/Bucuresti/Scoala de soferi

Bidi Trans

Bulevardul Iuliu Maniu 8A, București 061102, România

Bidi Trans
Scoala de soferi
4.7
34 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C2MV+V2 București, România
+40 21 411 4612
biditrans.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Traistaru Lavinia1 an în urmă
Recomand cu toată încrederea! O echipa de oameni profesioniști, care isi fac meseria cu pasiune, implicați, gata oricând sa te ajute cu orice ai nevoie! O experienta placuta cu oameni care te sustin,te ajuta și te încurajează din prima clipa! Mulțumesc Bidi Trans!
Georgiana Ciobanu
Georgiana Ciobanu2 ani în urmă
Am participat la cursul introductiv in conducere preventiva/defensiva. A fost varianta scurta a modulului teoretic, parte din oferta scolii care include modul teoretic si practic.
Cursul a durat 3h si a fost o interactiune cu participantii, studii de caz pe diferite situatii din trafic, dar si teoria care sa le explice.
Adriana Iuga
Adriana Iuga2 ani în urmă
Seriozitate si comunicare foarte buna, se vede ca sunt implicati si ca le pasa de elevi si de rezultate, nu doar de bani. Mulțumesc dlui instructor Niculaita pentru sfaturi si rabdare, datorita lui am reusit sa iau permisul din prima. :)
Melania dinca
Melania dinca2 ani în urmă
O experiență de neuitat. Mulțumesc mult domnului instructor Gheorghe Niculăiță pentru profesionalism, răbdare și seriozitate. De asemenea, aprecieri si mulțumiri doamnei de la secretariat pentru constanta operativitate si disponibilitate.
Mădălina Dragoman
Mădălina Dragoman3 ani în urmă
Servicii de calitate! Recomand. Mulțumesc domnului instructor Niculăiță Gheorghe care m-a ajutat foarte mult să obțin permisul auto categoria B.
Ionut Niscoveanu
Ionut Niscoveanu4 ani în urmă
Buna ziua! Cel mai bun instructor este cel caruia îi fac reclama elevii:
Nu il intereseaza bani sau orice alte "combinatii"citite pe "N" forum-uri, il intereseaza sa inveti sa conduci, il intereseaza siguranta ta, iti explica tot ce tine de condus (de cate ori este nevoie) cu acelasi calm si inspira incredere, te incurajaza foarte mult iar asta este foarte important! De unde reiese si faptul ca nu este de ajuns sa fi un bun instructor ci si un foarte bun psiholog. Mai ales cand "materia prima " sunt oameni.
DOMNUL instructor SAVA MARIAN. Respect!
Are toate calitatile pentru a fi calificat drept cel mai bun instructor din sectorul 6 (si nu numai, parerea mea).
P. S. Mulțumesc frumos dl. Marian pentru tot ce ma-ti invatat!
Felicitări BidiTrans Militari!
Nur Khamis
Nur Khamis2 ani în urmă
Foarte profesionisti si eficienti! Recomand 100% scoala Bidi Trans, dar mai ales pe cel mai bun instructor, domnul Dinu Gabriel, care m-a ajutat sa iau din prima permisul. Este un om foarte rabdator, care iti explica foarte bine si te face sa ai incredere in tine si sa devii un sofer adevarat! Am venit cu placere la orele cu dansul. Multumesc!!
Adriana Serban
Adriana Serban2 ani în urmă
Nu recomand. Instructori total dezinteresați vizavi de cursanti, nu se respecta multe aspecte din contract. La pachetul premiun mare teapa, nu ai niciun avantaj, nu se respecta acele bonusuri specificate si mai arunci si o gramada de bani. Slab, foarte slab nivelul.
Stefi Lazar
Stefi Lazar2 ani în urmă
Scoala de nota 10 ii multumesc domnului profesor Topala Constantin pentru tot si doamnei de la receptie pentru promptitudine. Rabdare, incredere si sustinere fara el nu imi puteam invinge teama de condus. Un adevarat profesor.
Locații recomandate