/Bucuresti/Scoala de soferi

Scoala de soferi Auto Best

Calea Rahovei 228, București 050911, România

Scoala de soferi Auto Best
Scoala de soferi
4.3
89 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C38J+P3 București, România
+40 760 712 663
scoalaautobest.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Iordache Andreea1 an în urmă
Recomand cu drag Auto Best Drive, în special pe domnul Nițu Alexandru, care a dat dovada de răbdare și devotament.
Emancipatoru
Emancipatoru2 ani în urmă
Au avut cel mai bun pret pe raza sectorului 5.Am reusit sa promovez si examenul din prima.Instructor cu experienta, foarte bun.
Gabriel N
Gabriel N2 ani în urmă
Recomand cu încredere scoala AutoBest, în special cu domnul Radu Popescu. Este foarte răbdător și explica orice detaliu. Datorita lui am reușit sa obțin permisul din prima.
Stanciu Ionel
Stanciu Ionel2 ani în urmă
Niste perversi libidinosi sustinuti de patronul lor plus calitate slaba a orelor. Fetelor, fugiti la alte scoli, daca nu vreti sa aveti experiente neplacute si care v-ar putea marca.
Ionut Pisica
Ionut Pisica2 ani în urmă
Ce mai buna scoala de șoferi recomand cu tărie cei mai buni instructori auto eu am avut un instructor de nota zece domnul aurel Turcin un om deosebit care îți explica cu calm și răbdare mai rar asa oameni
Marius radulea
Marius radulea2 ani în urmă
Recomand cu incredere scoala de soferi Auto Best. De ieri sunt posesor de permis catg. D. A fost o experienta foarte placuta , un personal foarte de treaba , pe aceasta cale multumesc domnului Ionut Turcin pentru sfaturi si indrumare si doamnelor de la receptie ,foarte dragute, foarte comunicative , si mai ales domnului instructor Cristi Turcin ,un om de nota 10 ,foarte calm ,foarte prietenos, ca un prieten , cu siguranta cel mai bun instructor dintre cei mai buni ,faci sedintele de conducere de placere si nu in ultimul rand si " Prietenului meu" autocarul MAN care desi nu mai este la prima tinerete, e foarte tare, senzational sa il conduci .Multumesc CRISTI ,multumesc AUTO BEST sunteti cei mai tari, cu voi am tras lozul castigator.
Andreea Dan
Andreea Dan2 ani în urmă
Recomand cu încredere școala Auto Best Drive.
Am obținut permisul auto, promovând examenul teoretic cu ajutorul orelor de legislație, iar pe cel practic, cu ajutorul domnului instructor Constantin Boldiș. Un instructor cu multă răbdare, calm, înțelegător, serios, implicat, punctual și cu simțul umorului. M-a învățat să conduc cu atât de multă implicare și suport, încât parcă își învăța propriul copil.
Mereu când auzeam de termenul de “instructor auto” asociam instant cu o persoană care se enervează ușor și care aruncă vina asupra elevului, însă domnul Boldiș mi-a dovedit contrariul. Mi-a fost ca un tată și m-a făcut să vin cu plăcere și drag la ședințele de condus, fără să regret o secundă alegerea făcută. Îl recomand din tot sufletul.
Nistor Gheorghita
Nistor Gheorghita2 ani în urmă
Fără nicio recomandare înainte de a începe scoala, am ales auto best drive și am avut cea mai buna experienta din postura de elev.
Dacă se vrea sfaturi bune și posibilitatea sa se ia traseul din prima va recomand sa mergeți pe mana domnului instructor Dan Ivanescu. Am învățat o mulțime in cele 15 ședințe și totul într-o atmosfera relaxanta de nici nu mi-am dat seama cum a trecut timpul.
Recomand 😊
Anubis
Anubis2 ani în urmă
L-am avut că profesor pe domnul Radu Popescu, un instructor de nota 10, am reușit să iau permisul din prima incercare datorita profesionalismul de care a dat dovadă. Îl recomand cu încredere , este o persoana calma ce explică pe intelesul tuturor. Mulțumesc domn' profesor !
Locații recomandate