/Bucuresti/Scoala de soferi

Școala de șoferi QTehnic

Bulevardul Basarabia 14, București 022113, România

Școala de șoferi QTehnic
Scoala de soferi
4.7
28 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4JR+VP București, România
+40 733 000 062
scoalaqtehnic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps Școala de șoferi QTehnic
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Sfabu Petru
Sfabu Petru1 an în urmă
Nu recomand această școală pentru categoria A.
Instructorul stă 90% din timp pe telefon , chiar și în timpul ședințelor făcute în trafic , pe motocicletă . Ședințele ( poligon + cele din trafic ) au între 20 și 40 de minute , da , ați citit bine , am făcut o ședință de 20 de minute .
Motocicletele sunt într-un stadiu avansat de degradare , căștile de la poligon sunt foarte vechi și foarte uzate , iar o armură există doar pentru examen ( nici măcar nu am văzut-o ) .
In timpul scurt petrecut la poligon am văzut mulți elevi ai școlii cu motocicletele trântite pe jos , din cauza informațiilor vagi primite de la instructor .
Dacă ar fi posibil aș da 0 stele , dar nu pot , așa că dau 1 stea pentru amabilitatea doamnelor de la birourile scolii .
Sayedh-nadia batal
Sayedh-nadia batal1 an în urmă
Cei mai buni instructori, daca vrei sa inveti sa conduci si sa iei permisul inscrie-te aici!!!
Oana Apostol
Oana Apostol1 an în urmă
Recomand din suflet q tehnic !!!!
1.Doamnele de la secretariat sunt super amabile.
2.Eu am dat examenul pe un Ford Fiesta .Merge suuuuper si e usor de condus .
3.Am facut scoala cu instructoarea Georgiana Chimsac pana de curand (super instructoare )si de cand a intrat in concediu prenatal m-a preluat sotul ei, Ivan(super instructor si de un calm molipsitor).
4.De azi sunt fericita posesoare a permisului multumita acestor oameni incredibili !
Multumesc Ivan pentru curajul pe care mi l-ai dat azi inainte de examen! Esti cel mai tare!!!
Andrei Georgescu
Andrei Georgescu2 ani în urmă
Recomand cu incredere QTehnic, in special instructorul Ivan Chimsac. M-a invatat tot ce aveam nevoie pentru examenul auto cu o calmitate extraordinara.
Atunci cand faci o greseala, nu tipa la tine sau se enerveaza, iti explica ce ai gresit intr-un mod in care intelegi foarte bine.
Experienta scolii auto a fost una impecabila si am luat traseul din prima.
Multumesc mult, Ivan!
Melania Vasilescu
Melania Vasilescu2 ani în urmă
Foarte mulțumită! Recomand cu încredere școala QTehnic și îl recomand cu tot dragul pe cel mai bun instructor Sorin Trusculescu, care pentru mine este un adevărat profesor.
,,Citește imediat elevul", știe ce nu stăpânește bine și pune accent pe aceste minusuri, exersandu-le și facandu-te sa devii sigur pe tine.
Pe langa profesionalismul de care a dat dovadă, este un om de calitate cu un caracter minunat făcând ca orele de condus sa devină o plăcere!!!
Daniela Mihaela
Daniela Mihaela2 ani în urmă
După ani de ezitări din cauza fricii, am ales să urmez cursurile pentru categoria B la Școala Q Tehnic și mă bucur că am făcut această alegere. Admis din prima și la sală, și la traseu.

Comunicarea cu întreaga echipă a fost eficientă și rapidă, fără a întâmpina probleme pe parcurs.

Îi mulțumesc, în special, instructorului Ivan Chimsac pentru răbdare și calmitate. La fiecare ședință reușește să îți dea încredere și te face să te simți relaxat, ceea ce ajută foarte mult. Chiar dacă faci greșeli, îți explică de fiecare dată de ce nu e bine și cum poți îmbunătăți acel lucru. Orele de condus au fost mereu respectate și a reușit să se plieze pe programul meu.

Recomand cu tot dragul atât Școala de șoferi QTehnic, cât și instructorul.
Cosmin Babeanu
Cosmin Babeanu2 ani în urmă
Salut. Am avut o experiența neplăcuta cu cei de la aceasta firma și spun asta din cauza faptului ca, conducerea nu este interesată de instruirea instructorilor de Moto și înnoirea motocicletelor. Echipamentele sunt rupte, motocicletele sunt vechi și foarte deteriorate, iar informațiile pe care le Primești ca practicant sunt defectuoase și incomplete. Am rămas profund dezamăgit de aceasta scoala de instructaj când după ce am anunțat ca vreau sa dau examenul pe motocicleta altui instructor, aceasta fiind mai noua și mai maleabilă decât cele de la Qtehnic, fostul instructor de la Qtehnic a avut tupeul de a ma suna și a mi cere 250 de lei taxa pentru ca a fost prezent in ziua examenului, eu anunțându-l ca dau pe o alta motocicleta, sub pretextul ca aceasta suma reperezinta mașina polițistului, cu mențiunea ca picasem Poligonul.
IN CONCLUZIE, nu refomand aceasta scoala pentru a lua permisul de categoria A, A1 sau A2 pentru ca nu au pe ce sa va învețe!
Plesanu Liviu Marian
Plesanu Liviu Marian2 ani în urmă
Foarte multumit! Am facut scoala pentru categoria A si l-am avut instructor pe Marius Petrache cu care m-am inteles foarte bine si pe care il recomand cu placere!
Locații recomandate