/Bucuresti/Scoala de soferi

Scoala Hey Moto - Poligon Electronicii

Șoseaua Electronicii 48, București, România

Scoala Hey Moto - Poligon Electronicii
Scoala de soferi
4.8
154 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4XV+FR București, România
+40 724 264 264
heymoto.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 6–22
Marți: 6–22
Mirecuri: 6–22
Joi: 6–22
Vineri: 6–22
Sâmbătă: 8–18
Duminică: 8–18
Scrie o recenzie
Ion Gherman
Ion Gherman2 ani în urmă
Am ales heymoto pentru serviciile pe care le oferă. Cred că sunt singurii care oferă lecție demo gratis și lecții de enduro în pachetul de școlarizare. Programatorul electronic este un instrument foarte util pentru gestionarea lecțiilor și pentru interacțiunea cu instructorii, utilitatea lui se observă în special când termini școala într-o lună!
Instructorii au fost de mare ajutor, mi-au explicat când nu-mi ieșea sau nu înțelegeam ceva și m-au încurajat când lucrurile mergeau bine! Rezultatul? Categoria A după 2 luni de la înscrierea la școală!!!
Partea de enduro merită un comentariu aparte, cert e că m-a prins :)))
Nicolae State
Nicolae State2 ani în urmă
Instructori prietenosi si profesionisti, care vor sa ramai cu ceva si dupa ce iei examenul. Mi-a facut placere, parca as mai face o data :D
Motocicletele se afla de asemenea intr-o stare impecabila.
Recomand cu incredere. Bravo baieti !
Asandei Eduard
Asandei Eduard2 ani în urmă
Am ales Hey Moto în mod instinctiv, însă nu cred că puteam să fac o alegere mai bună. Hey Moto oferă nu doar un pachet complet de cunoștințe cu care îți poți începe viața de motociclist (atât din punct de vedere practic, cât și teoretic), ci reprezintă o întreagă experiență. Am făcut cu plăcere ședințele de poligon, unde instructorii mi-au oferit atenția necesară și m-au provocat cu diferite exerciții prin care am devenit din ce în ce mai sigur pe mine, și m-am distrat pe cinste la orele de enduro oferite în pachetul de școlarizare. Recomand Hey Moto cu încredere oricui își dorește o experiență completă și dobândirea unui set întreg de cunoștințe și deprinderi.
Sali
Sali2 ani în urmă
Nu ma asteptam sa fie asa distractivă o “școala” vreodată. M-am distrat și învățat in același timp cu instructori extrem de atenți și buni.
Grigore Dolghin
Grigore Dolghin2 ani în urmă
Cristi mi-a fost instructor acum mulți ani. Am luat permisul din prima și am rămas prieteni ulterior. Super profesionist. Din acest motiv l-am îndemnat pe un prieten sa faca școala la Hey Moto, am fost cu el în poligon de câteva ori și m-am bucurat sa vad ca situația a rămas neschimbată: instructori competenți și prietenoși, multe modele diferite de motociclete pe care le schimbi în timpul scolii și multa grija față de cursant. Bravo.
Octavian Sime
Octavian Sime2 ani în urmă
Este o scoala moto excelenta cu instructori care iti raspund la ori ce intrebare,iti dau sfaturi si iti spun unde ai gresit si ce trebuie sa îmbunătățești
Recomand
Asfalt uscat!!!
Narcis
Narcis2 ani în urmă
Am participat pentru un demo test ride gratuit care s-a transformat într-un fel de primă lecție. Instructori prietenoși și cu explicații clare si logice. Ma voi inscrie la cursul complet cat pot de curând.
Valy Stefan
Valy Stefan2 ani în urmă
Informații utile, personal dedicat... În ceea ce ma privește, eu recomand...
Locații recomandate