/Bucuresti/Service auto

Service Adely - Service, Vopsitorie Auto Pallady. Tinichigerie Auto Sector 3. Mecanica Auto.

Bulevardul Theodor Pallady 287, București, România

Service Adely - Service, Vopsitorie Auto Pallady. Tinichigerie Auto Sector 3. Mecanica Auto.
Service auto
4.3
107 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C55P+P3 București, România
+40 31 437 9228
adely.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alex Curcă
Alex Curcă2 ani în urmă
Preturi accesibile, servicii ok. Garanție 2 ani.
Antonio Fit
Antonio Fit3 ani în urmă
Am avut la un Opel Insignia Sports Tourer diferite probleme și erori care au fost rezolvate cu profesionalism. Servicii bune. Recomand !
Vali Vali
Vali Vali4 ani în urmă
Servicii execrabile. Vopseaua aplicata la acest service are zone in care s-a exfoliat in doua luni. Nu mai sunt in stare sa monteze la loc tot ceea ce demonteaza de pe masina, trebuie sa muncesti ulterior sa le potrivesti. Nu ofera garantie, incearca sa te convinga ca e de vina masina sau proprietarul. De evitat cu desavarsire.
Iou__ Alex
Iou__ Alex4 ani în urmă
Am schimbat la un Ford Mondeo distributie etc la ei plus reparatie elemente de caroserie in urma unui accident!!! Super ok atit preturile cit si lucrarile efectuate !!! Super oameni ca Vili și Mihai !!!
Lambru Loredana
Lambru Loredana4 ani în urmă
Un service foarte bun si accesibil. Toti muncitorii sunt profesioniști și in primul rand foarte civilizați. Ma voi reîntoarce cu drag. Nota 10. Felicitări!
Adrian Iconaru
Adrian Iconaru2 ani în urmă
Nu apelati la acest service pt servicii de tinichigerie/vopsitorie. Am vopsit mai multe elemente aici, printre care bara fata si bara spate. Dupa aproximativ 1 an s-a exfoliat vopseaua de pe aceste elemente, pentru ca efectiv nu au facut lucrarea cum trebuie (dat jos vopsea; grund; fuller). Doar au aplicat un strat de vopsea peste vopseaua veche. Evident, nu avea cum sa reziste o asemenea lucrare. De asemenea, restul elementelor vopsite au iesit cu diferenta de nuanță.
Alexandru Lupu
Alexandru Lupu2 ani în urmă
Vopsitorie facuta pe genunchi, tipic romaneasca ! Cand spun asta, ma refer la faptul ca toti ciuri buri de vopsitori, usuca lucrarea la mila soarelui, in loc de a tine elementul in cuptor, 3 zile, la temperatura de 1650grade, cum se specifica pe eticheta lacului. De aceea iti da 6 luni garantie, in loc sa-ti dea garantie 15 ani. Pentru ca nu vor sa te tina o viata si sa mai revii cu aceea problema daca se poate. De asemenea, sa-ti dea un element cu teroson, 500ron, e un pret aberant ! Mi-am furat-o pentru ca n-am intrebat, stiind ca peste tot e 250lei operatiunea asta.. am mers pe bun simt si m-am ars. Nu m-am certat cu ei, dar un review pe masura tot merita. Am dus masina curata lacrima si am luat-o jegoasa in ultimul hal, pentru ca au lasat-o in bulevard, s-a pus praful pe ea, plus laturile cand au curatat vechea vopsea. Astia n-au nicio treaba cu profesionalismul.
Marian BIM Boian
Marian BIM Boian2 ani în urmă
O firmă serioasă. Merită!
Locații recomandate