/Bucuresti/Service auto

Top Smart Auto

Șoseaua Olteniței 39-41, București 041294, România

Top Smart Auto
Service auto
4.4
91 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94W7+RV București, România
+40 722 625 747
topsmartauto.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Catalin Capatina
Catalin Capatina2 ani în urmă
Super amabili, profesionisti!
Cătălin Mitrea
Cătălin Mitrea2 ani în urmă
Rapid, prompt și de calitate! Problema la mașină rezolvată în aceeași zi.
Alexandru Stanescu
Alexandru Stanescu2 ani în urmă
Una dintre puținele firme de unde primești un deviz corect. Foarte profesioniști și prompți.
Bianca Iosub
Bianca Iosub2 ani în urmă
NU recomand acest service! Nu au aparatura necesara pentru diagnoza unei masini , domnul Adrian nu este om de incredere , nici de cuvant, dupa 3 drumuri la service am platit 100 de euro fara chitanta . In plus , masina a fost dusa in alt service pentru a diagnostica problema , fara a cere vreun acord, tocmai in capatul opus al Bucurestiului fata de unde am predat o pentru reparatii. Masina nu a fost reparata de ei , pentru ca dupa reprosarea faptului ca nu a cerut acordul , domnul adrian nu a mai raspuns nici la telefon, nici la mesaje . Rusine !
Vasile Marian Balatchi
Vasile Marian Balatchi4 ani în urmă
Neseriosi umbla la mașină după ureche și nu sunt deloc amabili îți vorbesc pe un ton ff superior, dacă m_as pricepe la mecanica și nu as avea mâini stângi nu as merge la servus, as face singur, nu au răbdare da explice ce trebuie făcut la mașină și care ar fi cea mai buna soluție pentru reparații, nu doar bani cit mai mulți.
Mihai Palalae
Mihai Palalae4 ani în urmă
Detin un Peugeot 308 2016. Oameni serioși, pregătiți, cu prețuri corecte si cu foarte atenti. Nu schimbă piese dupa ureche pana nu sunt siguri ca aia e piesa vinovată. Experti in Peugeot!
Helena Negru
Helena Negru8 ani în urmă
servicii profesionale, preturi de "bun simt" si seriozitate. dl Iacob Adrian are multa experienta, isi stie meseria si practica tarife la un sfert din cele practicate de reprezentanta auto peugeot.
de la acest service nu pleci cu surprize neplacute, gen pietre in motor, ci cu masina pregatita de orice drum. recomand!
Dumitru Alexandru
Dumitru Alexandru2 ani în urmă
Masina a fost de fiecare data reparata in cel mai scurt timp posibil, nu au apărut incidente cu reparațiile făcute de ei. Ca preturi..spre exp pentru vw polo 9n 1.2 12v, schimbare curea accesorii cu role si întinzător, cu tot cu piese și manopera 570 de lei. Nu știu daca e mult sau puțin, luati oferte și din alte parte și decideți. Mie îmi pare rezonabil. Firește, depinde și ce mașini aveți.
Locații recomandate