/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Salon El Studio Unirii

Strada Sfânta Vineri 23, București 030203, România

Salon El Studio Unirii
Salon de infrumusetare
4.6
568 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4J5+23 București, România
+40 21 321 8340
el-studio.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–21
Duminică: 9–15
Scrie o recenzie
Simina Dijmarescu
Simina Dijmarescu2 ani în urmă
Am apelat la acest salon pentru serviciile de manichiură într-o zi de weekend.
Vă recomand cu toată încrederea să mergeți la ei, Dna manichiuristă Giorgiana este o profesionistă, manichiura mea a ieșit minunată.Pentru mine a fost prima experiență în București cu un salon de coafură /manichiură și vă acord maxim de stele! Le meritați!
Aurelia Cirstea
Aurelia Cirstea2 ani în urmă
Buna dimineata, El Studio.
Cateva cuvinte despre Laura de la coafor, daca imi permiteti:
Laura, ai niste maini de aur si o voce atat de blanda! M-am simtit atat de bine, beneficiind de serviciile tale, care sunt rezultatul talentului si profesionalismului tau! Esti nr.1!!!
Madalina-Elena Voinea
Madalina-Elena Voinea2 ani în urmă
Am fost cateva luni la acest salon si am incercat diferite servicii: manichiura, pensat, tuns.

In ceea ce priveste pensatul, totul a fost ok.
In ceea ce priveste manichiura, din pacate, personalul nu are experienta. Mai exact, poti da de o femeie fara experienta si iti pica oja semipermanenta, pana la doamne care iti pilesc foarte mult unghiile si ajungi sa ai unghia foarte subtire. Desigur, am dat si de o singura doamna foarte ok.

Roata norocului s-a aplicat si pentru tuns. Am avut prima data o doamna competenta si rapida. A doua oara, am avut parte de un domn dezinteresat, pe clasica reteta bagam si o masca in pret. La tuns am avut parte de o atitudine neprofesionista. Am intrebat daca se poate putin mai scurt parul, mi s-a raspuns ca nu. Doamne fereste de munca platita, baiatul evident se grabea si isi verifica constant telefonul.

Evident ca nu ar fi un capat de lume, imi era un salon confortabil si langa casa. Problema e ca angajarea unui personal necalificat si faptul ca nu ai servicii calitative constant, au devenit motive suficiente pt aceasta recenzie. In ultima instanta, am decis sa nu mai vin deloc fiindca am fost sunata sa imi explic recenzia, aproape luata la rost. Sper sa fie de ajutor viitoarelor cliente.
Stefania Ene
Stefania Ene2 ani în urmă
Laura the best!👍 Un simplu "multumesc" nu ar ajunge sa exprim cat sunt de incantata si fericita in urma experientei avute. Imi iubesc parul dupa ce am ajuns pe mainile tale, rezultatul este cu mult peste asteptari. Datorita Laurei am mai multa incredere in mine acum. Este o persoana minunata si cea mai buna in ceea ce face! Voi revenii cu drag! Daca doriti o experienta frumoasa si un rezultat minunat va recomand sa apelati la Laura! Multumesc!
Ulici Andreea
Ulici Andreea2 ani în urmă
О atmosfera minunată, caldă, intimă și mâinile uimitoare a Laurei au schimbat nu numai fata mea, dar si starea de spirit. Iti mulțumesc si te iubesc pentru ceea ce faci!Recomand acest salon si pe minunată Laura!You are the best!❤😘
Sari
Sari2 ani în urmă
Frecventez de ceva timp tot felul de saloane.Este pentru prima data cand imi este dat sa intalnesc un om atat de bine informat.Multumesc Laura coafor.Recomand El Studio Unirii.
Madalina Dragan
Madalina Dragan2 ani în urmă
Nu recomand acest salon. Am fost foarte dezamagita. Raportul calitate pret, unul foarte prost.
Adina Irs
Adina Irs2 ani în urmă
Recomand cu drag acest salon!! Multumesc fetelor pentru parul meu superb❤️
Locații recomandate