/Bucuresti/Scoala de soferi

Scoala De Soferi Dicu

Strada Moinești 73, București 061232, România

Scoala De Soferi Dicu
Scoala de soferi
3.8
43 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2G7+JV București, România
+40 722 978 876
scoala-auto-dicu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Daniela lazar
Daniela lazar2 ani în urmă
Am făcut dvosls cu dl instructor Daniel. Nu am invatat nimic, nu a știut să îmi explice mai nimic. Bani cheltuiti aiurea. După ce am făcut scoala, abia atunci a început să explice , ceea ce trebuia de la inceput. Am rămas cu o părere personală ca nu te învăța nimic in numarul de ore obligatoriu. Am vândut mașina
Stefan.Dumitru1991 Stefan
Stefan.Dumitru1991 Stefan2 ani în urmă
Recomand cu încredere . Deși am început cursurile pentru categoria c+e cu o ușoară temere , pe parcurs datorită instructorului profesionist am căpătat încredere și am promovat din prima ambele examene . Mulțumesc școala de șoferi Dicu
Adi Costache
Adi Costache2 ani în urmă
Acest calificativ este mai mult pentru instructorul si omul Bogdan . Un profesionist adevarat. Si ca un punct in plus masinile in stare de funcționare ireproșabilă.
Cristian Scutariu
Cristian Scutariu2 ani în urmă
Am făcut școala pe două mașini, am avut doi instructori și totul a decurs impecabil din partea mea, deși nu m-am urcat la volan în viața mea până la școală.
Totul în regulă, nimic de reproșat. Mașinile merg foarte bine, și..un sfat, *frana e la tine! :)) *
*notă personală* Cred că ține și de atitudinea pe care o ai tu, și-apoi beneficiezi din partea cealaltă în aceeași măsură.
Zi frumoasă!
Ilinca Paraschiv
Ilinca Paraschiv2 ani în urmă
O scoala foarte buna. Instructorii sunt seriosi, nu stai stresat la orele de condus (am cunoscut doi dintre acestia). Masinile sunt bune, merg foarte bine, nu am avut probleme. Ieri am luat permisul cu 0 puncte, dovedind profesionalismul instructorilor si al scolii. Multumesc!
Adina
Adina2 ani în urmă
O scoala foarte buna, recomand cu incredere. Dl. Gheorghe Bogdan cel mai bun instructor. Ii multumesc pentru sustinere si incurajari.
Andrei Bobocea
Andrei Bobocea2 ani în urmă
Categ C+E - calitate slaba
Un camion bun cu un instructor slab, cu singura dorinta evidenta sa iti ia cat mai multi bani. Cum?
Se pleaca de la premiza ca tu stii sa conduci (categ B), deci nu iti explica mai nimic sau cel mult odata. Mai mult, te programeaza greu la condus, ca tu sa renunti la ore ca sa dai examne cat mai redepe.
Rata de respingere la scoala Dicu este destul de mare si este in interesul lor pentru ca te costa suplimentar inca 1100 lei. Iar situatia se poate repeta.
Nu recomand!
ArLeQuiNN_1TAP
ArLeQuiNN_1TAP2 ani în urmă
Am sunat astazi pentru ceva informatii [ specificand ca doresc o informatie ] iar doamna de la telefon nici nu a stat sa ii spun de ce informatie am nevoie si a inceput sa imi spuna de ce acte am nevoie pentru a ma inscrie [ eu stiind deja asta, doream sa aflu daca ma pot folosii de actele vechi din dosarul de la o alta scoala de soferi ] dupa 2 minute de povestit de ce am nevoie am realizat ca s-a grabit sa imi explice si ca nu a acordat atentia necesara. Dau 3 stele doar pentru faptul acesta. Nu stiu in rest cum sunt instructorii si asa mai departe, iar daca cineva de la conducere citeste asta spunetii doamnei sa fie mai receptiva cand primeste un telefon nu sa grabeasca clientii. Asta m-a facut sa caut alta scoala de soferi, o zii buna.
Locații recomandate