/Bucuresti/Scoala de soferi

Scoala de Soferi Bucuresti

Strada Fetești 48, București 032556, România

Scoala de Soferi Bucuresti
Scoala de soferi
4.3
101 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C57P+3R București, România
+40 741 936 191
scoalaautonick.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihai1 an în urmă
Nu il recomand!! Isi bate joc efectiv, nu se tine de treaba, este neserios, caracter 0. Este un baiat de cartier si atat. Nu ignorati! Nu licrati cu el!! Astfel de oameno trebuiesc evitati
EMILIA EMILIA
EMILIA EMILIA2 ani în urmă
Recomand scoala de soferi Auto Nick pentru implicarea si profesionalismul de care au dat dovada. Ii multumesc din suflet, domnului instructor Mihai Potorac, pentru seriozitatea si sustinerea oferita pe tot parcursul scolii. Am luat examenul datorita indrumarilor si experientei vaste a domnului instructor.Recomand cu incredere!Succes!
Popescu Florin
Popescu Florin4 ani în urmă
NU merita mai mult de o stea instructorul Mihai Potorac. Din pacate este genul de instructor care face sedinte doar ca se treaca timpul mai repede, nu ca sa te invete sa conduci (iti pune mereu mana pe volan, isi uita piciorul apasat pe pedale, intarzie la ore si spune ca ajunge in cateva minute dar ajungi sa astepti o ora ca ultimul caine, vorbiti de orice altceva in masina cu el, in special subiecte de discutie care nu au nici o treaba cu condusul, nu isi respecta niciodata numarul de minute dintr-o sedinta, la inceput mi-a spus ca nu ma costa separat inchirierea masinii la examen dar mi-a cerut 150 lei ca altfel nu venea la examen, dupa ce am picat de 3 ori cu el si mi-am gasit alt instructor s-a gasit sa ma caute sa ii mai dau bani). Efectiv, este o gluma acest instructor, m-am lasat pacalit de pretul scazut, am facut o mare greseala si regret ca nu am plecat de la el din primele sedinte. Cautati o scoala serioasa nu bataia asta de joc!
Mihaela Negruț
Mihaela Negruț5 ani în urmă
Nu recomand! Am regretat ca am ales aceasta școala. In 9 ședințe nu am fost învățată mai nimic fapt pe care l am realizat cand mi au schimbat instructorul. Nu am dat examenul cu ei pentru ca instructorul care reușise sa ma învețe tor ce ar fi trebuit sa învăț in 9 ore plecase de la ei din cauza neseriozitatii maxime. Nu recomand! Alegerea acestei scoli a fost una dintre cele mai proaste decizii.
George
George2 ani în urmă
MIhai Potorac, mare antreprenor, dar nu instructor.
Orele sunt 50-60 de minute in loc de 100 de minute.
NU TE LASA SA MERGI CU MAI MULT DE 30 KM/H, deci nu o sa bagi masina in treapta a 3 a niciodata.

Omul reduce costurile in bani si timp cat mai mult posibil, vrea sa cumperi ore sumplimentare, etc.
Cs Cristina
Cs Cristina2 ani în urmă
Ce sa zic, mi-am dat seama ca domnul instructor și-a dat singur 5 steluțe de pe telefonul meu, cerându-mi telefonul ca pretext sa verifice ceva pe Google. Am schimbat instructorul și școala, și am văzut diferența enorma între ce te poate învața un simplu instructor sau un profesionist, care sta sa explice fix ca la prosti, până înțelegi.
Ioana Potorac
Ioana Potorac2 ani în urmă
Cel mai bun instructor! Calm, ofera seriozitate, punctual si te invata sa mergi foarte bine! Iti repeta in toate variantele pentru a intelege si te face sa ti placa condusul!! Clar, recomand Auto Nick!
Musuroi Florin
Musuroi Florin2 ani în urmă
Merita scoala asta? Vad numai review-uri de 5* scrise de aceesi mana, restul numai de 1* scrise in detaliu, sunt pe bune review-urile de 5 sau chiar iti fac faza cu telefonul in masina?
-----
Edit: 1*, nu mi-a raspuns nimeni, clar nu merita banii.
Potorac Alina
Potorac Alina2 ani în urmă
Un instructor perfect, care te ajuta in fiecare ședință. Este foarte atent cu tine si te ajuta si iti arata la fiecare ședință. Felicitări dnul instructor! Esti devotat si foarte inteligent! Respect!
Locații recomandate