/Bucuresti/Scoala de soferi

Scoala de Soferi - ATOMIC DRIVE

Bulevardul Energeticienilor 86, București, România

Scoala de Soferi - ATOMIC DRIVE
Scoala de soferi
4.6
32 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C45V+3J București, România
+40 721 129 656
atomicdrive.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Razvan
Razvan2 ani în urmă
Am obtinut astazi permisul cu ajutorul scolii Atomic Drive, o experienta foarte buna pe tot parcursul orelor de pregatire. Dl. Instructor Dorin mi-a oferit constant sfaturi si s-a asigurat ca bag la cap toate indicatiile dansului cu care am reusit sa obtin nivelul necesar pentru a putea conduce in siguranta. Recomand cu incredere pe domnul instructor si aceasta scoala de soferi. Bafta tuturor!
Creative Production
Creative Production2 ani în urmă
Recomand scoala Atomic Drive, o echipa foarte buna cu instructori profesionisti! Ii multumesc in special domnului Marius Stoica care este un om cu multa rabdare, mult bun simt si calitate umana, gata oricand sa ajute cu un sfat! Incepand de la cursul de legislatie mi-a atras atentia seriozitatea si implicarea acestui om in procesul formarii cursantilor pentru a obtine cele mai bune rezultate in arta condusului! Paul Slav este un alt instructor foarte bun, prima impresie cu acesta nu a fost wow dar pe parcurs i-am inteles "stilul" si lectiile predate de el m-au format pentru a obtine permisul! Am avut parte de o comunicare excelenta cu toata echipa Atomic Drive incepand de la secretara Cristina pana la ceilalti instructori, fiecare din ei intretinand o atomsfera propice pentru a invata! G.C.V
Alex S.
Alex S.4 ani în urmă
Locuind in Titan, am ales scoala de soferi ATOMIC DRIVE avand ca argument relativa vecinatate fata de aceasta locatie. S-a dovedit o alegere inspirata. Multumesc pe aceasta cale d-lui Dorin, instructorul care m-a invatat sa conduc, d-lui Marius pentru cursurile sale de legislatie rutiera de la care nu am lipsit niciodata si nu in ultimul rand, logan-ului alb B-502-ATM care a dat dovada de multa "ïntelegere" fata de stangaciile mele de incepator. Datorita profesionalismului lor am reusit sa promovez examenul auto din prima incercare.
Drumuri sigure tuturor !
Alin Alin
Alin Alin5 ani în urmă
O scoala de soferi serioasa care sa dovedit a fi cea mai buna alegere. Am fost tratat cu maxim respect, fara costuri ascunse,nu am intampinat nici o problema in realizarea dorintei mele de a obtine permisul de conducere. Mentionez ca acum 4 ani am mai facut scoala de soferi la o alta scoala si am avut 5 esecuri eram hotarat sa renunt la idea ca voi putea obtine permisul de conducere . La aceasta scoala Atomic Drive succesul a fost de partea mea din prima incercare dupa cele 15 sedinte de conducere.Am avut parte de un instructor foarte rabdator si intelegator, profesionist cu un stil aparte si deosebit de predare.Recomand scoala de soferi Atomic Drive si in mod special pe domnul instructor Stoica Constantin.
Sorina Opritescu
Sorina Opritescu7 ani în urmă
Am ajuns din intamplare, pentru ca stau in zona, dar mi se pare o super scoala de soferi. Probabil au cea mai buna rata de promovabilitate la sala pe bucuresti, se tin foarte bine de cursurile de legislatie. Marius, profesorul de legislatie, a dezvoltat o varianta simplificata a materie si te ajuta mult. Nici nu prea e nevoie sa mai inveti acasa. Cat am fost eu la cursurile de legislatie am vazut venind elevi de alte scoli sa invete. Cat despre partea practica, mizeaza foarte mult pe invatatul logic. Au instructori care explica foarte bine si cu multa rabdare. Parte misto e ca patronul scolii iti spune din capul locului sa-l anunti daca nu-ti place instructorul, ca iti da imediat altul pe stilul tau, fara sa se supere nimeni. Sunt super si recomand. O sa-mi faceti cinste dupa aia :))
Marius OldAccount
Marius OldAccount7 ani în urmă
Foarte serioși! Orele de legislație sunt aur, atmosfera plăcută, cursurile simplificate, economisești foarte mult timp prețios.
Recomand!
Bianca
Bianca2 ani în urmă
Va multumesc mult pentru tot suportul acordat, in special domnului Marius Stoica, un om deosebit. Inca de la inceput am simtit caldura unor profesionisti adevarati pe care ii recomand oricarui candidat pentru obtinerea permisului auto. Am gasit la Atomic Drive o echipa serioasa care m-a ajutat sa deprind tainele condusului si mi-a fost alaturi in aceasta experienta minunata din viata mea. Atomic Drive este cu siguranta cea mai buna scoala auto pe care am avut norocul sa o descopar. Ii recomand cu caldura pe acesti oameni minunati condusi de Marius Stoica!
Oana Chirea
Oana Chirea2 ani în urmă
Recomand scoala de soferi ATOMIC DRIVE!
Comunicarea a fost excelenta de la inceput pana la promovarea examenului. Ii multumesc domnului Marius Stoica pentru rabdarea, implicarea si empatia de care a dat dovada. Un instructor profesionist, dedicat jobului sau. Va multumesc pentru tot efortul si va recomand cu mare drag oricui!
Locații recomandate