/Bucuresti/Scoala de soferi

Școala de șoferi Bucuresti ❤️❤️❤️ Driver For Life

Șoseaua Olteniței 35-37 Etaj 2 interfon 11, București 041293, România

Școala de șoferi Bucuresti ❤️❤️❤️ Driver For Life
Scoala de soferi
5
244 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94X7+32 București, România
+40 722 579 160
scoaladesofericatb.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–17
Marți: 10–17
Mirecuri: 10–17
Joi: 10–17
Vineri: 10–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adelin Dumitru
Adelin Dumitru2 ani în urmă
O experiență foarte plăcută, îl recomand pe instructorul Ion Ștefan :). De asemenea, am apreciat faptul că personalul școlii a purtat de fiecare dată mască de protecție, și per total mi s-a părut un mediu sigur din punct de vedere al sănătății publice. În ceea ce privește calitatea instructajului, acesta a fost ireproșabil.
Smit Lika
Smit Lika2 ani în urmă
Profesionalism, exigență, amabilitate și seriozitate!
Servicii ireproșabile și un instructor de nota 1000+. Cel mai bun instructor din București, Ștefan îți mulțumesc frumos pentru că mai ajutat ca visul de a deveni șofer să devină realitate!
Vă mulțumesc frumos pentru colaborare!
Lupu Maria
Lupu Maria2 ani în urmă
Recomand cu tot sufletul aceasta scoala. Aici am gasit oameni seriosi, implicati si dedicati. Pentru instructorul Vlad Valcu am numai cuvinte de lauda… intelegator, rabdator si preda cu mult calm. Sunt o persoana anxioasa, dar cu ajutorul lui am reusit sa iau permisul din prima.
Nicoleta Militaru
Nicoleta Militaru2 ani în urmă
Recomand cu drag aceasta scoala de soferi si instructorul Sebastian Ignat care a avut rabdare cu mine si mi-a oferit in mod repetat explicatiile de care am avut nevoie ca sa progresez. Cu ajutorul lui am reusit sa iau traseul din a doua incercare, desi sunt o persoana foarte anxioasa si destul de negativista dar a reusit sa imi insufle calmul de care am avut nevoie in timpul examenului.
Carla alexandra
Carla alexandra2 ani în urmă
Admis astăzi! Cel mai bun instructor, Stoica Oprea Bogdan, de la cea mai buna scoala! Cu toată încrederea recomand, instructorul m-a învățat toate lucrurile necesare pentru a fi o șoferița buna, prin cele mai simple metode, cu multă răbdare si înțelegere acordata de către acesta. Am lăsat toate emoțiile deoparte si cu toate lucrurile învățate la orele de condus, am reușit sa promovez examenul auto! Succes tuturor!
Andrei Marin
Andrei Marin2 ani în urmă
ADMIS din prima!! Pentru asta ii multumesc nespus de mult instructorului meu Sebastian Ignat, care mi-a fost alaturi pe toata durata acestei experiente, fiind calm, dar in acelasi timp precis in informatiile oferite, sa nu mai zic de nenumaratele sfaturi in legatura cu sofatul ce imi vor folosi toata viata. Il recomand pe Sebi ( asa cum il alint eu) cu multa incredere si convingere!!💪🔥
Gabriela parvulescu
Gabriela parvulescu2 ani în urmă
Recomand aceasta școală!!! Cea mai tare experiența!!! Numai dl instructor Sebastian Ignat știe cât de intens am trăit aceasta experiență. Dar iată că mi-am învins emoțiile și sub îndrumarea dumnealui, care e un om și un instructor de nota 10, am reușit ceea ce credeam că nu voi reușii în veci. Mulțumesc!!!! Ne vedem in trafic!!!
Cristina Alexandru
Cristina Alexandru2 ani în urmă
Sunt foarte multumita de aceasta scoala de soferi, recomand tuturor celor care vor sa obtina carnetul. Eu am luat carnetul din prima de cand am inceput la aceasta scoala. Recomand cu drag pe instructorul Sebastian Ignat 🤗
Locații recomandate