/Bucuresti/Service auto

Timas

Șoseaua Fundeni 129, București 022326, România

Timas
Service auto
4.4
280 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F565+P6 București, România
+40 21 240 7021
timas.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marius Marius
Marius Marius2 ani în urmă
Am avut parte de un mecanic tinerel, era la inceput si el
Preturi cam mari
Badea Razvan
Badea Razvan2 ani în urmă
Mi au inecat masina cu ulei si nu au inchis capacul de la ulei. M am trezit cu motorul acoperit de ulei. Au fost foarte scumpi ca adaos, cu piese românești si uleiul cel mai ieftin. Nu am putut vedea cand se lucra la masina si am mers pe incredere, insa sunt atat de incompetenti ca nu sunt in stare sa faca un schimb de ulei. Cel mai PENIBIL service de pana acum.
Neagoe Bogdan
Neagoe Bogdan2 ani în urmă
Am mers la Timas pentru ca imi este aproape si aveam nevoie sa rezolv problema aerului conditionat la un Ford Focus 2 din 2008. Din constatare a rezultat ca era o problema cu compresorul si am apreciat faptul ca am fost indrumat sa caut unul SH pentru a minimiza costurile. Asa am si facut si pe langa inlocuirea compresorului am facut si revizia masinii tot la dansii. Vreau sa spun ca apreciez foarte mult modul de lucru serios si atentia la detalii, faptul ca se uita la masina ca intreg pentru a vedea daca totul este in regula. Cand am luat masina am fost surprins placut ca schimbasera inclusiv un bec de la stopul de frana de care eu stiam dar de care nu am avut timp sa ma ocup. Multumesc si jos palaria pentru servicii!
Stefan Cojocaru
Stefan Cojocaru2 ani în urmă
Service curat , prețuri bune , personal profi și prietenos . Recomand cu încredere pt orice fel de problemă , inclusiv ITP.
AD
AD2 ani în urmă
Am fost la acest service cu un Fiat bravo 1.4 T-jet benzina pentru reparații mecanice puntea fata, probleme la instalația electrica și revizie motor (ulei+filtre). La recepția mașinii am observat pe factura ca s-a utilizat ulei 5w-30 pt motoare diesel în loc de 5w-40 pt motoare pe benzina. Inițial au încercat sa ma convingă ca ce au folosit ei, este un ulei superior..ulterior și-au asumat greșeala și m-au reprogramat pentru înlocuirea uleiului și filtrului de ulei.( Am uitat sa menționez de becul de semnalizare ce nu funcționează..probabil le-a scăpat și lor).Azi am fost din nou pentru schimbul de ulei și filtru. Nu știu cine s-a ocupat inițial de mașină dar astăzi am avut de a face cu "Dorel", un domn pe la vreo 50-60 ani, care înjura în șoaptă, suda țigările, etc...m am trezit cu mașina ridicata pe elevator, iar bratele acestuia turtiseara pragurile de plastic..a încercat sa ma convingă ca "n are domne nimic ca sunt din plastic"..a mutat într-un final mașina pe alta rampa și s a apucat de treaba, într-un ritm amețitor, mai un surub mai o țigare...cantitatea de ulei care trebuie pusa în motorul respectiv este de 2.9 L, dar când l am întrebat a zis 3 L, probabil și datorita faptului ca am plătit 3L..a zis sa facă treaba de toți banii. La insistentele mele a acceptat sa curețe urmele de ulei cu un spray, dar au rămas zoaie de toată frumusețea..filtrul de ulei l a pus direct, fără sa l ungă înainte..."o atenție deosebita la așezarea sculelor pe caroserie"....ce sa mai.."profesionalism" într-un cuvânt. Las și o poza cu o alta mașină ridicata pe un elevator de lângă (la a mea nu am apucat sa fac poza cand "strigau pragurile de durere" ).
Laurentiu potop
Laurentiu potop3 ani în urmă
Bună ziua ! Sincer vă spun cu mâna pe inimă:O echipă si o firmă care își dau tot interesul să își satisfacă clienții " mai putin întîlnit în România din păcate " De două ori am fost până acum acolo .Am rămas încântat de serviciile oferite.Sunt sigur că mai sunt și alte firme asemănătoare dar îți trebuie timp să le găsești. Eu nu am de ce să mai caut ,am decis să fiu un client permanent acestei firme. Vă recomand să încercați și să postati si dumneavoastră felul în cum ati fost primit , cum s-au ocupat și dacă ați rămas satisfăcut de serviciile lor.Cei care fac treabă bună cu adevărat merită să îi recomandăm.
Important de reținut:Dacă ești OM cu OAMENII și ști cum să vorbesti cu ei , atunci veți fi răsplătit. Cu stimă si mult succes echipei și celor de la Timas.
KÖKSAL ÖZATA
KÖKSAL ÖZATA2 ani în urmă
Vreau sa multumesc pe dl vali.a fost foarte amabil
Mihai Pavelescu's Media Expres
Mihai Pavelescu's Media Expres2 ani în urmă
Am schimbat niste piese pe față la un Clio 2 din 2003 preț manopera aprox. 300 de lei inclusiv unghiul pe fata si schimbat becuri arse la numar, si un far ceață stanga il aveam de la dezmembrari prin portbagaj. Acolo unde n-am avut piese au comandat si in 3 ore de la 9 la 12 lucrarea gata! Foarte politicoși și profesionist lucrative. Recomand! Programare prin telefon la 3 zile lucratoare fata de momentul apelului.
Locații recomandate