/Bucuresti/Scoala de soferi

Drive Safe Scoala de Soferi

Strada Locotenent Nicolae Pascu 1a, București 032875, România

Drive Safe Scoala de Soferi
Scoala de soferi
5
215 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C45R+QF București, România
+40 754 224 477
scoaladrivesafe.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Sfintes Valentin51 zile în urmă
Scoala de conducatori auto Drive Safe este locul perfect unde poti invata sa conduci ca un adevarat sofer. Am ales sa fac scoala sub indrumarea domnului instructor Neagu Silviu pe care vi-l recomand din tot sufletul. Este foarte calm si explica extraordinar. Pentru mine scoala in sine a fost una din cele mai frumoase experiente asa ca v-o recomand cu tot dragul!
Roxana-Maria Stefan
Roxana-Maria Stefan2 ani în urmă
Profesionalism, seriozitate, o echipă care pune cursantul pe primul loc, cu o rată de promovabilitate foarte mare. Îi mulțumesc instructorului auto Alex Pârvu pentru răbdare, încurajări și pentru extraordinarul profesionalism, fără de care nu aș fi avut permis auto astăzi! Recomand cu încredere!
Vali neagu
Vali neagu2 ani în urmă
Cel mai bun instructor nota 10 pentru Liviu Serban care m-a ajutat sa iau carnetul dupa o experienta neplacuta la alta scoala de soferi.
Explicatii clare din partea lui si rabdare maxima .
Masina moderna si foarte bine intretinuta.
Recomand scoala de soferi Drive Safe si pe instructorul Liviu Serban
Laurențiu Gavrilovici
Laurențiu Gavrilovici2 ani în urmă
Profesionalism.
Pe tot parcursul scolii, pana cand am luat carnetul, totul a fost facut ca la carte.

Instructorul Irimia Razvan este cu adevarat un perfectionist cat si un mentor. Urmand sfaturile pe care mi lea dat, am reusit sa iau examenul si sa ma simt sigur pe mine la volan.

Irimia are un stil aparte de a preda. Combinand explicatiile cu exemple reale direct in traseu. Astfel ca pentru mine, experienta de a ma urca la volan nu a fost una placuta la inceput(din cauza fricilor), dar dupa ce am urmat toate sfaturile oferite, acum ma simt confortabil si sigur pe mine.

Vi-l recomand pe Irimia ca instructor, stie cum sa te abordeze in asa fel incat aceasta experienta sa nu fie coplesitoare ci una foarte placuta.
Yasmin Alexandra
Yasmin Alexandra2 ani în urmă
Recomand Drive Safe pentru seriozitatea si profesionalismul de care au dat dovada din prima clipa cand am pasit in sediul lor!! Experienta alaturi de ei a fost una unica, la fiecare ora mergeam cu placere si pozitivitate, si de fiecare data plecam mai sigura pe mine in trafic! Pe aceasta cale vreau sa-i multumesc din suflet instrutorului meu Stoica Alexandru Ionut, pentru profesionalismul, rabdarea si calmul de care a dat dovada de la prima ora, pentru toata increderea pe care mi-a oferit-o si pentru tot ceea ce m-a invatat. Aceste aspecte s-au observat si in rezultatele mele: Sala si traseu din prima, rezultate pe care nu le-as fi avut fara ajutorul si implicarea lui! Recomand cu mare drag aceasta scoala si mai ales acest instructor!
Eduard - Nicolae Badoi
Eduard - Nicolae Badoi2 ani în urmă
Am avut o experienta foarte placuta in aceasta scoala de la inceput de cand m-am inscris pana la final.

Am decis sa invat pe o masina cu cutie automata si pot sa zic ca am facut o alegerea foarte buna. Recomand din toata inima instructorul Liviu Serban, este foarte rabdator si iti explica cu argumente in asa fel incat sa intelegi si de ce ai gresit, nu doar ca ai gresit. A fost o placere sa merg la sedintele de condus. Totul a mers foarte rapid, in noiembrie m-am inscris si pe 31 ianuarie am avut traseul.

10/10 recomand tuturor doritorilor de a conduce, multumesc Liviu inca o data!
Cosmin
Cosmin2 ani în urmă
O scoala de soferi exceptionala! De la prima interactiune telefonica si pana la ultima strangere de mana, dupa traseu, am fost inconjurat de oameni misto, profesionisti si deosebit de rabdatori. Recomand!

Ii multumesc deosebit de mult instructorului meu, Liviu Serban. El m-a ajutat sa trec peste orice fel de temeri legate de condus, a avut rabdare sa-mi explice toate situatiile intalnite in trafic si a pus baze solide pe care sa imi pot dezvolta abilitatile de condus pe viitor. Am luat sala si traseul din prima datorita sfaturilor primite de la el. High five, maestre! :D
Luiza Onofras
Luiza Onofras2 ani în urmă
Chiar daca imi doream de ceva vreme sa obtin permisul de conducere, am amanat inscrierea la o scoala de soferi pentru ca nu gasisem una potrivita. Acest lucru s-a schimbat in momentul in care am primit cea mai buna recomandare si anume sa ma inscriu la Drive Safe Scoala de Soferi.

Pe scurt, sunt foarte multumita de experienta pe care am avut-o la Drive Safe, mai ales ca am trecut examenul din prima incercare, desi (inainte de cursuri) nu aveam nici cea mai mica experienta de condus.

Instructorul meu a fost Liviu Serban care pe toata durata orelor de condus a avut o conduita foarte profesionala dar in acelasi timp relaxata, motiv pentru care m-am simtit foarte confortabil.

Liviu a fost intotdeauna binevoitor si rabdator in ceea ce priveste reluarea unor explicatii, facand astfel procesul de asimilare foarte lin. Intentia lui este de a ajuta elevul sa inteleaga de ce a gresit si nu doar sa-i transmita ca a gresit.

Acum fac la randul meu aceeasi recomandare pe care am primit-o si eu, sa alegeti Drive Safe Scoala de Soferi.
Ciurtin Petrisor
Ciurtin Petrisor2 ani în urmă
Totul a mers perfect. Inca de la prima sedinta am stiut ca voi lua permisul din prima, in momentul in care l-am cunoscut pe instructorul meu, Mihai: super prietenos, de treaba si dedicat lectiilor de condus. Am facut scoala pe A Klasse, cutie automata. Recomand cu incredere!!
Locații recomandate