/Bucuresti/Scoala de soferi

Scoala de soferi Activ 2010

Bulevardul Iuliu Maniu 138-142, București, România

Scoala de soferi Activ 2010
Scoala de soferi
3.9
8 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2MC+X4 București, România
+40 727 655 990
activ2010.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
So s
So s4 ani în urmă
M-am inscris la Bucuresti la aceasta scoala. Profesori foarte slabi pregatiti. A durat aproape 1 an sa-mi termin scoala ( si asta numai din cauza faptului ca profesorul ori nu putea, ori ma programa la sedinte extrem de distantate una de cealalata) + mi se intampla sa ajung la sedinta de condus si profesorul sa-mi spuna ca a uitat sa ma anunte ca nu poate ajunge. Ultima sedinta am facut-o cu profesorul Viorel Craciun, dumnealui extrem de amabil, insa, extrem de nesincer in ceea ce priveste evolutia cursantului. Cu chiu, cu vai, am reusit sa-mi iau dosarul. Nu este de mirare, rata de promovabilitate extrem de mica, aproape de 0 %. Si-au mutat sediile in 3 luni de 2 ori cel putin.
Am reusit sa iau permisul din a doua incercare ( in prima, eram foarte slab pregatita, in urma celor acumulate la activ auto), datorita celor cu experienta, calm si profesionalism de la Soso Auto. A trebuit practic sa mai fac inca o data scoala de soferi, ca sa-mi pot lua permisul, dar mai ales, pentru a ma simti pregatita si responsabila cu ceea ce aveam sa intampin in traficul bucurestean.
Nu recomand aceasta scoala, extrem de nepregatita si cu profesori dezinteresati. Din cate am inteles, la Bucuresti s-a desfiintat si asta spune multe, chiar foarte multe. Rusine!!!
Robert streche
Robert streche4 ani în urmă
In primul rand orarul de la secretariatul din gorjului este doar in cursul saptamanii, sambata fiind inchis. Daca cineva ar raspunde la telefon as fi stiut si nu mai faceam drumul degeaba pana acolo. Am zis in fine, nu am stiut eu, aia e, merg luni. Luni surpriza din nou, desi programul incepe la 9:00 la ora 9:45 nimeni la secretariat. Din nou nimeni nici la telefon. Felicitari, asa se presteaza servicii!
Claudia Georgeta
Claudia Georgeta5 ani în urmă
Buna seara !!Am crezut în tine din prima zi si mi-ai dovedit că meriți ,SCOALA DE ȘOFERI ACTIV. Îmi pierdusem orice speranță pentu îndeplinirea visului meu de a deveni SOFER ,dar cu scoala ACTIV totul este posibil.Va recomand dragi colegi să încercați cu incredere pentru ca VISUL vostru sa devina realitate.O scoala foarte buna ,lucram cu oameni seriosi ,punctuali și foarte bine pregatiti. VA DORESC TUTUROR SUCCES !!
ADRIAN 2007
ADRIAN 20075 ani în urmă
Foarte buna scoala de soferi!!Mihaela este o fata foarte sufletista si incearca sa ajute pe toata lumea...iar Cristi este cel mai bun instructor!!!Recomand!!!
AlexA
AlexA5 ani în urmă
Recomand cu încredere aceasta scoala iar domnul Victor este un instructor de nota 10!
Mihai Bartha
Mihai Bartha5 ani în urmă
(Tradus de Google) Bine

(Original)
ok
Ionica Mariana
Ionica Mariana5 ani în urmă
Alexandra Marinescu
Alexandra Marinescu5 ani în urmă
Locații recomandate