/Bucuresti/Scoala de soferi

Otto Auto Drive Scoala de Soferi

Bulevardul Basarabia 96B, București 022112, România

Otto Auto Drive Scoala de Soferi
Scoala de soferi
4.5
90 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C5M3+56 București, România
+40 737 115 225
ottoauto.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Stefan Galma
Stefan Galma2 ani în urmă
O scoala foarte buna, am apreciat ca am putut sa-mi programez sedintele cum am avut nevoie si nu am lungit-o foarte mult, chiar daca pretul a fost putin ridicat, nu a fost o problema. Am vazut ca au tot felul de oferte in timpul anului si nici nu umbla cu smecherii in care iti zic ca scoala e 1000 de lei dar te trezesti ca taxa de examen e 350 de lei si trebuie s-o platest separat. Am stiut din prima foarte clar pentru ce si cat platesc.

Totusi, factorul decisiv a fost instructorul: Virgil Ursuianu. Si eu si frate-miu am facut scoala cu el si am promovat amandoi din prima. Un instructor deosebit care stie cum sa explice pe intelesul tuturor si care chiar face eforturi sa intelegi (iti deseneaza intersectii, se da jos cu tine din masina ca sa iti explice ce ai de facut si multe altele). Ba mai mult, te invata si sa conduci, nu doar sa iei examenul. Recomand cu multa caldura sa cereti direct la el. Nea Virgil, daca vezi asta, esti profesionist!
Sandra Georgiana
Sandra Georgiana2 ani în urmă
Recomand Otto Auto Drive din tot sufletul!
Am avut parte de o mare reușită, am obținut permisul din prima încercare. Acest lucru nu ar fi fost posibil fără ajutorul celui mai devotat instructor, Bărănguță Cătălin. Calitățile sale nemaipomenite de instructor, combinate cu firea răbdătoare, prietenoasă și determinată, m-au făcut să vin cu plăcere la orele de condus. Datorită lui încep acest capitol în viața mea cu încredere și fericire.
Ungureanu Marian
Ungureanu Marian2 ani în urmă
Țin să-i mulțumesc domnului instructor Cătălin Bărănguța pentru răbdarea și dăruirea cu care m-a primit la fiecare oră de condus, chiar dacă am avut zile bune sau mai puțin bune.
Domnul instructor nu este un simplu instructor auto care te învață să conduci. El este în primul rând un om cu foarte multă cunoaștere atât pe plan profesional, cât și mental. Reușește să livreze informația într-un mod unic și pe înțelesul tuturor, chiar dacă pentru asta își atribuie câteodată rolul de psiholog sau de DJ.
Este un om care își iubește meseria(se simte!) și care îți dă încredere în tine și te pregătește pentru un nou drum în viață, iar răbdarea este una dintre cele mai mari calități.
Așadar, rețeta succesului pentru carnet constă în cât de mult vă doriți să munciți pentru el. Este nevoie ca efortul să vină și din partea voastră ca să faceți o echipă minunată cu domnul instructor Cătălin Bărănguță.
Veronica-Elena Stanciu
Veronica-Elena Stanciu2 ani în urmă
Recomand 100% in special domnul instructor Adrian Burlacu careia i sunt recunoscatoare pe deplin ,traseul luat din prima ,explicatii la fiecare manevra ,absolut tot ce trebuie !!!!!!!!!!Totodata vreau sa multumesc si celor de la secretariat intrucat m au ajutat de fiecare data cand am intampinat vreo problema !!!!!!!
Dennis Mihai
Dennis Mihai2 ani în urmă
Scoala foarte bună! Instructorul Cătălin Bărănguță a fost foarte bun și m a învățat tot ce aveam nevoie! Deși nu am luat din prima din cauza emoțiilor, lucru care a fost total din vina mea, la a doua încercare am reușit sa iau examenul de traseu cu bine! Ii mulțumesc instructorului care a fost cald cu mine și m a luat ușor, care m a îndrumat și m a făcut un șofer bun! Scoala, de asemenea, foarte primitoare și cu oameni intelegatori!
Sweetness XoXo
Sweetness XoXo2 ani în urmă
IL RECOMAND cu toata dragostea, amabilitatea, sinceritatea pe Catalin Baranguta. Este cel mai bun instructor posibil. Este dedicat, explica cu atentie si te ASIGURA ca vei lua din prima permisul! Unic acest instructor. Dur cand este necesar, dar pana la final va asigur ca va fi cel mai bun prieten al vostru.
Stefania Lascar
Stefania Lascar2 ani în urmă
Mulțumesc frumos domnului profesor Cătălin Bărănguța pentru răbdarea, calmul și profesionalismul cu care m-a invățat să conduc. Cu ajutorul domnului profesor am reușit să promovez examenul auto din prima! Recomand scoala Otto Auto și în special pe domnul profesor!
Radio Şanț
Radio Şanț2 ani în urmă
Multumesc domnului instructor Catalin Baranguta pentru rabdare si profesionalism. Datorita lui am promovat examenul practic!
Locații recomandate