/Bucuresti/Scoala de soferi

Școala de Șoferi „Dinu”

str. Sebastian Mihail bl 130 parter, București 050788, România

Școala de Șoferi „Dinu”
Scoala de soferi
3.6
24 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3C8+F9 București, România
+40 722 290 778
dinu2000.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Silviu Serban
Silviu Serban2 ani în urmă
Cea mai buna scoala din București,și un instructor extraordinar de bun domnul Vali un om cu suflet mare
Radu Petrescu
Radu Petrescu4 ani în urmă
Foarte proasta scoala. Evitati acest loc.

Partea teoretica a fost o batjocora. Nu am cuvinte sa descriu cat pe langa a fost toata instructia.

Instructorul de traseu era un domn in varsta care vorbea in silabe, nu asculta, tinea constant mana pe volan. Nu au fost niciodata 2 ore, mai degraba 1:10-1:15 ore. Nu am invatat nimic de la el motiv pentru care am si picat examenul de traseu. L-a final nu si-a asumat raspundurea. Si uite cum am aruncat pe geam peste o mie de RON.

PS: rata de promovabilitate e sub 10%. Adica din 10 candidati care au facut scoata la Dinu vor pica 9 sigur. si asta spune multe.
Cristina Tanase
Cristina Tanase4 ani în urmă
Teribil instructor. Am făcut pe Skoda, dânsul fiind singurul instructor pe această mașină. Nu aș vrea să îi dau numele dar sper că știe școala la cine mă refer. M-a pus să îl conduc de mai multe ori să își cumpere șaorma și lipsea destul de mult pe timpul meu de condus, era sictirit și neinteresat, țipa dar nu concepea să vorbească civilizat când îi atrăgeam atenția. Când i-am spus (la întrebarea lui) că studiam în străinătate a început să zică la orice ”vezi că aici nu ești în Scoția” de fiecare dată când nu îl lăsam să țipe.
În ziua examenului a refuzat să îmi ofere un mic ajutor când l-am rugat să îmi arate de unde se aprind farurile (nu exersam cu el comenzile și butoanele de pe bord).
Am terminat școala undeva în vara lui 2017. Nu am luat examenul deși am încercat de 2 ori. Am să încerc anul acesta la altă școală cu siguranță.
Nu zic că a fost vina dânsului că nu am luat eu permis dar cu siguranță a jucat un rol important.
Sunt sigură că școala are și profesori buni doar aveți grijă dacă vă interesează să faceți școala pe Skoda.
Trebuie menționat că deși instructorul a fost o completă dezamăgire, profesorul de legislație de acum un an (nu știu dacă e tot dânsul acum) a fost foarte bun și ne-a ajutat pe toți foarte mult.
Catalina militaru
Catalina militaru4 ani în urmă
Multumiri d-lui instructor Vasile Nicolae pentru grija și empatia pe care o are față de elevi.... Un instructor excelent, o școală de șoferi foarte bună și de calitate!
Michael Ceaun
Michael Ceaun4 ani în urmă
De evitat pt categoria A. Lipsa de implicare , ședințe scurte ( aprox 25 minute ). Cele 2 ședințe din trafic la fel , maxim 30 minute , acelasi traseu mereu.
Irina Ciuclea
Irina Ciuclea2 ani în urmă
Școală de doi bani , o bătaie de joc și dezorganizare . Orele de legislație nu au avut pic de sens , domnul profesor tot ce făcea era sa stea pe scaun și să ne povestească ca la literatură și nici nu îl interesa dacă am înțeles măcar ceva . Putea oricine să intre în sală , el continua să povestească , nici măcar nu se uita la tine . L am întrebat în prima oră dacă am greșit cumva ziua , mi a zis că e un "flux continuu" , normal că m a bufnit râsul și m am întrebat pe ce am dat banii .
Am ajuns la condus , am facut pe Skoda Fabia care era vai de ea , motorul acela "urlă" aproape la orice pas pe care îl faci , într-o dimineața nici nu ne-a pornit mașina decât dupa 30 de minute .
Orele de condus , uneori , se terminau si cu 40 de minute înainte .
Domnul instructor , la început , am crezut că e ok , dar s a dovedit un om rece , lipsit de pedagogie și aparent mici părți de legislație . Am fost învățată lucruri cu care dacă mergeam la traseu , picam cu brio . Cuvintele de laudă îi lipsesc total din vocabular . Este mereu pregătit doar să critice și mereu greșești cu ceva . Au fost multe momente în care m am speriat fiindca apăsa accelerația aiurea și se lua de mine că merg încet sau îmi reproșa că nu merg ca un șofer adevărat , ci ca un începător .
Gândiți vă bine unde doriți să faceți școala și pe ce mașină .
Am rămas complet dezamăgită și cu banii aruncați pe fereastră...
Emilia Georgiana Oprisan
Emilia Georgiana Oprisan2 ani în urmă
Recomand pe domnul Urs Nicușor. Cel mai bun instructor!
Nicu Neagu
Nicu Neagu2 ani în urmă
Vrei sa iei permisul? Apeleaza la cei mai buni!!
Locații recomandate