/Bucuresti/Scoala de soferi

Scoala de soferi Autosport

Șoseaua Pantelimon 300, București 021655, România

Scoala de soferi Autosport
Scoala de soferi
3.8
124 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C5R8+VH București, România
+40 21 255 5000
scoalaautosport.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Anonin1 an în urmă
Nu recomand!!!!🤑 6 luni cel putin ...schimba masina cursantului cu o zi inainte de examen....."uita" sa treaca cursantul pe lista politiei in ziua examenului... atitudine neprofesionala a doamnelor din secretariat (ar trebui scoase la pensie si inlocuite cu oameni competenti!!!! ) Imi pare rau ca am ales AUTOSPORT!!!!!
Stefan Tomita
Stefan Tomita2 ani în urmă
Referitor categoria C + E:
Instructori lipsiți de tact in predare, am schimbat 3 instructori și nu la cererea mea.
Mașini cu foarte multe probleme tehnice (nu se așteaptă nimeni la camioane din 2021) care pun probleme in manevrare și celor care au exercitiu pe ele, darămite cursanților.
Haos in organizarea programărilor, nu au disponibilitate și/ sau flexibilitate, te amâna de la o săptămâna la alta ca sa prinzi loc sa faci orele.
Nu se respecta in fapt orarul cu cel scriptic.
Instructorii se plâng de condiții și se vede ca lucrează întocmai.
Abstracție de tot ce am scris mai sus, domnul instructor Ioniță care in ciuda faptului ca este alergat, păstrează o ținuta profesionista.

Recomand cu tărie sa evitați aceasta scoala de șoferi, au mentalitate aferentă anilor ‘90 și nu-s ancorati in ritmul și realitatea de astăzi.
Mario Dragoi
Mario Dragoi4 ani în urmă
Sunt foarte multumit de serviciile acestei școli. Cunosc personal instructorii si pot spune ca sunt profesioniști și dedicați meseriei. Recomand cu incredere aceasta scoala de șoferi.
Robert Dobre
Robert Dobre4 ani în urmă
Am făcut categoriile C, CE si a fost foarte bine. Din cate stiu este singura scoala care respectă programa școlară și face cele 15 ședințe la C si 5 la CE. In consecinta am luat din prima fără probleme! Recomand scoala de șoferi Autosport!
Georgiana Delcea
Georgiana Delcea4 ani în urmă
O școală de șoferi cu instructori profesioniști și mașini foarte bune. Puteti alege aproape orice masina. Eu am luat din prima. Recomand aceasta scoala de șoferi.
Merenar David
Merenar David2 ani în urmă
Comentariile pozitive de aici sunt lăsate de cunoștințele instructorilor sau rudele celor de la recepție, credeți-mă când vă zic sa NU mergeți la școala asta. Mizerabili, instructori prosti și maniere și mai proaste. Ciufutele de la recepție cred că au lucrat la Mega Image înainte de a fi la recepție.
Gabriela Catalina Grigore
Gabriela Catalina Grigore2 ani în urmă
Nu recomandă școala de șoferi, sunt niste jigodie de oameni, mi-a dat un instructor cu care am stat doar în parcare si nu ma invatat nimic , i-am mai dat si 100 lei lui D-na Iulia ca cică imi da ea cel mai bun instructor pe care îl au în scoala , au sa-mi dea bani pe 3 sedinte de condus si nu vor sa mi dea . O sa-i reclama la protecția consumatorului.
No One.
No One.2 ani în urmă
Nustiu cum sunt instructori la categoriile de moto . Dar de la cat B in sus recomand cu încredere . Am luat și sala și traseul din prima . Dar scoala e 50% din succes . Ca sa treci din prima trebuie răbdare, înțelegere și încredere în sine .
Veronica
Veronica2 ani în urmă
Lipsa totala de interes fata de elevi. Mai mereu mașina instructorului meu era stricată, mereu amâna orele, nu am făcut nici măcar jumătate din ce se cere la proba practică. Nu recomand!
Locații recomandate