/Bucuresti/Scoala de soferi

ACR

Șoseaua Colentina nr. 1, București 021151, România

ACR
Scoala de soferi
2.6
27 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F42F+3Q București, România
+40 21 252 4140
acr.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Victor Mache
Victor Mache2 ani în urmă
Prima impresie conteaza. Doamna de la ghiseu e prima cu care ai contact. Si ultima. Dupa 2 dialoguri cu dansa mi am dat seama ca nu vreau sa fac aceea scoala. Nu va duceti.
Georgiana Cătescu
Georgiana Cătescu4 ani în urmă
O instituție de tot râsul - dacă puteam oferi un rating mai slab, aș fi făcut-o.
Te pun sa faci cursul ala de legislație pe care îl taraie o luna de zile, ca să ți treacă după in dosar un rezultat fals. ( Luasem testarea cu punctajul maxim, în dosar au fost trecute 22 de puncte în loc de 26). Trecând peste aspectul acesta, personalul da dovada de imbecilitate pura și dezinteres total. Tembela de la recepție nu e în stare sa bata un bon sau sa facă o copie după buletin, incapabila și analfabeta. Instructorul auto care mi a fost repartizat este un șarlatan cu oroare de munca cinstita. Ședința de condus prevede 2 ore. Ei bine, stăteam maxim 50 de minute la volan (pentru ca pauza de țigara), și asta bara la bara, în zone special alese de insul fără chef și dispoziție. Motivele invocate pentru anularea a 3 sedinte: am program pana la 6 dar eu la 4 ma duc sa mi iau nevasta și copiii, e urat afara, e trafic :((((( imaginează-ți. Dar bineînțeles, pe dosar sunt trecute 3 ședințe ( încerca să mă fraiereasca ca am făcut 4) cu câte 23 de km parcurși 😂😂😂😂😂.
O risipă totala de timp și de bani. Duceți-vă oriunde altundeva, dar nu la ACR.
Dragos Marian Ionescu
Dragos Marian Ionescu5 ani în urmă
NEMULTUMIT, NU RECOMAND,
Fica mea s-a inscris in octombrie 2018 si nici pana ieri 19.03.2019 nu a terminat scoala de soferi, a reusit cu mare dificultate sa faca deabia 6 sedinte/ore, in ultima luna nu a mai condus deloc. Se pare ca in pofida numelui mare ACR, au mari probleme organizatorice. Ieri am retras dosarul si s-a transferat la o alta scoala de soferi, unde o cunostinta de-a noastra s-a inscris in 10.01.2019 si pe data de 10.03.2019 a dat deja traseul, pe care bineinteles l-a luat. Imi pare rau ca scriu aceste randuri dar ACR nu mai este nimic din ce era.
Multumesc,
Dragos Ionescu, posesor carnet auto B, C, E din 1989.
Dumitru Druga
Dumitru Druga5 ani în urmă
La ACR se pot găsi multe detalii despre posibilitatea de ajutor pentru șoferi în situații de urgență pentru reparații și întreținere la autoturisme pe platforma sau pe traseu .
Ilies Ana Maria
Ilies Ana Maria2 ani în urmă
Oare de ce in toate tarile civilizate redactarea permisului international costa in jur de 15 euro dar la noi costa 1000 de lei? Va place sa va bateti joc de oameni?

O mizerie de asociatie care pentru un motiv nestiut de nimeni detine dreptul de a emite aceste “psuedo-documente” la hiper pret. In UK de exemplu iti poti lua acest document de la posta si costa 5 lire.

Sunteti mizerabili pur si simplu
Alex cobzaru
Alex cobzaru2 ani în urmă
Ce a mai proasta scoala de soferi ,nu recomand deorece va pierdeti banii si timpul , orele de condus nu se fac cum ar trebui, instuctorii sunt ultimii , deorece iti mai cer si bani
Antal putinica
Antal putinica2 ani în urmă
Din păcate, la interval de 4 ani, serviciile acestui ACR s au deteriorat . Deși au instructori buni, nu sunt dornici să lucreze în zilele libere.În plus ,deși am plătit în octombrie școala de șoferi ,ne aflăm în luna martie și abia acum am reușit să o finalizez. Și din păcate nu din vina mea ba concedii medicale bag perioada de sărbători ba programare extrem de întârziată la orele de teorie. Domnilor, nu uitați că oferta este foarte mare pe piață și clienții se uită și pe recenziile scrise de noi cei care ne-am luat țeapă!
Stefan Simion
Stefan Simion2 ani în urmă
O instituție atemporală, păcat de spațiile ultracentrale pe care le deține.
Locații recomandate