/Bucuresti/Scoala de soferi

Scoala de Soferi VYO - Grivitei

Bloc, parter,, Calea Griviței 206, București 010756, România

Scoala de Soferi VYO - Grivitei
Scoala de soferi
4.4
84 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F365+4G București, România
+40 747 546 075
perfectautovyo.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 11–19
Marți: 11–19
Mirecuri: 11–19
Joi: 11–19
Vineri: 11–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Wolf Fang
Wolf Fang2 ani în urmă
O scoala de soferi foarte buna, recomand cu caldura.
Am trecut din prima atat sala cat si traseul fara probleme. Masinile sunt cumparate noi si sunt foarte bine intretinute. Instructorul a fost foarte bun de asemenea si merita tot respectul.
Aldescu alina mihaela
Aldescu alina mihaela2 ani în urmă
Recomand din suflet pe dl instructor Ghiocel Cristian. M-am dus temătoare la prima ora de condus, eu mai încercând sa mai iau mai de mult permisul, iar apoi așteptam cu nerăbdare sa vina ziua sa ma duc la condus. A fost ca un tata pentru mine , care m-a învățat foarte multe și căruia ii mulțumesc din inima! a fost o alegere foarte bună! Totul la superlativ!
Vladimir
Vladimir2 ani în urmă
Când vă hotărâți să luați permisul cu ușurință, veniți aici și mergeți cu dl. Dumitru Chiosea. E foarte bine priceput nu doar la condus și mașini, dar și cu oamenii. Eu sunt foarte mulțumit și îi mulțumesc dânsului și personalului scolii de șoferi care a fost prompt și amabil de fiecare dată când am avut nevoie de ceva.
Alice Chicoș
Alice Chicoș2 ani în urmă
Personal foarte amabil. Abia așteptam orele de condus cu instructorul meu, dl. Liviu Grancea, pentru că era o bucurie sa lucrez cu un om cu un adevărat simț pedagogic, cu multă răbdare și calm. Datorita dumnealui am obținut permisul de conducere din prima încercare, iar pe aceasta cale doresc să îi mulțumesc încă o dată. Deși a trecut un an de când eram în școală, îmi este dor de orele de condus. Mulțumesc Școlii de Șoferi VYO pentru profesionalism! Recomand cu încredere oricărei persoane care vrea sa dobândească permisul de conducere.
Iuliana Pîrva
Iuliana Pîrva2 ani în urmă
Am avut o experiență mai puțin plăcută cu această școală de șoferi.
Cel mai deranjant lucru, în cazul în care vă veți înscrie la această școală, este faptul că veți avea ședințe de condus o dată pe săptămână sau chiar mai rar. S-a întâmplat să am și două săptămâni jumătate fără ședință efectuată pentru că, deși programam ședințele, instructorul mă suna și îmi spunea că a intervenit un examen și trebuie să reprogramăm. S-a întâmplat chiar să vin la școala de șoferi pentru a efectua o ședință, instructorul să nu apară, să-l sun și să îmi spună că este la examen și că m-a anunțat că se anulează ședința, lucru pe care de fapt nu îl făcuse. Când am reușit să ne vedem, după mult timp, i-am cerut să îmi pună măcar două ședințe pe săptămână, având în vedere că trecuse destul de mult timp fără să fac ore de condus. Mi-a spus că nu prea este posibil, dar încearcă să rezolve situația... Cerusem prea mult, două ședințe pe săptămână... „A rezolvat” până la urmă, după nenumărate insistențe și rugăminți, de parcă nu plăteam pentru serviciile oferite și mi le dădeau gratis.
Ulterior, am aflat de la alți cursanți, că ai posibilitatea să fii programat mai des la ședințe de condus dacă achiți integral...
Cu toate acestea, nu voi fi nerecunoscătoare și voi afirma că instructorul m-a învățat multe lucruri, deși era cam dezorganizat și cam uita ceea ce am făcut și ce nu (de exemplu, trebuia să îi reamintesc eu că mi-a spus că ora viitoare mă învață mersul înapoi). Bine, e de înțeles că mai uita și omul, având în vedere că ne vedeam așa de rar (nu din vina lui, bineînțeles, căci nu el înscria cursanți pe bandă rulantă ca să ia cât mai mulți bani).
Totuși, după ce am terminat școala și am făcut ore suplimentare de pregătire pentru traseu la o altă școală, cu un alt instructor, am văzut diferența dintre instructorul anterior care era destul de critic și punea foarte mult accent pe chestii minore, comparativ cu un instructor optimist, care te încurajează și îți dă încrederea de care ai nevoie pentru a promova traseul.
Acord 3 stele cu indulgență doar pentru ceea ce m-a învățat instructorul, însă pentru organizarea din cadrul școlii de șoferi aș fi acordat o singură stea. Per total, nu aș recomanda această școală.
Marta Zderciuc
Marta Zderciuc2 ani în urmă
O scoala extraordinara cu niste oameni seriosi. Ii multumesc in special domnului instructor Dumitru Chiosea, cu ajutorul caruia am reusit sa obtin calificativul admis la proba traseului. Este un domn intelegator, profesionist si foarte bun in ceea ce face! Recomand cu mult drag si cu mare incredere!
PAVALOI MARIA ALEXANDRA
PAVALOI MARIA ALEXANDRA2 ani în urmă
A fost una dintre cele mai frumoase experiențe! Totul a decurs perfect datorita domnului instructor Nicolae, care mi-a oferit rabdare, încredere și toate sfaturile pentru a mă perfectiona. Datorita acestora am prins curaj, iar examenul l-am trecut cu succes.
Multumesc mult echipei VYO!🤗🤗🤗
Anna Christina
Anna Christina2 ani în urmă
La aproape 4 luni de cand am luat permisul pot sa spun ca ma declar complet multumita de tot ce a insemnat Scoala de soferi VYO pentru mine. Tot personalul este acolo ca sa te ajute. Singura problema am avut-o la orele de legislatie dar s-a remediat imediat!

Am avut noroc sa am un instructor cum rar gasesti si anume pe dl. Cristian Ghiocel caruia ii multumesc pentru tot ce m-a invatat! Orele cu dansul sunt o adevarata placere si daca la primele sedinte emotiile invingeau, la ultimele ore de condus inainte de examenul practic totul era foarte calm si linistit, pur si simplu ne plimbam cu masina ca si cand nici nu as mai fi fost la ore!

Comunicarea s-a realizat mereu prompt iar toate actele si toate micile obstacole aparute pe parcurs au fost rezolvate adeseori in mai putin de o ora, fapt pentru care va felicit!

Este o scoala moderna care stie cum sa isi atraga elevii iar cine sta in spatele conturilor de Instagram si Facebook face o treaba foarte buna, strategiile de marketing chiar fac diferenta, fapt pentru care, la 4 luni de la finalizarea scolii de soferi, inca sunt la curent cu tot ce se intampla la Vyo si ma bucur pentru fiecare reusita a elevilor!

Felicitari inca o data pentru profesionalism, ne vedem in trafic!
Locații recomandate