/Bucuresti/Salon de infrumusetare

GETT'S Color Bar - Salon ParkLake Dristor Titan

Str. Liviu Rebreanu 4, București 031783, România

GETT'S Color Bar - Salon ParkLake Dristor Titan
Salon de infrumusetare
4.2
293 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C5C2+J8 București, România
+40 21 796 7100
getts.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–22
Marți: 9–22
Mirecuri: 9–22
Joi: 9–22
Vineri: 9–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Bogdan Petrescu
Bogdan Petrescu2 ani în urmă
Receptionista a spus ca o programeaza pe prietena mea la un baleiaj la ora 15:30. Anjung in mall la 15:00 si sun sa intreb unde exact se afla coaforul. Imi spune ca de fapt o sa ma programeze la 16:30 ca nu are timp coafeza, dar sa vin totusi acum sa se uite la par. Ajungem acolo si coafeza a spus ca nu are timp astazi de baleiaj. Nici nu stia de ce programari face receptionista. ( vina fiind a receptionistei care ne-a pus pe drum prin tot Bucurestiul fara sa se consulte cu coafeza inainte) bataie de joc tipic romaneasca.... prietena mea fiind straina pentru prima data in Ro.
Alina Popescu
Alina Popescu2 ani în urmă
Grija fata de client, respectarea programarii, consultanta gratuita. Daca vrei servicii de 5*, aici e locul potrivit. Eu am dat de o atmosfera si o abordare diferita.. si am experiementat multe saloane 😊
Baduleasca
Baduleasca2 ani în urmă
Am vizitat salonul de la Park Lake pentru o manichiura semipermanentă. Oja era de o calitate indoielnica - a fost de nevoie de aplicarea a 4 straturi (5 cu baza transparenta) pentru a se apropia culoarea de pe unghie de culoarea de pe sticla de oja. Dupa doar o saptamana toata oja s-a cojit si a trebuit sa mi-o dau jos singura acasa pentru ca efectiv se exfolia de pe unghie. Mentionez ca mi-am facut singura manichiura acasa inainte sa merg la salon, am mers doar pentru aplicarea ojei semipermanente. Nici nu vreau sa ma gandesc ce iesea daca domnisoara respectiva imi facea si manichiura...Ah, si cumva eu sunt de vina, asa mi s-a spus, ca am unghiile scurte si asta e problema... Poate doar am avut eu ghinion si exista persoane acolo care chiar au bun-simt si se pricep la ceea ce au de facut, dar eu n-o sa ma mai intorc acolo si nici nu recomand acest salon. 53 de lei cojiți la fel de repede din cont că oja de pe unghii 🤣
Claudia Timohi
Claudia Timohi3 ani în urmă
Foarte multumita de serviciile salonului. M-am tuns si vopsit si a iesit de fiecare data mai bine decat ma asteptam. De obicei aveam o problema cu radacinile si iesea alta culoare dar la acest salon s-a rezolvat si acest aspect.
Andrei Alexandru
Andrei Alexandru4 ani în urmă
Prețuri foarte mari pentru serviciile oferite, întradevar, de calitate, dar foarte foarte scump
Clau Claudia
Clau Claudia2 ani în urmă
187 lei un tuns de varfuri (sau simulare tuns de varfuri daca vreți), cu spalat inclus obligatoriu, la Antonia Mihaela.
Din pacate rezultatul a constat intr- o cioparteala nedefinita, pierdere de bani si timp, si mai ales afectarea imaginii, deoarece parul arata mai rau decat inainte.
Nu este normal sa permiteti unor oameni insuficient calificati sa isi exercite la nesfarsit incompetenta pe seama imaginii oamenilor.
Dupa ce m-a tuns, distinsa domnisoara s-a si apucat sa usuce parul cu peria, asadar sa il coafeze. Am si intrebat uimita daca a teminat din moment ce ma coafeaza. A raspuns ca ma usuca si apoi face ultimele retusuri. Dupa ce a terminat, parul fiind foarte ondulat, m-a intrebat cum mi se pare. I-am raspuns ca nu imi pot da seama, deoarece parul este ondulat si nu imi pot da seama cum este tuns, iar eu oricum il port drept. Mentionez ca nu am cerut ondulare par. Ca urmare domnisoara a adaugat ca voi vedea acasa rezultatul si voi fi multumita. Evident, chestia cu ondularea est o modalitate de a ascunde sub pres gunoiul ramas, fara a lasa clientului posibilitatea de a face o verificare. Totul merge pe strategia ieftina: cu tupeul la inaintare, ca majoritatea clientilor merg pe incredere.
Ei, am vazut si eu rezultatul acasa. Cu totul altceva decat ceea ce asigurase frizerita.... sau ce o fi dumneaei.
Voi posta si o fotografie daca va fi necesar

Replay la come tariul reprezentantului salonului:
Nu are importanta daca ma gasiti cu acest nume in baza dvs., situatia nu se schimba.
Toate detaliile si lamuririle le-am mentionat mai sus. Scopul este ca informatia sa fie de folos altor persoane care doresc sa vada un feed-back inainte de a se supune unui risc si, de asemenea, sa responsabilizeze. Daca ceva nu este ok, trebuie sa luam atitudine. Pana la urma va trebui sa faceti o selectie mai buna a personalului.Cred ca "frizeritul" este o chestiune de vocatie si in acelasi timp atentie si devotamet, nu pentru orice persoana care nu a prea reusit la scoala si crede ca asa poate sa faca bani repede, caci ce-i drept, ptr un tuns de varfuri, 187 lei e o suma colosala.
Roxana Ilie
Roxana Ilie2 ani în urmă
Va recomand sa mergeti deja vopsite, doamnele experte nu fac decat munca de final. "N-avem culori. Cum, sa va decolorez eu? Era mai bine sa va vad inainte..." Prea mult zgomot pentru NIMIC'. Absolut dezamagitor!

REPLY la REPLY: Observ ca nu acordati sansa sa si raspund la reply-ul dvs elaborat, de tip PR-istic. Ca marketer de 25 de ani o sa va spun ca este un pic lipsit de respect sa cosmetizam realitatea asa. In plus "serviciile acelea de calitate" despre care vorbiti asa emfatic se reflectau intr-un salon gol, o doamna experta care a precizat ca ea nu are culori si "nu stie sa faca suvite in culori" si un statut pe de salon cu hair-stilisti pe care vi-l arogati, din pacate, in umbra vremurilor trecute ale acestui brand. Ii stiu bine istoricul, chiar o sa-l transform in studiu de caz in discutiile mele de marketing :)
In niciun caz comunicarea personalului dvs. nu a fost asa de poetica precum ati descris-o, ci cam ratacita in cuvinte ("lost in translation"). Nu a precizat sa hidratez parul si sa revin, ci a intrebat socata "vreti sa vi-l decolorez eu?". Aveti doar "master-chefi" acolo in ale vopsituui? Nu se coboara nimeni sa decoloreze si apoi sa vopseasca? Sincer, am vazut suficiente saloane in trecut, nu e cazul sa insistati ca este unul cu personal de top (in niciun caz doamna respectiva).
Pentru mine este salonul cel mai putin orientat spre client, in ciuda declaratiilor. Numai bine :)
Incomod info - stiri si informatii utile
Incomod info - stiri si informatii utile2 ani în urmă
Ok in general. Putin cam scumpi pentru pregatirea pe care o au, cel putin la tuns barbati..
Locații recomandate