/Bucuresti/Scoala de soferi

Scoala de soferi - DINU 2000 S.R.L.

Șoseaua Giurgiului 206, București 040684, România

Scoala de soferi - DINU 2000 S.R.L.
Scoala de soferi
3.6
29 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
93GR+J8 București, România
+40 721 202 884
dinu2000.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mariana ivan
Mariana ivan2 ani în urmă
NU RECOMAND!!!! Dezamăgitor, Dl instructor Voicu tipa la tine, te umilește, tot timpul este ocupat și greu dai de el sa faci ore, este inadmisibil in condițiile in care plătești 3000 de lei pt școala de șoferi cat C. NU RECOMAND!!!!!
Ionut Parvu
Ionut Parvu2 ani în urmă
Dezamagitor ! Instructorul Ionescu Ilie de pe Logan are pretentia sa stii sa conduci si tipa daca nu stii ce trebuie facut in trafic, adica exact pentru ce ai platit sa te invete. Nu recomand !
Mr Sikorsky
Mr Sikorsky2 ani în urmă
NU RECOMAND aceasta scoală. Credeam ca o scoala asa de cunoscuta inseamna si profesionalism, dar m-am inselat. Instructorii sunt miștocari, intarzie 5-10 minute la sedinta si din 2 ore iti mai taie jumatate de ora. Acesti instructori nu au capacitatea de a invata pe cineva sa conduca si se agita aiurea, nu sunt in stare sa explice calm. O scoala cu promovabilitate asa de mica incat am ajuns la concluzia ca interesul lor e sa pici ca sa cumperi la infinit ore suplimentare, sa incaseze ei bani.
Cristi Doro
Cristi Doro5 ani în urmă
A TREBUIT SA FAC LECTII SUPLIMENTARE PENTRU CATEGORIA C-E SI AM ALES SCOALA DINU....A FOST UN DEZASTRU TOTAL, SECRETARA IMI SPUNE SA MA DUC LA O ORA SI INSTRUCTORUL SE PREZINTA CU APROAPE 1 ORA MAI TARZIU, (NICI MACAR NU AM FOST ANUNTAT TELEFONIC DE SECRETARA SAU CINE TREBUIA, SA VIN MAI TARZIU ) ....DEJA A INCEPUT PROST TREABA.
ATMOSFERA CARE SE RESPIRA, ESTE DE TOTALA NEPASARE SI NEATENTIE PENTRU CLIENT, SI DIN PARTEA SECRETARELOR SI DIN PARTEA INSTRUCTORULUI CARE ESTE PE C-E.
AU UN SINGUR CAMION SI TREBUIE SA ASTEPTI NU STIU CAT TIMP CA SA TE PROGRAMEZE PENTRU LECTIILE DE C-E, INSTRUCTOR CERTARET SI CRITIC DIN CAUZA CA VENEAM DE LA ALTA SCOALA (FACEA FIGURI CHIAR DACA SUNT PLATITI SA ISI FACA MUNCA).
TERMINATE LECTIILE OBLIGATORII PENTRU A PUTEA FACE PROGRAMARE DE TRASEU, AM VRUT SA FAC O LECTIE DE PREGATIRE INAINTE DE EXAMEN, LUCRU CARE INSTRUCTORUL NU MI-A PERMIS PENTRU NU STIU CE MOTIV....NOROC CA INDIFERENT DE PROBLEMELE CARE AM AVUT CU SCOALA, AM REUSIT SA IAU CARNETUL SI FARA SA MAI PLATESC O LECTIE IN PLUS.
TOTAL NEMULTUMIT DE CALITATEA SERVICIULUI, DE ORGANIZAREA SI EXECUTAREA LECTIILOR, NU STIU PENTRU CELELALTE CATEGORII, DAR PENTRU CATEGORIA C-E NU VA RECOMAND ACEASTA SCOALA DACA NU VA PLACE SA SE BATA JOC DE VOI CHIAR DACA II PLATITI.
Alina Gheorghe
Alina Gheorghe5 ani în urmă
Cea mai buna scoala cu cei mai buni instructori!!!
Eduard Fekete
Eduard Fekete5 ani în urmă
Instructori profesionisti, masini in stare tehnica buna, recomand
Lavinia Badea
Lavinia Badea2 ani în urmă
Recomand pentru cei ce vor sa faca o scoala de soferi.
Alecu Livia
Alecu Livia2 ani în urmă
Instructorul de pe Logan...e un dezastru!!!
Iar o ședință...înseamnă 60 de minute...să vă fie rușine!!
Locații recomandate