/Bucuresti/Scoala de soferi

Auto Independent - Scoala de Soferi

Șos. Vergului 18, București 022448, România

Auto Independent - Scoala de Soferi
Scoala de soferi
5
55 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C5QM+Q4 București, România
+40 768 806 806
autoindependent.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–15
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gherasim Marius189 zile în urmă
Examen luat din prima cu domnu instructor Andrei the best of the best.
Raluca Alexandra Șelăvîrtea
Raluca Alexandra Șelăvîrtea2 ani în urmă
Am avut o experienta minunata cu aceasta scoala de soferi. Pornind pe acest drum spre a invata cum sa conduc, am fost tematoare initial. Dupa ce am discutat cu domnul instructor Vasile Andrei, temerile mele s-au disipat, si au fost inlocuite de entuziasm si dorinta de cunoaștere. Sub îndrumarea dumnealui, nu am deprins doar cunostinte referitoare la cum sa manevrezi o masina, ci si incredere in mine la volan. Il recomand 100% pe domnul instructor Vasile Andrei si scoala de soferi AutoIndependent
Savu Georgiana
Savu Georgiana2 ani în urmă
Examen luat din prima, mulțumită domnului Constantin Valentin, un instructor excepțional, cu o experiență vastă și o enormă răbdare.Din păcate sunt foarte puțini instructori așa implicați cum este dumnealui
Adriana Florentina
Adriana Florentina2 ani în urmă
Am pornit de la 0, neștiind ce înseamnă o mașină și un condus mai exact, acum mă pot considera "șoferiță "doar mulțumită domnului instructor Valentin Constantin , vă mulțumesc mult pentru răbdarea și perseverența oferită!
Iulia Maria
Iulia Maria2 ani în urmă
Cea mai buna decizie a fost de a veni la aceasta scoala. Cu ajutorul domnului instructor Vasile Andrei am reușit sa iau examenul auto din prima și sa acumulez informațiile necesare pt a deveni un șofer responsabil, dar totodată relaxat.
Recomand cu încredere scoala de soferi Auto Independent.
Great Gamers
Great Gamers2 ani în urmă
Am luat si sala si traseul din prima! Cu ajutorul instructorului Constantin Valentin, am capatat informatii folositoare pentru examen si am reusit sa imi iau permisul in cel mai scurt timp posibil! Recomand cu caldura aceasta scoala auto , dar mai ales pe instructorul care a avut rabdare atunci cand a fost nevoie si a avut incredere in mine pentru a-mi atinge scopul!
Alexandru Dinca
Alexandru Dinca2 ani în urmă
Recomand cu caludra!
Am luat sala si traseul din prima, va recomand instructorul Vlad Constantin sau pe fiul său.
Oameni foarte profesionisti, care au avut rabdare cu mine si m-au facut sa imi placa sa conduc.👍
Madalina Dragusin
Madalina Dragusin2 ani în urmă
Mulțumesc D-lui Valentin Constantin pentru implicare, răbdare, sfaturi! Un instructor și un om, cum rar se mai găsește! Ca elevă a D-lui Valentin Constantin, pot afirma fără doar și poate, că și cea mai "nepricepută persoană", poate deveni un șofer independent. Cu siguranță, îmi voi aminti cu drag această experiență! Recomand cu încredere Școala de șoferi "Auto Independent"!
Cu respect,
Mădălina CORNESCU
Nicoleta Petrov
Nicoleta Petrov2 ani în urmă
Școală cu cei mai buni instructori ce dau dovadă de răbdare și profesionalism. Îi mulțumesc în special domnului instructor Vasile Andrei care a avut răbdare cu mine și m-a ajutat să scap de frica de condus și mi-a oferit încredere în mine. Recomand cu drag!
Locații recomandate