/Bucuresti/Salon de infrumusetare

The Barber Foisorului - frizerie autentica

Strada Foișorului 107, București, România

The Barber Foisorului - frizerie autentica
Salon de infrumusetare
4.6
118 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C48F+F3 București, România
+40 763 588 874
thebarber.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–20
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Liviu D
Liviu D2 ani în urmă
Profesioniști. Atmosfera plăcută. Recomand cu încredere.
Bogdan Tobosaru
Bogdan Tobosaru2 ani în urmă
Programare respectata, sfaturi hair style, tuns precis, rezultat perfect!
Ovidiu Ariton
Ovidiu Ariton2 ani în urmă
experienta bună, atenție la detalii, profi
Emilian Birau
Emilian Birau2 ani în urmă
Recomand cu căldură. Servici super profi, personal foarte prietenos. Eu recomand sa va așezați la Andreea pe scaun. P.S. poate doar scaunele schimbate:)
Bogdan Iavorschi
Bogdan Iavorschi4 ani în urmă
Pe mine m-a tuns Andreea. Am avut nevoie de un ras în cap, tuns barbă și mustață. Toată treaba a costat 60 lei. A făcut treabă bună domnișoara, s-a mișcat repede dar nu a fost grăbită. Nici nu a tărăgănat treaba, cum fac alții (mai dă din foarfecă, mai vorbește cu alt client, de te apucă noaptea la frizerie). Locul arată foarte bine, cine l-a aranjat a făcut-o cu gust și atenție la detalii. Fotoliile sunt confortabile, scaunele de tuns asemenea.
Adriana Neagu
Adriana Neagu6 ani în urmă
este pentru prima data cand simt ca am dat banii degeaba la coafor. dezamagire maxima este putin spus. am discutat sa facem trepte, dar acasa am realizat ca parul a fost tuns pe drept, doar ca nici drept nu e pt ca treptele sunt pe orizontala, ba un smoc mai sus ba unul mai jos. nu am absolvit eu vreo academie de hair styling, dar asta e bataie de joc. inteleg cand cineva este la inceput, probabil (asa sper cel putin) dar in afara de un spalat si un uscat cu peria nu merita deloc. parul meu arata precum o matura inegala acum. multumesc frumos pentru asta.
Gabriel Gospodin
Gabriel Gospodin7 ani în urmă
Recomand din toata inima. Personal foarte prietenos si servicii de calitate intr-un spatiu armonios si relaxant.
Imi lipsesc tunsorile si barbieritul oferite de Mario, unul dintre cei mai buni frizeri in opinia mea. Calitate si stil la un pret accesibil!
Vladimir Neculae
Vladimir Neculae2 ani în urmă
Am facut o programare pentru tuns simplu (fara barba , fara spalat etc) .. acest tuns pana acum putin timp costa 35 de lei in ultimele dati am dat 60 de lei desi nimic nu s-a schimbat ...cand am intrebat (desi facusem programrea prin call center pentru tuns simplu ) explicatia a fost " a durat mai mult " -circa 35 min in loc de 30 si doar el stie cum sa faca programarile (Mihai ) nu cei din call center -TUNS EXECUTIVE --binenteles ca pentru celelalte beneficii ale tunsului EXECUTIVE nu am beneficiat si nu mai vorbim de bon fiscal -TOATE PERSOANELE DIN SALON PLATEAU 35 LEI PENTRU TUNS -doar la MIHAI este altceva -NU VA RECOMAND TUNSUL LA MIHAI !
Locații recomandate