/Bucuresti/Scoala de soferi

Dinu 2000

Bulevardul Ion Mihalache 265, București 012244, România

Dinu 2000
Scoala de soferi
3.2
45 recenzii
10 comentarii
Indicații de orientare
F386+WW București, România
+40 21 224 1653
dinu2000.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Frasineanu Antonia1 an în urmă
Recomand pe domnul instructor Andrei Ghiță .
Te învață tot ce trebuie încât sa iei permisul fără probleme . Are foarte multă răbdare , este foarte calm , nu este agresiv când greșești . Îți explica de 100 de ori pana înțelegi și te ajuta la nivel psihologic sa treci peste frica de condus .
Ciobanu Eduard Lucian1 an în urmă
Nu recomand
Cristina Ciulu
Cristina Ciulu2 ani în urmă
Experienta mea a fost una pozitiva.D-l Andrei Ghita a dat dovada de profesionalism,rabdare si mult calm.Ii multumesc pe aceasta cale pentru tot ce m-a invatat.Am luat examenul din prima.
Recomand aceasta scoala.
Albert Radulescu
Albert Radulescu3 ani în urmă
E experiență extrem de pozitivă. Începând cu Dna secretara, care este foarte amabila si prietenoasa, la ceea ce am înțeles ca este unul dintre patroni, care a fost flexibil si m-a ajutat sa-mi programeze 6 ședințe in doua săptămâni când aveam examen.
Dar acest review este dedicat mai ales Dlui instructor Cosmin Munteanu care s-a dovedit a fi un instructor excepțional, foarte pozitiv si un adevărat profesionist. Acest domn mi-a insuflat mai multa încredere in mine in cele 6 ședințe decât ceilalți instructori la cele doua scoli unde am facut ore ( in UK si scoala unde am facut dosarul initial). Este un instructor implicat, cu pasiune pt ceea ce face si un om căruia ii pasa de elevii lui.
Am luat examenul din prima fara nici o greșeala.
Recomand 100% aceasta scoala !!!
Smooky899
Smooky8994 ani în urmă
Este destul de veche experienta mea, cand am implinit 18 ani (2008-2010), am dat la facultate si la 19 ani m-am apucat de scoala de condus. M-am dus la ei pentru ca stateam aproape. Am nimerit la un instructor, Nicolae numai stiu cum pe o dacie sandero si care preda si legislatia, care in primul rand mi-a oferit pe spaga la prima ora dosarul medical, apoi din 2 ore facem uneori 45 minute, nu vorbea si cand vorbea jignea, odata a accelerat intr-o curte si a pus frana la misto ca sa rada ceilalti instructori de mine, isi lua mancare de caini, schimba bani si isi vizita mama in timpul meu. La sfarsit mi-a zis ca am nevoie de ore suplimentare si i-am raspuns nu cu scoala aceasta, am facut la alta scoala, pe langa univ titu maiorescu si mi-am luat carnetul. Orice sistem este pe cat de puternic este cea mai slaba veriga a sa, deci...
CL S3nz0r
CL S3nz0r4 ani în urmă
Sunt fost cursant al domnului INSTRUCTOR OPREA Ion, un instructor in adevaratul sens al cuvantului. Cuvintele de bine sunt prea putine pentru a imi dovedi dragostea fata de acest instructor. Pot sa il numesc TATA pentru ca mi-a dat forta sa conduc o masina si sa am o responsabilitate in tot ceea ce fac in trafic si nu numai. Lectiile despre viata nu le voi uita, eram la volanul masinii mele de suflet si va ascultam cu incredere. MULTUMESC, DOMNULE INSTRUCTOR PENTRU SPRIJIN SI NU VOI UITA CA MI-ATI FOST UNUL DINTRE PRIMII MEI MENTORI IN VIATA MEA DE MAJOR. Va iubesc! ❤️ Mult respect pentru munca, cat mai mult timp in aceasta postura, generatiile au nevoie de multi ca DUMNEAVOASTRA!
Gabriela Gaby
Gabriela Gaby2 ani în urmă
Super școală, super instructor Florea ion ,am luat permisul din prima fără bătălie de cap.
Reddit user
Reddit user2 ani în urmă
