/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Salon Sarah

Bulevardul Bucureștii Noi 70, București 012365, România

Salon Sarah
Salon de infrumusetare
4.2
230 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F2PQ+Q7 București, România
+40 722 404 111
salon-sarah-beauty-salon.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: 8–19
Duminică: 8–14
Scrie o recenzie
Andreea parvu
Andreea parvu2 ani în urmă
Frecventez acest salon de mai bine de 9 ani, acum avand varsta de 28 de ani si nu am avut niciodata probleme nici la tuns, nici la epilat nici la mani/pedi si credeti-ma ca am trecut prin mana tuturor fetelor angajate in salon (fiecare padure are uscaciuni, iar atunci cand angajatele s-au dovedit neprofesioniste, s-a incheiat colaborarea cu ele). In momentul de fata salonul are un personal de nota 10, niste fete care isi fac meseria cu daruire si atente la nevoile clientei! Va felicit Salon Sarah❤️
Ionut Lupu
Ionut Lupu2 ani în urmă
Un loc destul de chochet, personal foarte amabil si foarte profi! Recomand cu încredere!
Cleo Martin
Cleo Martin2 ani în urmă
Am beneficiat de servicii de cosmetica si coafor la acest salon. Am fost foarte multumita de calitatea serviciilor oferite de Mirela. Este o persoana dedicata, atenta la detalii, care face tot posibilul ca orice clienta sa plece multumita. Voi reveni cu placere !!!!!
Isabelle Duta
Isabelle Duta2 ani în urmă
Bună ziua, am fost la acest salon și recomand cu placere serviciile coafezei Mirela este o profesionista, mergeți la ea cu incredere
Ana Maria Mardale
Ana Maria Mardale3 ani în urmă
Am fost sa îmi fac programare la cosmetica, fiind însărcinată în 7 luni jumate îmi este foarte greu sa ma descurc singura acasă și am decis sa merg la salon, aproape de mine la câțiva pași...dar cum am întrat pe ușa am fost primita cu un mare dezinteres de cele 2 doamne de acolo, în primul rand privirea lor m-ar fi mâncat nu alta!! Cică au făcut o programare, dar nici număr de telefon nu au cerut. Este prima data când am întrat în acest salon...nu va exista" o data viitoare "
Dana Onofrei
Dana Onofrei2 ani în urmă
Coafeza, manichirista și cosmeticiana mea lucrează la Salon Sarah.
Faptul că le sunt clienta de mulți ani, este raspunsul la întrebarea Dvs.
Razvan Negru
Razvan Negru2 ani în urmă
Nu recomand ! Este pentru prima data in viata mea cand o simpla “ taiere de varfuri” se transforma intr o experienta atat de neplacuta. Dezinteres si Lipsa de profesionalism, altfel nu pot explica. Poate sunt prea nerealista daca ma gandesc ca orice persoana cu un curs minim de frizerie la baza, nu ar avea cum sa cioparteasc in halul asta parul unui client. Am plecat de acolo cu parul semiuscat si nepieptanat deloc , de aceea nu am putut observa pe loc defectul produs. Imi pare rau ca v am acordat o sansa.
Mirela Voicu
Mirela Voicu2 ani în urmă
Coafezele își băț joc
Locații recomandate