/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Cristi Pascu Exclusive

Bloc D1, Calea Victoriei 155, București 010073, România

Cristi Pascu Exclusive
Salon de infrumusetare
4.6
295 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F32M+HV București, România
+40 749 111 222
cristipascu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 9–18
Duminică: 9–14
Scrie o recenzie
Florentina madalina
Florentina madalina2 ani în urmă
Merg de cativa ani la acest salon.Nu pot decat sa spun cuvinte de lauda.⭐️
Gabriela este Mana de Aur🥇 Pe langa faptul ca este o fire prietenoasa,respectuoasa si de o finete aparte ,este de un Profesionalism Extraordinar.Te asculta si te sfatuieste ce si cum ar trebui sa fie ,sa iasa si ce asteptari sa ai.Intotdeauna am iesit Super Mega Fericita din mana Gabrielei.Abia astept sa revin la ea.1mil de ⭐️
Sophie B
Sophie B2 ani în urmă
Am dorit sa fac o programare si doamna care mi.a raspund a inceput sa injure la telefon. Nu recomand. Mi.a facut multe impresii proaste.
Alina Ionescu
Alina Ionescu2 ani în urmă
Cand vrei o schimbare radicala, de la lungime medie la scurt, de la roscat, la blond, si nu numai, aici iti vezi nebunia implinita 🥰
Iulia- Alexandra Cojocaru
Iulia- Alexandra Cojocaru2 ani în urmă
O echipa tânăra si amabila, care m.a “servit” cu un zâmbet la fiecare pas!
Mulțumiri speciale doamnei Valeria Pavelescu, care a reușit sa.mi satisfacă cele mai exigente si inițial aparent imposibile dorințe! Felicitări, sunteți o artista in adevăratul sens al cuvântului!
Ma declar o clienta ultra-mulțumită! ❤️
Roxana Barabas
Roxana Barabas2 ani în urmă
The people are very profesional here, I am going there already for some time and my hair looks great (although I paint it every month). In my opinion the prices are ok for the services.

Oamenii sunt profesionisti, parul meu arata foarte bine (desi il vopsesc lunar). Din punctul meu de vedere e un raport bun calitate pret.
Ionuț-Răzvan Munteanu
Ionuț-Răzvan Munteanu2 ani în urmă
Manofu George este unul dintre profesioniștii pe care i-am întâlnit acolo. 👌💪Este extrem de atent la detalii, are foooarte multă răbdare și se vede acest aspect în rezultatul final care e spectaculos!🙂 Punctez asta pentru că mi s-a întâmplat în alte frizerii de cartier să nu apuc să încălzesc scaunul că eram gata😂.Chiar mă simt în siguranță mergând la ei! Bravo! Pentru mine sunteți de departe cei mai buni!🤗💪
Adina Vladescu
Adina Vladescu2 ani în urmă
Giorgiana este cel mai bun hairstilist pe care l-am avut in ultimii 20 de ani. Un adevarat artist al parului, care stie sa imbine extraordinar culorile cu tunsoarea si fizionomia. Profesionalismul, punctualitatea, seriozitatea, si arta sunt imbinate de ea aproape de perfectiune. Salonul este primitor, serios si intr-adevar unul profesional! Recomand cu toata inima!
Corina Tudorache
Corina Tudorache2 ani în urmă
O echipă de profesioniști. Gabriel este magician pentru părul meu. Mulțumesc Gabriel pentru blondul superb. ❤❤❤
Locații recomandate