/Bucuresti/Scoala de soferi

Scoala de soferi Soso Auto

Strada Chiristigiilor 4-6, București 077085, România

Scoala de soferi Soso Auto
Scoala de soferi
4.3
165 recenzii
10 comentarii
Indicații de orientare
C4XH+23 București, România
+40 764 670 404
sosoauto.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Violeta319 zile în urmă
Il recomand pe dl instructor Iulian Ghiocel! Pe langa profesionalismul auto, este foarte calm si are rara calitate de a se adapta tipologiei cursantului, pregatindu-l moral si emotional pentru condus. 5 stele+
Razvan1 an în urmă
O experienta placuta ,iar cu ajutorul domnului instructor ,Ghiocel Iulian, care a avut rabdare cu mine, am reusit sa iau traseu din prima. Cel mai important e sa ai obcredere in tine si sa bagi la cap spusele domnului instructor.
Andrei Mihnea
Andrei Mihnea2 ani în urmă
5*+ pentru Nedelcu Stefan , un instructor extrem de capabil , cu rabdare si bun simt. Admis astazi , am inceput cursurile in Noiembrie.
Marius Dan
Marius Dan2 ani în urmă
Datorita Soso Auto (Bucur Obor) am devenit sofer. In urma sedintelor la aceasta scoala am reusit cu brio la examenul auto proba practica.

Tin sa multumesc in special domnului instructor Iulian Ghiocel (un om placut, pozitiv si inteligent) care a avut rabdare cu mine, mi-a oferit multe explicatii si m-a ajutat foarte mult in a invata sa conduc o masina, dar si fetelor de la secretariat, care sunt foarte amabile si mi-au programat sedintele in functie de zilele libere pe care le aveam.

Sfat: Aveti incredere in voi si in instructor! Daca nu reusiti sa stapaniti bine condusul dupa terminarea scolii mai luati-va cateva sedinte suplimentare. Eu asa am facut si am luat traseul din prima.

Multumesc frumos, Soso Auto!
Mult succes in continuare!
Alina Mihaiu
Alina Mihaiu2 ani în urmă
Experienta cu aceasta scoala a fost groaznica.
M-am înscris în iulie 2020. Partea teoretica a fost ușoară dar ședințele de condus au fost o adevărată provocare: desi au programat toate ședințele de la început, în majoritatea cazurilor ma sunau cu o seara înainte sa ma anunțe ca instructorul are examen a doua zi, ba chiar s-a întâmplat sa ma duc la scoala și sa constat ca instructorul nu era acolo.

In contract și în caiet ședințele erau de 2 ore. În realitate însă, prima ședință a durat 30 min iar următoarele cate o ora. Când i-am atras atenția ca vreau sa fac ședințe complete, s-a ofuscat și a inceput sa ma ironizeze ex: "degeaba ai facultate dacă nu știi sa apeși pe 3 pedale". Situația nu a durat mult pentru ca m-am trezit într-o zi ca instructorul nu mai e disponibil asa ca a trebuit sa continui cu altul.

Scoala trebuia sa dureze 3 luni, dar cu toate amânările a durat vreo 6. După ceva timp, m-am programat la examen și am zis sa mai fac câteva ore suplimentare. Am primit un alt instructor pentru ca cel de dinainte nu mai era disponibil. Aceeași poveste: au programat toate ședințele, după care au început sa le anuleze una câte una. Ba ca instructorul are examen, ba ca nu se simte bine etc. Astfel, în 3 săptămâni eu am făcut o singură ședință, și cu alte 3 înainte de examen și 5 ședințe rămase ei încă anulau orele.

În fine, am picat examenul - era și evident după atâta chin. M-am mutat la o alta scoala, am mai făcut câteva ore, am dat examenul și am luat.

