/Bucuresti/Scoala de soferi

AllSpeed

Bd. Timișoara 6, București 061328, România

AllSpeed
Scoala de soferi
4.9
353 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3H2+G6 București, România
+40 733 584 111
allspeed.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alexandru Alexandru
Alexandru Alexandru2 ani în urmă
Profesionalism total, am invatat sa conduc cu placere, fara stres. Vreau sa îi multumesc instrucorului meu Anthony Mandu, care m-a ajutat sa iau permisul si mi-a dat incredere atunci cand urc la volan! Cu siguranta nu as fi reusit fara Anthony!
Andrei Stanescu
Andrei Stanescu2 ani în urmă
Recomand cu incredere scoala de soferi AllSpeed!
Eu am facut scoala cu Antony Mandu,un instructor excelent cu talent pedagogic care stie sa creeze o atmosfera placuta si relaxata in timpul orelor de condus si care explica detalile teoretice in mod simplu si concis.
Legat de partea de dosar/acte doamna secretara este foarte amabila si saritoare si ghideaza cursantii in procesul de obtinere si prelucrare a actelor necesare.
Multumita acestor aspecte am luat permisul fara emotii,multumesc echipa AllSpeed!
CRISTIAN GHEORGHE
CRISTIAN GHEORGHE2 ani în urmă
Profesionalism la superlativ!! Recomand Anthony Mandu: mai mult decât un instructor.. un prieten. Admis din prima:Mulțumesc Tony!!!
Vanessa Dinu
Vanessa Dinu2 ani în urmă
L-am avut ca instructor pe Dragoș Mandu, o persoană foarte răbdătoare si cu mult bun simt. Orele cu el erau mereu asa cum trebuie sa fie o ședință de condus auto: întotdeauna la orele stabilite,niciodată nu țipa indiferent de cate ori greșeam, ba chiar imi explica cu calm ce am gresit si cum trebuia facut in acele momente.

Mi-a plăcut foarte mult și mă bucur ca l-am avut ca instructor.
Vi-l recomand cu încredere daca doriți să învățați să conduceți cu drag, intr-un mediu liniștitor, si de ce nu, daca doriți să și râdeți la orele de condus, deoarece da, orele cu el nu sunt deloc timorate și o sa veniti de drag.

PS: eu am luat permisul din prima, deoarece am fost mereu încurajată de el cand greșeam, chiar si cand imi repetam greselile a suta oară, intotdeauna a fost calm si m-a facut sa vreau sa învăț mult mai bine, sa nu renunț, sau sa ma gandesc cumva la acest lucru(asa cum unii instructori te pot face sa gandesti).
Mirela Solba
Mirela Solba2 ani în urmă
După multe ezitari, mi-am făcut curaj și m-am înscris la școală de șoferi AllSpeed cu emoția și teama unui eșec din trecut de la examenul de traseu (examen susținut acum peste 10 ani în urma unor cursuri cu alta școală de șoferi ).
Am ales AllSpeed în urma recenziilor bune de pe internet.
Acolo am întâlnit oameni profesioniști cu care am comunicat foarte eficient începând de la dna director cu care surprinzător am avut prima discuție telefonica la numărul de telefon de pe site, o discuție f plăcută și calda, apoi primul contact cu dna secretara Cătălina care cu entuziasm și răbdare mi-a oferit toate informațiile necesare întocmirii și depunerii dosarului pana la final și nu în ultimul rand dnul instructor de legislație care este o persoana f calma și carismatica.
AllSpeed este o mare familie!
Las ultimele și cele mai importante rânduri pentru dnul instructor Dragoș Mandu💪.
Este înainte de toate om!
Este empatic, calm, carismatic, comunicativ și deschis către sugestii, un super profesionist. Are stil de predare creativ, prin analogie.
Ședințele cu el s-au desfășurat relaxat, am simțit ca ma întâlnesc cu un prieten și sincer îmi pare rău că s-au terminat.
Am luat atât sala cât și traseul din prima datorita lui Dragoș ! 🥰 O să-ți mulțumesc toată viata, Dragoș! 🤗
Alegeti-l pe Dragoș Mandu ca și instructor. Este minunat!!!
Anca
Anca2 ani în urmă
Nu sunt un talent innascut la condus, ba dimpotriva as zice... Totusi super instructorul Anthony Mandu a reusit cu multa perseverenta, rabdare si prietenie sa ma ajute sa iau carnetul si sa imi placa șofatul.
Mare noroc am avut sa dau de un instructor asa de bun. La fiecare curs m-am dus cu placere si incredere ca progresez.
Il recomand pe Anthony cu cadura tuturor prietenilor mei care vor sa faca scoala de soferi, stie sa explice foarte bine regulile scrise si nescrise ale traficului, sa dea incredere elevului, sa faca o atmosfera placuta si profesionala.
Din pacate din cate am vazut majoritatea instructorilor de la alte scoli nu isi invata corect elevii, astfel micsorandu-le sansele, dar la Allspeed chiar veti gasi calitate. Nu am niciun dubiu ca am facut alegerea corecta apeland la ei (si eu, tot dupa recenzii m-am decis sa ii aleg!)
Succes tuturor!
Laur Zgardan
Laur Zgardan2 ani în urmă
ANTONI !!!! Cel mai tare instructor, foarte calm si explica perfect fiecare detaliu important, am invatat o grămadă de la el. Admis la ambele examene din prima.
Mario Ghenea
Mario Ghenea2 ani în urmă
Scoala Allspeed este una foarte buna care a dat dovada de mult profesionalism. Am reusit sa iau traseul din prima! Dragos Mandu a fost un instructor extraordinar, iar pe langa acest fapt, nu exista moment sa te plictisesti cu el. Am fost pregatit foarte bine pentru traseu de catre Dragos si el asculta ce ii spui mai ales in privinta a ce anume sa faceti mai mult (mai ales daca aveti anumite puncte mai slabe). Am fost pregatit de catre el si in cea ce inseamna mai exact condusul in bucuresti pe langa cea ce trebuia sa stiu pentru traseu.

Pe langa asta, eu am avut un timp limita in care trebuia sa iau carnetul (destul de strans as putea spune) iar toti de la scoala aceasta au fost intelegatori si au incercat sa ma acomodeze cum au putut ei mai bine de la instructor pana la secretariat. Chiar daca aceasta scoala poate sa para putin mai scumpa decat altele, isi merita banii!

Va recomand scoala AllSpeed cu cel mai mare drag si mult noroc sa luati carnetul!
Locații recomandate