/Bucuresti/Scoala de soferi

Scoala de soferi Happy Drive Lucky

Strada Inginerilor Tei 9, București 023717, România

Scoala de soferi Happy Drive Lucky
Scoala de soferi
3.9
32 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F46C+RW București, România
+40 755 766 849
happydrivelucky.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Laura Patru
Laura Patru2 ani în urmă
Recomand!! Oameni super profi, intelegatori si implicati. Instructorul cu care am facut eu, dl Condurache, are foarte multa rabdare si desi este putin cicalitor la inceput, asta te ajuta mult ca rezultatul final sa fie unul pozitiv, bineinteles daca si tu iti dai putin silinta. Am luat atat sala cat si traseul din prima 😍😍. Multumesc Happy Drive Lucky!!
Madalina Savciuc
Madalina Savciuc2 ani în urmă
Am luat permisul cu ajutorul domnului instructor Condurache. Ii multumesc mult pentru rabdare si sustinere pe tot parcursul scolii. Recomand cu încredere!!!
Sabrina Ciuraru
Sabrina Ciuraru2 ani în urmă
Oameni buni. Mam înscris la școala asta din luna ianuarie. Pur și simplu și.au bătut joc de mine. În primul rand niște oameni care în loc sa te încurajeze vorbesc de persoana mea. Nu știam nici cheia în contact sa o pun. Iar eu cu 30 de ore de condus +3 Ședințe plătite dintre care am făcut doar 1. Nu știu sa conduc.. În 30 de ore de condus mi.a schimbat 3 instructori ce sa învăț eu?... În loc de 1:40 de min cu mine sa făcea doar 40 de minute și restu trăgea pe dreapta și mâncau ca le era foame. Inafara sa tipe și sa descurajeze cursanți nu știau. Într-un final am ajuns la traseu. Ce credeți eram cu polițistul în dreapta mea și nu am dat examenul pentru ca acest instructor de la școală George Gheorghe cum l-o chema. Avea ITP expirat la mașină și am pierdut examenul din cauza lor. Și la final tot el îmi spune..... Sa zici mersi ca nu team pus sa plătești mașina la examen 😱 iar polițistul ia spus în felul următor... Ați vrut sa ne aburiți da nu va mers,, nu mai stați oameni buni. Ca e bătaie de joc credeți-mă.
Elena Iuliana Trandafir
Elena Iuliana Trandafir2 ani în urmă
Am obținut calificativul admis cu ajutorul domului instructor Gheorghe Condurache care a dat dovada de profesionalism.
Recomand!
Florina Stoian
Florina Stoian2 ani în urmă
Astazi am luat permisul cu ajutorul instructorilor de la Happy Drive Lucky.
Multumesc pentru rabdare, explicatii, calm si exercitii practice. Exista persoane foarte talentate care inteleg si invata sa conduca imediat - partea cea mai frumoasa este ca si pentru noi ceilalti exista o sansa si putem invata usor daca avem indrumarea potrivita.
CC: Domnul Condurache si doamna instructor Andreea Denis-Sulea

Multumesc mult Happy Drive Lucky.
Alex sandru
Alex sandru2 ani în urmă
Instructoare foarte profesionistă, cursurile de legislație au fost clare și ușor de înțeles. ( tot de la doamna profesor) Pe traseu instructoarea este foarte calm și receptiva la greșelile pe care le faci. Imdediat remediază ce n ai făcut bine. Taxa școlară a fost și ea foarte prietenoasă. L-aș recomanda 100%.
Auto Go
Auto Go2 ani în urmă
Ma numesc Pîrvan Tiberius ,am urmat cursurile acestei scoli de șoferi si sunt foarte multumit. Profesionalism maxim din partea instructorului. Programarea orelor de conducere si de legislatie s-a facut in timp util.Administratorul, dnul Condurache este o persoana serioasa, responsabila si prompta. Recomand cu mult drag aceasta scoala celor ce vor sa obtină permisul de conducere.
Mad
Mad2 ani în urmă
Am luat și sala, și traseul de la prima încercare, deși la 15 minute după ce am urcat la volan eram convinsă că nu sunt făcută pentru condus și voiam să renunț. D-nul Condurache a insistat să continui și să iau o decizie după a 5-a ședință. Mi-a ales un instructor cu care a considerat că o să rezonez. Așa am ajuns să lucrez cu d-nul Oprea: extrem de răbdător, inteligent și implicat, mentor și totodată coechipier.
Doamna de la legislație nu este mai prejos, cunoscând foarte bine teoria și fiind mereu deschisă la întrebări.
Locații recomandate