/Bucuresti/Scoala de soferi

Scoala de Soferi GTI

Soseaua Oltenitei 105 Cladirea INTEC, București 041303, România

Scoala de Soferi GTI
Scoala de soferi
4.6
24 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94VF+2W București, România
+40 720 961 641
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dima Eduard
Dima Eduard4 ani în urmă
La aceasta scoala am intalnit oameni seriosi, dedicati si profesionisti. Pretul este unul foarte bun in raport cu calitatea serviciilor oferite, in special a instructorilor (cel putin a instructorului meu ,dar am inteles ca toti sunt foarte buni)
Secretariatul te ajuta cu tot ce ai nevoie, intr-o maniera pozitiva si mereu cu zambetul pe buze.
Orele de condus le-am facut cu domnul Dervis, pe care il recomand cu toata caldura. Este un om foarte calm, mereu punctual, care are multa rabdare si intelegere. Este un om care niciodata nu o sa tipe la tine si care intelege ca repetitia este cheia succesului si ca nu ne-am nascut invatati.
Am luat carnetul la 4 luni dupa inscriere si nu pot decat sa recomand scoala gti.
Faby26ish
Faby26ish4 ani în urmă
Sa va dea Dumnezeu sanatate.
Dupa o experienta ratata cu o alta scoala, unde m-am oprit dupa 12 sedinte, am ajuns la GTI si parca am intrat in alta lume.
Instructorul Cristi este un profesionist desavarsit, respecta programarile, orele de condus, faci toate manevrele, e foarte calm.
Si cu secretariatul poti rezolva lucrurile, se muleaza pe programul si pe nevoile tale.
Am luat permisul pe Bucurestii Noi.
👌👌👌
Nineta Lukacs (Roşca)
Nineta Lukacs (Roşca)5 ani în urmă
Recomand cu toata increderea scoala GTI. Cristi este cel mai tare instructor 🙂 Ii multumesc pentru toata rabdarea acordata si pentru tot ce m-a invatat. (Fortza Cristi! :)) )Fetele de la sediu sunt foarte amabile si gasesc mereu o solutie pentru sedinte.
Daca vrei sa faci scoala de soferi intr-un mediu placut, calm si in acelasi timp sa inveti tot ce trebuie sa stie un sofer, trebuie sa alegi Scoala GTI 🙂
Mihaela Gotoi
Mihaela Gotoi5 ani în urmă
Recomand cu incredere Scoala de soferi Gti. Instructorii sunt foarte implicati, in special Iulian Ghiorghicianu, caruia ii multumesc pentru rabdarea si profesionalismul cu care m-a invatat sa conduc.
Secretarele sunt foarte dragute si te ajuta cu programarile.
Diana Trascu (Love the journey)
Diana Trascu (Love the journey)6 ani în urmă
Nu inteleg de ce scoala promoveaza faptul ca accepta plata in rate cu Card Avantaj sau Banca Transilvania si in realitate nu recunosc acest lucru cand ii contacteaza clientii. Am sinat foarte hotarata sa ma inscriu la aceasta scoala si mi s-a spus ca nu se accepta plata cu cardul! Realizati ca pierdeti un segment important de clienti pt care plata cu un card de credit e o solutie?
Am pus acest review si pe Facebook si se pare ca a fost ascuns. Oare nu se doresc clienti care sa plateasca decat cash, fara card? Sau aveti probleme cu bancile?
De ce promovati atunci plata cu cardul de credit? Poate sunt clienti care isi fac un card de credit special in acest scop si apoi sa afle ca au fost amagiti.
Daniella Petcu
Daniella Petcu6 ani în urmă
Instructor foarte ok! Big like :)
Bucefalus Black
Bucefalus Black7 ani în urmă
Super scoala, recomand ! Cristi e cel mai tare instructor :)
Andrei Mihai
Andrei Mihai7 ani în urmă
Instructorii sunt foarte ok :)
Locații recomandate