/Bucuresti/Scoala de soferi

Auto Dany Drive

Strada Popa Stoica din Fărcaș, București, România

Auto Dany Drive
Scoala de soferi
3.8
55 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4CM+W5 București, România
+40 785 091 505
autodany.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Daniel Arion
Daniel Arion2 ani în urmă
Instructori buni și mașinile de școală fara probleme
Marta Zderciuc
Marta Zderciuc2 ani în urmă
Cea mai neserioasa scoala si cei mai neseriosi instructori. Am avut o experienta foarte proasta alaturi de acesta scoala, instructorul mereu intarzia, am avut cazuri in care il asteptam si cate 30-40 min, masina mereu murdara in interior, scrumiere din pahare de plastic pe ambele usi ale masinii. Ultima picatura a fost atunci cand instructorul imi programase o sedinta la 7 dimineata, dupa care nu a mai aparut in acea zi fiindca nu i a sunat ceasul!! Mi am schimbat instructorul tot la aceasta scoala, care nu mi a raspuns o saptamana la sunete si mesaje, fara vreo avertizare sau un motiv intemeiat!! Dupa acestea m am mutat la o alta scoala cu oameni mai seriosi. O totala lipsa de respect fata de elevi si timpul lor consider eu. Am ramas foarte dezamagita!!!
Bogdan Laurentiu
Bogdan Laurentiu3 ani în urmă
Cea mai bună școală de șoferi!!! Instructori de top!!! 🔝🔝🔝
Florian Lupu
Florian Lupu4 ani în urmă
Cateva lucruri despre scoala: Elevii termina scoala fara a fi instruiti. Scoala isi protejeaza masinile si nu fac manevrele din fisa de examinare.Elevii nu primesc instructaj practic conform cu practica uzuala de folosire a unei masini. Elevii nu sunt instruiti sa folosesca corect ambreiajul si selectia treptelor de viteza tocmai din dorinta de a proteja masinile. Instructori isi dau demisia des de la scoala. Dupa 21 de sedinte luate la scoala, in ziua de examen constati ca din fisa de examinare ai fost instruit doar 10 %. Dupa informatia celor de la DRPCIV din 1000 de elevi doar 200 au luat examenul la Dany Drive. Sunteti liberi sa alegeti unde faceti scoala.
AIDA MOCANU
AIDA MOCANU4 ani în urmă
Multumesc! Chiar am luat din prima si sala si traseul ,grație domnului instructor Tinel Fetecau .Recomand cu incredere !
Ionuț Stoica
Ionuț Stoica5 ani în urmă
In afara de faptul că mi-au schimbat instructiriul cu puțin înainte de proba practică(la care am fost declarat respins),pt ședințele obligatorii (necesare pt reprogramare) mi-au schimbat din nou instructorul,și bineînțeles mașina.Cu primul instructor(care spre norocul lui nu mai lucrează la ei)am făcut orele corespunzător,era calm și explica in detaliu...cu ceilalți....nu prea mult interes,să treacă ora,și nu mai vorbim de țipete in loc de îndrumări și explicații... Neprofesionalism, nepunctualitate și nesimțire multă...Practic ești luat la misto și plătești pt asta...NU RECOMAND
Eduard Barbu
Eduard Barbu5 ani în urmă
Cea mai proasta școala de șoferi cu instructori neexperimentați , orele se țin 30-40 minute . Nu recomand .
Andrei Tanase
Andrei Tanase2 ani în urmă
Una dintre cele mai bune scoli auto .Instructori foarte buni si întelegatori.
Locații recomandate