/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Ella & Mario

Bloc 37, Calea Rahovei 338, București 052034, România

Ella & Mario
Salon de infrumusetare
4.4
274 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C359+WC București, România
+40 21 423 0658
salon-ella-mario.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–19
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adda
Adda2 ani în urmă
În ultimii 7 ani mi-am făcut programări pentru tunsoare la doamna Elena, pe care o consider o adevărată profesionistă. Am plecat de fiecare dată încântată de modul în care m-a aranjat. :)
Dora Tanase
Dora Tanase2 ani în urmă
MULTUMESC MULT SIMO.MULTUMESC FETELOR ,MULTUMESC CA EXISTATI IN VIATA NOASTRA.UN LOC MINUNAT UNDE NU AI CUM SA PLECI NEMULTUMIT.
Ilinca iolu
Ilinca iolu2 ani în urmă
A fost oribil. M a tuns inegal si a fost ai foarte neprofesional. Mai bine ma tund eu acasa! Dar doamna de la casa a fost foarte amabila.
Aurelia Balan
Aurelia Balan2 ani în urmă
Un salon cu personal foarte profesionist,amabil,curățenie!Foarte mulțumită de coafura realizată!Felicitări!
Diana gabriela
Diana gabriela2 ani în urmă
Foarte incantata! Tunsoare e super, culoarea la fel iar coafeza de nota 10! Mulțumesc, Andreea! 🥰
SILVIA IOANA CIMPEANU
SILVIA IOANA CIMPEANU2 ani în urmă
Am fost trimisa acasă cu vopseaua lăsată pe sprâncene. Mi s-a spus: "Sa plecam și noi acasa, nu de alta!". Mi s-a spus sa ma șterg singura când ajung acasă. Asa ceva nu este normal. Am respectat programarea, la 19:30 m-am prezentat. De ce nu mi s-a spus sa vin mai devreme dacă tot nu era suficient timp și doamnele se grăbeau sa plece??? Nici nu mi-am dat seama pana nu mi-am șters sprâncene acasă, dar una este mai subțire și alta mai groasa. Nu am pățit in viata mea asa ceva. Nu voi mai calca niciodată în acest salon! Lipsa grava de profesionalism!
I Paun
I Paun2 ani în urmă
Sunt foarte incantata de cand am descoperit acest salon, merg la coafor la Andreea și de fiecare data am plecat cu zâmbetul pe buze. Mereu îmi depășește așteptările și are grija de parul meu cu multa atenție. O recomand cu mult drag. Mulțumesc frumos, Andreea!
Cristina Prepelita
Cristina Prepelita2 ani în urmă
Astăzi 14 .02.2022 ora 17:00 am folosit serviciile acestui salon . Total nemulțumită. In 15 minute tuns , pensat și mustață. Totul în bătaie de joc. O sprânceană mult mai groasa decât cealaltă . Pensat cu ceară.Nici uscat cu feonul..... Doamna Magda este multifuncțională... Nu mai merg niciodată aici....
Locații recomandate