/Bucuresti/Scoala de soferi

Scoala de Soferi AutoGini Popesti Leordeni

Bulevardul Constantin Brâncoveanu 6, București 041431, România

Scoala de Soferi AutoGini Popesti Leordeni
Scoala de soferi
4.8
34 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94W6+83 București, România
+40 770 501 426
autogini.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Madalina Danuleasa
Madalina Danuleasa2 ani în urmă
Rabdare si incredere! Recomand Dl instructor Marcu, profesionalism si punctualitate. Ofera elevului siguranta si incredere in sine prin atitudinea lui pozitiva. Conduci din placere!
Ana Urziceanu
Ana Urziceanu4 ani în urmă
Am făcut a doua scoala de șoferi cu Domnul Marcu si pot sa zic ca a fost ca si cum pe prima nici nu am facut-o având în vedere că nu știam nimic , nu am fost învățată absolut nimic , nu stiam nici macar care sunt traseele pentru examen deoarece doamna instructor cu care am facut m-a plimbat doar pe unde a avut ea nevoie . Am luat si sala si traseul din prima cu ajutorul lui , asa ca zic sa nu dam cu noroi într-un om care își face treaba pentru neatenția altora .
Cel mai bun instructor!! Recomand cu incredere. 👌👌👌👌👌
Justin Barbu
Justin Barbu4 ani în urmă
Astazi am luat carnetul datorita domnului Marcu din prima, la inceput nu aveam nici o treaba cu sofatul dar cu rabdare din partea domnului instructor am invatat, de fiecare data cand greseam ceva imi spunea si repetam manevra eronata pana cand imi iesea corect, dovada este obtinerea permisului din prima. Recomand cu incredere!
Iustin Puiu
Iustin Puiu4 ani în urmă
Bună ziua! Îl recomand cu încredere pe domnul instructor Marcu, este o persoana serioasa, profesionista și dibace în a transmite "meșteșugul" condusului fiecărei tipologie de persoana. Va mărturisesc ca nu am mai condus pana sa ma urc cu Dumnealui în dreapta, eram pierdut și nu credeam ca pot conduce în orașul acesta haotic, însă orele cu acest instructor mi-au oferit încredere în sine, tărie de a conduce în trafic și reușita promovării examenului practic. În ciuda comentariile răutăcioase de mai jos, eu am avut o experienta pozitiva și sunt sigur ca asta va avea fiecare dintre cei ce vor alege sa facă cursuri!
II mulțumesc pentru răbdare și încredere! 😁
Stefan Iustin
Stefan Iustin4 ani în urmă
Am dat de 3 ori dar a fost vina mea pentru ca nu am fost atent .
Recomand Domnul Marcu cu incredere este cel mai bun instructor auto, te ajuta foarte mult la orele de practică si te invata absolut orice
Din partea mea are tot respectul
IL RECOMAND!!
Ngadeu Mo
Ngadeu Mo4 ani în urmă
Daca faci cu marcu (zis Gucci Armani Versace Guess) ti-ai luat adio de la permis... Zero sanse! Asta e numai pe telefon, pe whatsapp, in convorbiri non stop. Nu e atent deloc, nu inveti nimic. Te fenteaza si ca durata a sedintelor. Am auzit ca toti care fac cu el pica de nu stiu cate ori si de fiecare data marcu zambeste fiindca iti mai cere o taxa de 400 lei ca sa mai dai o data. Interesul lui e sa pici, nu sa iei!
Daniela Mateita
Daniela Mateita2 ani în urmă
Recomand cu încredere! Domnul Marcu, un instructor calm și care îți explica ori de câte ori întrebi ceva. Menționez ca nu am mai condus niciodată și am promovat atât proba teoretica cât și cea de traseu din prima!
Rares Stan
Rares Stan2 ani în urmă
Recomand tuturor. Am luat permisul din prima, masinile sunt foarte bune, iar instructorul este explicit si te ajuta sa înțelegi șoferia.
Locații recomandate