Acum ceva timp am zis sa mi iau permisul, faceam 18 ani în vara aia, totul bine și frumos. Am început în iunie orele de condus, nu mai stiu ce schema s-a făcut ca am facut 3 ore de condus înainte sa încep orele de legislație. Ma rog, nu a fost asta o problema. Orele de legislație sunt făcute de cineva care fără supărare dar nu are nicio treaba cu predatul. Vorbește sictirit, nu înțelegi nimic dacă n-ai cartea sau ceva si se face super putin față de cat se face la alte scoli, asta pentru ca se fac 3 zile cam 1h30 pe zi... la un moment dat știa ca eu fac ore de conducere deja si ne-a întrebat de un exemplu de sens giratoriu în București, și s-a uitat la mine si eu nu stiam niciun exemplu si mi-a zis ca vai ca eu sigur am trecut pe lângă vreun sens asa ca sa spun, doar ca nu stiam si si-a dat ochii peste cap. Cum am zis abia începusem orele, am aflat pe la jumate despre ce sens era vorba dar nu aveam cum sa stiu de el. la final dai un test "ca la sala" si trebuie sa îl iei ca sa începi orele de condus, ceea ce era o prostie având în vedere ca eu le începusem deja. Dacă iei peste 18 din 26 iti explica ce ai greșit, dacă nu la revedere si vii săptămâna viitoare. Prima oara am luat 13, am plecat, trebuia sa vin săptămâna următoare, am luat 17 cred si mi-a zis sa nu mai vin dar sa învăț bine pentru sala.
Secretarele la fel, fără supărare dar numai la bani se gândesc. Mi s-a zis ca prețul era de 1400 de lei parca si cand m-am înscris o luna mai tarziu era 1500 (sau 1500 cu 1600). De asemenea mie mi se tot anulau ședințe ca vai ca se înscriau alții ca dădeau traseul dar eu cand dădeam traseul si voiam ore suplimentare nu era loc, era imposibil etc
Legat de instructor, nu am nimic de comentat având în vedere ca omul era foarte calm cu mine si nu a țipat niciodată etc. Desi ar fi o idee sa nu mai mănânce din timpul nostru, mereu începeam cu 5-10 minute mai târziu.
Marina Baboi
Marina Baboi2 ani în urmă
Recomand pe domnul Laurențiu Cosieru, cel mai bun instructor pe care-l poate avea cineva. Experiența pe care am avut-o alături de dansul pe parcursul școlii de șoferi a fost minunata. Dansul m-a ajutat sa obțin calificativul ADMIS din prima ! Un om implicat și care iubește ceea ce face! Îl recomand cu draga inima. 🙏🏼
So Ra
So Ra2 ani în urmă
Lipsa totala de profesionalism, atât din partea instructorului Laurențiu Coșieru, cat și din partea secretarelor. “ Ora nu are 60 min, are 50, ca la școala” ..ok... din cele 50, instructorul întârzie minim 5 cu regularitate și termina la fel, cu minim 5 min înainte .. sa aibă și el timp de o cafeluța intre ședințe (la capitolul asta nu întârzie DELOC!) . Mai oprește sa ia ceva de la patiserie, mai are “un pic de treaba, ca tot suntem prin zona” .. am vorbit cu cele de la secretariat legat de problema aceasta, ca dintr o ora, dacă am condus 40 de minute efectiv, a fost o zi norocoasa.. au fost, pot spune, deranjate de “tupeul” meu.. și nu s a schimbat nimic, din contra, instructorul ajungea chiar mai târziu, sa ma pună la punct ca m am declarat nemulțumita. In plus, ca om, domnul Laurențiu Cosieru este definiția cuvântului “bădăran”. Nu m a deranjat ca fuma, sunt și eu fumătoare ( dar dacă pentru Dvs este o problema, ma îndoiesc ca se va conforma) . Nu este deloc dedicat profesiei sale, nu are capacitați de “învățător” , are tendința de a apasa pedalele, crezând ca un începător “nu simte” lucrurile astea.. in loc sa te lase sa greșești și sa îți explice ce sa înveți din asta, metoda de exprimare și comunicare este una agresiva, ușor zeflemista.
Locații recomandate