/Bucuresti/Scoala de soferi

Autostar Mast Scoala de Soferi Ghencea, 13 Septembrie. Scoala de Soferi Sector 6, Instructor Auto Sector 6

61703, Bulevardul Ghencea 126-132, București 061699, România

Autostar Mast Scoala de Soferi Ghencea, 13 Septembrie. Scoala de Soferi Sector 6, Instructor Auto Sector 6
Scoala de soferi
3.6
29 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C28R+83 București, România
+40 720 528 310
autostar.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Sipoteanu Sebastian
Sipoteanu Sebastian2 ani în urmă
Sunt foarte multe lucruri care m-au dezamagit la aceasta scoala, de la comunicare pana la starea tehnica a masinii (troncane si dardaie). Programarile la conducere se fac din joi in pasti si apoi iti baga taxa suplimentara pentru ca a trecut prea mult timp de cand ai inceput scoala, in mod normal dosarul trebuie sa ramana la tine dar in cazul lor il pastreaza ei si daca il ceri asa cum am dorit eu o sa primesti un ,,iti dau dosarul doar daca vreau eu'' de la directorul scolii, deci stai la mila lui. Am semnat contract pe o suma mai mare decat la competitori tocmai pentru a avea o experienta mai buna, cand colo directorul scolii a cerut cu 50 de lei in plus fata de suma stabilita in contract pentru ca s-a scumpit carburantul (asta fara nicio jena de comunicare, stiu ca am de dat o suma si ma trezesc brusc ca a crescut suma). Alta taxa de care nu mi-au spus pana am terminat orele de conducere a fost de 200 de lei sa inchiriez masina la examen. O gramada de suprize neplacute, oameni neintelegatori, incercati sa stati departe pe cat posibil.
Anto Lita
Anto Lita2 ani în urmă
Admis din prima la domnul instructor Lixandru Marin!!!
Laura Aparaschivei
Laura Aparaschivei2 ani în urmă
Recomand!!
Pe mine m-a invatat domnul intructor Marin Lixandru! Ne-am inteles bine si am invatat repede.
Daniel Atanasoaie
Daniel Atanasoaie2 ani în urmă
Cea mai proasta scoala nu vor decat sati ia bani si cand ajungi sa faci orele te baga numai pe unde vor eii
Filip Cristian
Filip Cristian2 ani în urmă
O scoala excelenta, unde chiar inveti sa conduci, eu am mai fost personal si la alte scoli, insa abia cand m-am mutat aici am vazut cate lipsuri aveam, si am fost ajutat sa le corectez pana am luat permisul, esential a fost ca nu numai ca inveti cum sa iei examenul auto din prima, dar inveti si cum sa conduci in siguranta DUPA CE IL IEI, pentru ca sunt 2 lucruri diferite.

Comunicare execelenta, f mult calm si instructori super super de treaba, recomand cu incredere oricui vreau sa inceapa scoala de soferi si vrea sa fie sigur ca il IA DIN PRIMA!!!
Cristian Mirica
Cristian Mirica2 ani în urmă
O școală profesionistă, cu instructori pregătiți 100% profesional! Te pregătesc excelent și te stimulează foarte bine! O recomand la toată lumea! Eu am făcut pregătirea cu domnul director Stan Marin și am admis și sala și traseul din prima încercare!
Gabriel Neacsu
Gabriel Neacsu2 ani în urmă
Recomand cu încredere această școală. Instructorul Lixandru Marin a reușit să mă școlească atât pe mine cat și pe prietena mea și am reușit amândoi să promovăm proba practică cu brio! Atât directorul, cât și instructorul au dat dovadă de profesionalism și promptitudine și au creat o atmosferă foarte plăcută atât la orele teoretice,cât și la cele practice.
Brandon Aron
Brandon Aron4 ani în urmă
Obiectiv vorbind: Directorul școlii mi-a furat 1400 lei, pacalindu-ma, pe fraudă, m-a înjurat, amenințat și așa mai departe, neinregistrandu-ma in sistem ca si cum nu as fi facut vreodata scoala, bineînțeles, după ce banii au fost plătiți. Această furătorie ar trebui închisă și pedepsită conform legii
Locații recomandate