/Bucuresti/Scoala de soferi

Școala de Șoferi ALMI

Bulevardul Iuliu Maniu 7, București, România

Școala de Șoferi ALMI
Scoala de soferi
4.6
17 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3M2+HV București, România
+40 722 527 649
almiauto.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristi Sonntag
Cristi Sonntag2 ani în urmă
eu acum 1 an am luat carnetul.am platit undeva la 1350 scoala.pe parte legislativa se preda super.pe parte practica a fost de 4 din 5 deoarece se preda ok mersul in oras si parcarea laterala,insa nu mi s a predat gararea cu spatele pe parte dreapta(unde e absolut necesar sa treci cu masina cam cu 1 metru de locul de parcare si sa ai cam jumatate de metru distanta laterala).dupa multa documentatie inainte de examen m a invatat o prietena fix in seara precedenta cum se precedeaza (+uzura de ambreiaj care trebuia sa se creeze scolii,nu masinii ei).daca nu facem asta nu luam carnetul cu siguranta.eu zic ca pentru banii aceia am iesit foarte bine,insa...cat dai atat primesti.per total o recomand,numai sa insistati sa va predea bine toate tipurile de parcari!
BMXIR
BMXIR2 ani în urmă
Recomand Școala de Șoferi ALMI. Cu ajutorul lor am luat permisul din prima!! Domnul Cristian Anton este cel mai bun instructor 😎
Denisa T
Denisa T2 ani în urmă
Recomand școala de șoferi ALMI Auto! Instructori foarte bine pregătiți, program flexibil și prețuri concurențiale. Domnul Cristian Anton este un adevărat profesionist, un om implicat și răbdător. Cu ajutorul dansului am reușit să iau permisul după doar două luni și jumătate de la începerea școlii. Cu siguranță ALMI Auto a fost cea mai buna alegere!
Georgiana Stanca
Georgiana Stanca2 ani în urmă
Recomand școala de șoferi Almi, în principal, pentru profesionalismul și dedicarea cu care instructorii aleg sa își facă meseria. Am avut parte de un domn instructor dedicat profesiei, răbdător care m_a învățat sa conduc, nu doar sa trec un examen practic. Au preturi foarte bune și un program flexibil pe care îl stabilesti cu instructorul in functie de nevoile tale.
Roxana Ritea
Roxana Ritea2 ani în urmă
Am ajuns la scoala de soferi Almi în urma unei recomandari și nu am regretat o secunda. Pentru un om conștient ca nu are un talent înnăscut pentru condus a contat foarte mult răbdarea și profesionalismul de care dl instructor a dat dovada. Nu de puține ori i-am spus ca este un adevărat pedagog. Așadar, alegeți cu încredere aceasta scoala pentru ca veți învață de la oameni cu experienta și răbdare și, cel mai important, veți învață să conduceți sigur și bine. De asemenea, pentru mine, a contat foarte mult și disponibilitatea în ceea ce privește stabilirea programului ședințelor de conducere.
Va mulțumesc, încă odată, domnule instructor!
MARIA-MANUELA RAVAS
MARIA-MANUELA RAVAS2 ani în urmă
Nu am prea multe de spus, doar ca la 3 luni de zile dupa ce am luat carnetul am facut un drum de 4 h Bucuresti-Gorj singura fara incidente. Acum am aproape un an experienta, si am condus in aproape toata Romania, Defileul Jiului, Constanta, Moldova, Oltenia, iar in Bucurestiul nu mai zic, zilnic. Recomand!
Reparatii Laptop
Reparatii Laptop2 ani în urmă
Mulțumit
Recomand
Gaabriel Dache
Gaabriel Dache6 ani în urmă
Seriosi, punctuali si dedcati. Recomand!!
Locații recomandate