/Bucuresti/Scoala de soferi

Școala de Șoferi „Top”

Calea Moșilor nr.84, București 030144, România

Școala de Șoferi „Top”
Scoala de soferi
4.9
31 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4M4+4P București, România
+40 766 937 478
scoalatop.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–16
Marți: 10–16
Mirecuri: 10–16
Joi: 10–16
Vineri: 10–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alexandra Zaharia
Alexandra Zaharia2 ani în urmă
Am ales acestea școala deoarece era mai aproape de casa dar am făcut o greaseala deoarece toate serviciile au fost de proasta calitate. Instructorul m a bruscat și a avut un comportament irascibil, secretara nu știa ce informații sa îmi dea așa ca am făcut mereu 2 drumuri in loc de unul. Chitanța sau factura pe plata serviciilor nu mi au mai dat deși am cerut. Sigur exista servii de calitate in alte locuri. La aceasta școala de șoferi nu exista calitate.
Stefan Florescu
Stefan Florescu2 ani în urmă
Am facut pe cutie automata iar instructorul Iulian Ghiorghicianu a dat dovada de mult profesionalism si calm iar cu ajutorul lui am luat examenul din prima. Multumesc mult si recomand scoala cu multa incredere!
Radu Cazamir
Radu Cazamir2 ani în urmă
O experienta foarte buna cu d-l instructor Iulian , am luat permisul din prima incercare cu 25 pc la testul teoretic si 5pc penalizare la traseu , deci recomand instructorul si scoala .
Adrian Costa
Adrian Costa2 ani în urmă
Scoala este foarte bună toamna trecută prin 2021 m am înscris la această școală cu gândul de a avea permis pt ca mașina mi o cumparasem deja si aveam nevoie de o școală bună asa ca am gasit o am luat permisul din primaa iar acum merg cu propria mașină de 3 saptamani
Irina Chioibasu
Irina Chioibasu2 ani în urmă
Sunt foarte incantata in urma experientei cu aceasta școala de șoferi. Oferă o buna pregătire teoretică, am rezolvat rapid și ușor aspectele administrative, inclusiv online, iar partea de instructaj practic a fost foarte foarte calitativă. Am învățat de la instructorul Mihăiță Gurău și a fost neașteptat de bine, nu doar ca pregatire practică ci și ca redare a încrederii prin atitudinea calmă și ghidajul oferit (am avut o experiență anterioară foarte neplăcută cu o altă școală și cu un alt instructor). Recomand!
Iulia Nentu
Iulia Nentu2 ani în urmă
Scoala Top se adapteaza prompt nevoilor/solicitărilor cursanţilor, pastrând în permanenţă o bună comunicare. Adrian Mihalache este un instructor de un calm incredibil, cu o predare bazată pe logică şi multe informaţii bine structurate, lucruri care contribuie major la atenuarea emoţiilor de începător.
Speedy
Speedy2 ani în urmă
Servicii impecabile , instructori profesioniști care nu și fac treaba doar pentru bani ci își dau foarte tare interesul!!! Recomand aceasta școala cu foarte mare încredere
Cristi Barbu
Cristi Barbu2 ani în urmă
Este o scoala foarte buna, o recomand cu drag, am luat examenul din prima si traseul astazi, tot din prima. Multumesc mult si succesc tuturor!
Locații recomandate