/Bucuresti/Salon de infrumusetare

ALE Beauty Studio - Salon Infrumusetare, Coafor Drumul Taberei | Make Up Sector 6

Drumul Taberei 138, București 061415, România

ALE Beauty Studio - Salon Infrumusetare, Coafor Drumul Taberei | Make Up Sector 6
Salon de infrumusetare
4.6
145 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C29M+37 București, România
+40 735 518 401
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 8–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Corina Fulga
Corina Fulga4 ani în urmă
Buna ziua am fost si noi la acest salon la care cu siguranță nu vom mai intra niciodată am plătit pe un tuns băiat tuns bob in care coafeza ce imi luase 30 lei nu a folosit peria cs imi cerea extra fost si voiam sa i dau fetiței formă unui păr lung un alt 30 lei pe un îndreptat de 10 minute jalnic nu voi mai reveni niciodată cu siguranță, sa plătești pentru 3 persoane 85 lei fara sa dai bon in conditiile in care ,a trebuit să caut alt salon sa ma pot tunde bob cu adevărat. Rusine doamna coafeza brunetă salon Ale învățați ce inseamna bob si nu mai necăjiți oamenii.😤😤😤😤😤
Daniela
Daniela4 ani în urmă
Pentru tuns o recomand pe Flori U. Merg la ea, ocazional, de cativa ani si nu am nimic de reprosat. Este foarte profesionista si tine cont de doleantele mele de fiecare data.
Stoian Valeria
Stoian Valeria4 ani în urmă
O experienta f neplacuta. Am fost pt baleiaj ...era din loc in loc blond si negru .am revenit a2a zi la altcineva tot la ei sa indrepte....n au reusit nici acestea sa mi faca baleiaj...am ajuns blonda si cu parul ars(am fost la alt salon sa mi l faca sa para suvite,mi au facut tratament ca era ars).
Nici la epilat nu e ok.
Steaua am dat o pt semi.
Alex
Alex4 ani în urmă
Deși merg relativ des am uitat acolo ochelarii de soare și nu numai ca nu mi a dat nimeni nici un telefon(ca și clienta a salonului), dar efectiv au refuzat sa mi i înapoieze. Clar ca au spus ca nu știe nimeni nimic. Normal ca pe oricine tentează niște ochelari de firmă 😑
Craciun Roxana
Craciun Roxana4 ani în urmă
Iti multumesc Ioana pentru profesionalism.
De 4 ani doar tu ai grija ca parul meu sa fie frumos si sanatos.
Recomand!!
Alina Grigore
Alina Grigore4 ani în urmă
Mulțumesc Ioana și Alexandra pentru tot!! Sunteți foarte Profesioniste și atmosfera in salon este deosebita. Întotdeauna, atât eu cât și David, venim cu plăcere la voi!! Sunteți cele mai bune!!
Marinela Banciu
Marinela Banciu6 ani în urmă
Am sugerat doar un mic tuns la varfuri si m-am trezit cu o taiere si acolo unde nu era cazul. Asa m-am trezit cu o noua tunsoare de care nu cred ca voi mai scapa, asta si datorita cresterii parului mai greu din cauza varstei si probabil si cu multe fire despicate pt ca asa se intampla cand se tot fileaza...si se fileaza..pana aproape de zona barbiei. Si uite asa m-am trezit cu el scurt. A fost o experienta cumplita si chiar daca stau aproape, nu mai am incredere sa mai calc pragul acestui salon. Mare atentie...or sa tot inceapa sa va spuna ca stiu ele mai bine.
Lyra M
Lyra M2 ani în urmă
O experienta vast diferita in functie de personalul pe care il nimeresti. Dl. Iani m-a tuns absolut superb, il recomand cu cel mai mare drag, are mandrie in ceea ce face. Am recomandat frizeria pe baza acestei experiente mamei, care dorea o culoare mai fistichie (rosu, albastru, verde, ceva) si o tunsoare care sa dea o forma parului ei. Doamna Irina a stiut sa o faca un castaniu bolnavicios cu reflexe de verde, si o tunsoare care nu o avantaja deloc. A venit acasa plangand de nervi, prea rusinata sa se certe cu dansa.

Am avut si eu ghinionul sa nimeresc la dânsa cateva zile mai tarziu, fara sa stiu ca e aceeasi persoana, unde mi-a dat bluescreen cand mi-a coafat parul si dupa l-a tuns. Inegal, as dori sa zic. E placuta, ca persoana, insa as recomanda sa se recalifice....

Overall, salonul este placut, curat, personal amiabil, dar pentru tunsoarea in sine pot sa recomand doar un singur frizer.
Locații recomandate