Așadar, dacă vreți sa faceți scoala de soferi, evitați Soso Auto. Mergeți la alții.
Alexandru Lăcătuș
Alexandru Lăcătuș2 ani în urmă
Recomand cu toată căldura școala de șoferi Soso Auto. Profesionalism, comunicativitate și în primul rând instructori extraordinari. Îi mulțumesc din inimă domnului instructor Aldea Iulian, o persoană deosebită, implicată și calmă, datorită căruia am reușit să obțin calificativul admis la ambele probe, cea teoretică și cea practică, din prima. Prin intermediul tuturor sfaturilor și recomandărilor foarte utile de la acesta am conștientizat că examenul auto este o experiență minunată, chiar dacă această aventură de a deveni un șofer instruit presupune emoții și atenție sporită constant. În cazul în care puteți fi ascultători și dispuși să învățați cum să conduceți pentru reușita la probele examenului auto și pentru a avea un registru fără accidente în urma promovării acestor probe, atunci domnul instructor Aldea Iulian nu numai că se va ridica la standardele dumneavoastră, ci le va depăși cu siguranță. 🚙
Vicky Nicolaescu
Vicky Nicolaescu2 ani în urmă
Il recomand cu caldura pe domnul instructor Iulian Ghiocel. Ii multumesc mult pentru rabdare, profesionalism, punctualitate, sfaturi si incurajari. Am avut o experienta placuta cu aceasta scoala in special datorita dumnealui si l-as recomanda cu incredere oricarui elev. Este un mentor si un profesor experimentat, care se muleaza pe personalitatea cursantului si reuseste sa transforme sedintele intr-o experienta foarte placuta. Multumesc mult!
Daniel Burcea
Daniel Burcea2 ani în urmă
Salut. Nu recomand aceasta scola de soferi sub nicio forma, sedinte amânate cu 12 ore inaite ( orele suplimentare au prioritate la fel si examenele care sunt anunțate cu cel putin 7 zile) in cazul in care ti a facut un orar al seditelor, pregateste sa nu fie respectat. Instructori nu prea au chef de tine desi plătești pt servicile lor , bucurate daca sedinta tine 90 minute de obicei 60 de minute. Am inceput scoala in luna februarie si am terminat-o abia in iunie. Probleme cu dosarul care am asteptat 2 săptămâni desi se eliberează in max 7 zile. Parerea mea daca nu te grabesti si ai bani de cheltuit aiurea e scoala perfecta.
Vlad Giurgiu
Vlad Giurgiu2 ani în urmă
Ii multumesc domnului Ghiocel pentru profesionalismul si rabdarea pe care le-a aratat in timpul fiecarei sedinte. Este instructorul cu care oricine poate sa ia permisul din prima incercare. Este un profesor desavarsit caruia ii pasa de cei care fac scoala de soferi cu el.

Eu terminasem scoala de soferi de 4 luni si am mers sa dau proba traseului fara sa mai conduc in perioada dintre finalizarea scolii si momentul examenului. Datorita stilului eficient si a tehnicilor de invatare ale dl. Ghiocel, am luat traseul din prima, fara emotii.

Este un instructor foarte cautat si trebuie sa va programati din timp ca sa prindeti loc la el, dar merita pentru a lua permisul din prima.

Cei de la Soso sunt amabili si flexibili. Doamnele de la secretariat sunt foarte intelegatoare si va ghideaza prin jungla birocratica din Romania.

Mult succes!
Monica Pașcovici
Monica Pașcovici2 ani în urmă
Cu multa teamă de noul în care vroiam sa pășesc,am trecut pragul scolii de soferi Auto Soso.Aici am avut norocul sa întâlnesc oameni minunați, dar cel care a contribuit decisiv la reușita mea a fost dl instructor IULIAN ALDEA, căruia nu am cuvinte sa-i mulțumesc,pentru răbdare, incredere,motivație și pentru voia bună care a însoțit toate ședințele de condus.Am luat carnetul și am cunoscut și un om minunat!Și credeti-ma ...nu i-a fost deloc ușor!
Locații recomandate