/Bucuresti/Scoala de soferi

Școala De Șoferi Auto Admis

Șoseaua Viilor 97a, București 052034, România

Școala De Șoferi Auto Admis
Scoala de soferi
5
66 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C34V+W5 București, România
+40 735 322 313
scoalaadmis.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Teyllara Arryin
Teyllara Arryin2 ani în urmă
Cei mai buni profesori. Multumesc din suflet in mod special domnului Paul, sunt o persoana anxioasa de fel dar cu ajutorul dansului am putut invata si trece peste. Recomand cu caldura scoala si toti profesorii acesteia!!
Alina Daniela Galoiu
Alina Daniela Galoiu2 ani în urmă
Recomand cu incredere aceasta scoala.
Dl Viorel Pena un instructor deosebit,explică cu mult calm si rabdare.Va multumesc pentru îndrumarea acordarea !
Skadelol
Skadelol2 ani în urmă
Vă recomand cu căldură și sinceritate Școala Auto Admis și pe domnul instructor Claudiu Pena. Explică foarte bine în orice situație și răspunde la toate întrebările cu foarte mult calm și răbdare. De asemeni va recomand sa încercați ședințele de condus în afara Bucureștiului, m-au ajutat foarte mult. Am luat din prima examenul scris și din a doua traseul (am greșit eu pe drept la prima incercare).
Experiența foarte plăcută!!!
Alex Goga
Alex Goga2 ani în urmă
Foarte fain, sunt amabili si m-au ajutat sa iau examenul din prima! Recomand pe instructorul Spiz pentru ca stie foarte bine ce e de facut, m-a ajutat mult atentionandu-ma referitor la greseli si mereu cand am avut o intrebare a raspund prompt.
Iuliana Vrenicu
Iuliana Vrenicu2 ani în urmă
Recomand cu drag Admis total auto, dacă doriți sa faceți acest pas important din viata voastră. Domnul instructorului Paul Spis cu care am făcut eu este foarte răbdător, implicat in ceea ce face si foarte calm. Toți cei de la școală Admis total auto lucrează cu profesionalism și sunt foarte amabili indiferent de problema pe care o ai se rezolva rapid. O echipa demna de respect!
Carla Grosu
Carla Grosu2 ani în urmă
Am venit la aceasta scoala datorita unei recomandari pe care ma bucur ca am ascultat-o. Cu toate ca locuiesc destul de departe de zona aceasta, a meritat cu varf si indesat alegerea de a veni aici. Instructori foarte priceputi si rabdatori, domnul de la legislatie de la care am prins repede informatia cu toate ca nu mai avusesem nici un contact cu ceea ce inseamna condus si reguli de circulatie, si nu in ultimul rand, doamna secretara, o doamna primitoare si foarte draguta care se ocupa de inscrieri si incasari. Preturile sunt foarte bune si serviciile exceptionale. Toata lumea isi face treaba super! De la A la Z este ce trebuie, recomand cu cea mai mare caldura!!
Cezara Badea
Cezara Badea2 ani în urmă
Instructorii sunt foarte calmi, iti explica totul concret, au foarte multa rabdare indiferent de situatie. Sunt seriosi si respectuosi, orele au fost o placere! Recomand!
Burlac Alexandru Nicolae
Burlac Alexandru Nicolae2 ani în urmă
O scoala profesionala cu oameni responsabili si seriosi, recomand 100%!
Am făcut școala aici cu domnul instructor Dan Boiangiu care este foarte calm și răbdător, am învățat foarte multe de la el. Vă recomand din suflet să veniți aici dacă doriți să faceți acest pas! Absolut toate problemele si solicitarile aparute au fost rezolvate prompt. Mult succes!
Locații recomandate