/Bucuresti/Scoala de soferi

Abitrans Drive - Scoala de soferi

Bulevardul Iuliu Maniu 171A, București 061121, România

Abitrans Drive - Scoala de soferi
Scoala de soferi
4.8
24 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
CXMW+F5 București, România
+40 767 554 454
abitrans.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Elena Pirnea
Elena Pirnea2 ani în urmă
Vreau sa multumesc dlui Sava, pt ca mi- redat increderea de a reporni in trafic si pt profesionalismul de care a dat dovada pe parcursul cursului! Mulțumesc!
Meduza Nemo
Meduza Nemo2 ani în urmă
Mulțumesc Domnului Bogdan Gheorghe ( că m-ai suportat)si Dl. Nae( ultimele 2 ședințe cu el si tot cu dânsul am luat traseul. Super oameni de cea mai bună calitate. Echipa comunicativă, respectuoasă, prețuri bune. Recomand cu toată căldura👍
Nina Florescu
Nina Florescu2 ani în urmă
Cel mai rău instructor, Elena Ion
tipă la elevi,nu își dă interesul, vorbeste la telefon in timpul orelor și multe altele.Mulțumită ei m am mutat la o alta școala de șoferi
Adriana Peptan
Adriana Peptan2 ani în urmă
Recomand pe d-nul instructor Nae Claudiu, un om excepțional, implicat, de un profesionalism rar întâlnit, calm, explica fiecare detaliu al traseului, îți dă încredere și te ajuta sa iei examenul din prima. Cel mai bun instructor!!!
BOGDAN ANDREI ROSETTY
BOGDAN ANDREI ROSETTY2 ani în urmă
Şcolă bună, recomand cu încredere Instructorul Nae Claudiu, cel mai bun instructor, explică foarte bine, îţi dă lucrurile pe faţă şi te asigur că dacă asculţi de el o să iei din prima la fel ca mine!
Cristi Nicolae
Cristi Nicolae3 ani în urmă
Va recomand cu incredere sa urmati cursurile acestei scoli. Am promovat traseul cu 0 puncte penalizare, iar acest lucru se datoreaza si domnului instructor Marian Sava, un om foarte calm si cu multa rabdare ce te va lua de la 0 si iti va oferii toate cunostintele necesare pentru a promova examenul.
Ana Moraru
Ana Moraru2 ani în urmă
Recomand pe domnul Ion Nițu , cel mai bun instructor!! M a învățat foarte multe și cel mai important , m a ajutat sa am încredere în mine !
Alin
Alin2 ani în urmă
Recomand cu încredere Abitrans! Mașini noi, bune perfecte pentru a va forma ca șoferi! Recomand pe domnul instructor Postole Aurel, un om calm și dedicat!
Locații recomandate