate